a jól beállított futóműnél egy ilyen szintű bukkanó nem kéne hogy gondot jelentsen, feltéve ha nem megy annyival gyorsabban a kelletténél az illető, hogy már tényleg előálljon az általad leírt jelenség. az előfeszítés szinte minden motoron állítható csak sajnos sokan nem szabják testre a saját súlyukhoz pedig óriási különbséget jelent egy jól és egy rosszul beállított futómű.
én mikor motorozok egy általam nem ismerős útszakaszon, mindig először úgy megyek végig rajta, hogy bennehagyok egy vastag hibahatárt arra az esetre ha kavicsfelhordás, útegyenetlenség, bármi lenne a kanyarokban. ha jó a szakasz és van időm akkor végigmegyek rajt mégegyszer, lendületesebben. így sokkal biztonságosabb mert birtokában vagyok olyan információknak amiknek más, első menetre gyorsan menő motorosok nem.
sok kanyar a 82-esen nagyon gyorsan bevehető feltéve ha nem jönnek szembe, és bedőlésnél át tud a motoros a felső testével lógni a másik sávba. én mondjuk mindig prróbálok úgy kalkulálni, hogy ne lógjak át semennyire, de nem mindenki figyel oda erre. szerintem sokan ott cseszik el, hogy ennek megfelelően választják meg a sebességüket és ha pont jön szembe valami és csökkenteni kell a dőlésszöget hirtelen akkor már nem adja ki, és a szűkülő kanyarív miatt kisodródnak.