Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nagyatádi elkerülő út leszakadt a Rinya felett, egy autó is belehajtott.

Egy 6 és egy 3 éves gyerkőc apjaként azért ez most lesokkolt...
Nyugodjon békében! <#rinya>#rinya>
Évente hány gyalogost ütnek el ZEBRÁN gépjárművek? Azokat is tiltsuk be? Vagy esetleg a gyaloglást?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.07.25. 14:46:42
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De műszaki hiba történt, próbálkoztak mindennel, de a védett úton haladó nem vette észre őket időben.
Meghalt az ötéves kislány - traktor szakította ki a gyerekülést a Mazdából
Az anya kezdte meg a kislánya újraélesztését – műszaki hibás traktor szakította le a Mazda hátulját
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.25. 13:28:31
Összeütközött két gépkocsi szombat kora délután Nógrád megyében, a 23-as főút Nemti és Mátraterenye közötti szakaszán. A balesethez a bátonyterenyei katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.
Forrás: concretemedia.hu
Videó
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.07.25. 13:10:04
Desigo, na mi van "husi", változnak a szokások?:)
"...és...szerintem...bizony."
lásd pl a mercis gyúrós faszit aki 170-el jött 50 helyett.....és bár lehet látni ha valaki gyorsabb,de ha valaki ennyivel gyorsabb azt már csak késve fogod látni......
Ide hossszú sípszót képzeljezek el, a rendőröket szapulva, meg a mű igazság szolgáltatást..<#wilting>#wilting>
Persze, az index annyát is, mert a police.huról szedték az infót, ott meg ugye 93 büntető pontot írtak. Ennek ellenére, ugye ebből egyértelmű, hogy egy BM dolgozó hozta a pizzákat a BM-be, és hogy ki ne hűljön, rendőrségi kíséretet kapott... Ezt esélytelen megcáfolni, max annyit, hogy lehet, nem pizza vótt, hanem sörborpálinka is. :-)
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2020.07.21. 17:44:47
És igen az autós is hibás/én pl jóval előrébb szoktam nézni az úton/,de mentségére mondom,hogy kurvaszar mikor a "semmiből" egyszercsak előtted lesz egy motoros......
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mivel ebből sem lesz a bíróságon elrettentő példa simán felfüggesztettet fog kapni.
Enyhe kanyar, nem tudom ki merről jött, de ha kis íven haladót előzött valaki akkor ott a megelőzni kívánt autó egy darabig kitakarja az előzni szándékozott és egyszer csak azt veszed észre, hogy két autó jön szembe, (régebben írtam, nekem már volt benne részem)most egy ilyen enyhe kanyarban kell konkrétan egy "fél jávorszarvas tesztet" lenyomnod 70,80,90km/h-val, egy 20 év körüli autóval úgy, hogy egyik fele lehet a murvára fut .
Szinte garantált, hogy az autó hátulja kitör és keresztebe csúszva érkezel meg, ha nem próbálja visszakorrigálni csak belevezeti az árokba lehet jobban járt volna talán.
Remélem valamelyik szemtanú fel tudta írni a béjemvé rendszámát.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2020.07.19. 16:19:18
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.19. 14:18:56
talán ez lehetett a helyszín?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A BMW elhagyta a helyszínt.
A Suzukit vezető tűzoltó a helyszínen életét vesztette, a Skodát vezető hölgyet a mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította."
BMWs egy 20 év börtönt elbírna...
RIP <#szomoru1>#szomoru1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
★★★★★
Úúúú bazmeg! Ebbe bele kellett volna ülni valakinek! <#taps>#taps>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Baleseti helyszínelő (rendőrségi)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 12:04:53
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a ruszki helikopteres videón meg azt nem értem,hogy egy pöcsömnyi műanyag pányva ennyire betudja reonáltatni azt a hatalmas rotort? ha jól tudom azért ezek a rotorok még lövéseket is kibírnak meg ha hiányzik belőlük akkor is le lehet tenni a helikoptert