Azért a "védtelen" nagypapába is volt egy komoly suicid hajlam, vagy nem tudom csak én vagyok úgy hogy kihajolok ilyenkor a kocsi mögül aki takarja az utat hogy lássam mi van? Ha pedig mégis kilépnék inkább hátrafele ugrok mert akkor a teherautó védene az ütközéstől már eleve és nagyon nagy eséllyel senki nem kormányozná a járművét a teherautóba ha csak nem vesztette el az eszméletét vagy valami? Szerintem is hibás volt a motoros de hát nah, a gyalogosoknak sem kéne úgy használni a zebrát mintha az valami védelmező aurát adna nekik mert bár a kresszben nincs benne de közhely hogy annak van elsőbbsége akinek megadják.
Nekem is volt hasonló helyzetem, két sávos út, én külsőben, belsőben egy autó megállt nem is vettem figyelembe hogy ott van zebra nem voltam jártas az adott területen meg egyébként is friss jogsis voltam még annyiszor csináltuk ezeket a félkörös megfordulásokat hogy biztos voltam benne hogy azért áll a belső sávban mert majd most csinál egy félkörös megfordulást a kocsi bár még nem indexelt. Mint kiderült egy tized másodperc és vészfékezés múlva azért állt meg hogy elengedje a kisiskolás lányokat akik a zebrán szabályosan keltek át és ugye annyira alacsonyak voltak kitakarta őket az autó, szerencsére így is 3-4 méterre megálltam a zebrától de a lányok is megijedtek és visszaléptek a másik autó elé meg én is nyilván befostam. Utána szépen átmentek és mindenki ment a dolgára. Namármost ha a kisiskolás lányok meg tudták ezt csinálni a bácsinak is sikerült volna.