• Alien69
    Az emberek többsége sóher. Gondoljátok végig, mennyien vagytok/vannak, akik megveszik a csúcs mobilokat, de még biztosítást se fizetnek, a kijelző törésre. A köv lépés, hogy ugyan fizet biztosítást, de ugye normális tokot venni smafu. Pontosabban, olyan tokot választanak max, ami jól néz ki, me az a fontos... Pedig, az egész elkerülhető, ha vesz az ember egy szupi tokot, egy fóliát rá, amit persze cserélni kell néha. Pár ezerből megvan (szigorúan kínából)...
    Itt is, van verda, van pénz tankolni, de egy szaros gyerek hordozót (gyerek ülést), ami becsatolható, azt nem vettek... De lehet, azt se kell sajnálni, aki átment a piroson!

Amit most érdemes észben tartani! Ahogy fokozatosan eltörlik az "otthon maradást", meg sokszorozódik a balesetek száma! A halálosoké is jelentősen megugrik!!! Ahogy hallottam fél füllel, júni 20-n törlik el? Nem is ez a lényeg! Aki teheti, onnan számítva 2 hétig, MARADJON OTTHON, ha élni akar!
    Csak egy eszme futtatás. A furakodók, gyorshajtók eddig is kint voltak! De, most képződött egy selejt réteg! Akik 2-3 havonta 1x beült az autóba. Most, a vírus miatt, és a qrvára óccsó benya miatt ezek a népek kiszabadultak! A jelentősen kisebb forgalom miatt elhitték magukról,hogy semmi gond, tudnak vezetni! Ergo, még jobban nyomják majd! Ez nem viccnek szántam, ezek TÉNYEK (lesznek), de már akár a mai nap is sok-sok idiótát látni (rajtam kívül) az utakon. Piros lámpa: Ááá, nem számít! Városban 50, minek? És ez sajnos minden napos! Ja, meg rám húzzák, betolják elém, és sorolhatnám. Ha meg ugye nem engedem, és érvényt szerzek elsőbbségemnek, még Nekik áll feljebb... Természetesen, a rendőrök továbbra se fogják ellátni tényleges feladatukat, azaz a megelőzést! Max majd a tvben láthatjuk Őket, ahogy nyilatkoznak: "eddig tisztázatlan körülmények között", ami lószar, mert tudják, csak ugye nem mondhatják ki, hogy ki nézte be. Szóval, most kezdődne, az igazi, MARADJ OTTHON.