Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abban van igaza a mercisnek,hogy ha már ott áll ,nem etikus módon, a teherautónak akkor sincs joga lezúzni.....
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.12.04. 12:52:45
Ott a busz is ugy fordul ki, ahogy a teherautos, mashogy nem megy (derekszogben a kulso savba). De ahogy a videoban minden benne volt, a teherautos tapasztalatlan volt (nem volt jogsija sem, elvettek). Az autos annyira nem reklamozta, de o meg elol akart lenni, gyorsan elkanyarodni, a szokasos hozza allas. Nem figyelt, nem vette eszre, nem erdekelte stb. Atlag ember, atlag autoval, ha oda all elore (1 autoak belefer), akkor eszreveszi es elengedi a teherautost, mert tudja, szamit ra, hogy ugy fog )csak ugy tud) kanyarodni.
De a video lenyege inkabb az, hogy meglepoen "normalisan" lerendeztek. nem csaptak szet egymast, a Mercis nem hivta a keses cimborakat, nem maffia/politikus/fontos ember (max gazdasagi bunozo:D), aki bedaralja a teherautos ceget. Es ezt publikusan vdeoban.
Ha latja egy masik tapasztalatlan teherautos, talan tanul belole, keresztbe all oda; vagy egy atlag autos, aki eddig nem gondolt ra (bar a KRESZ-ben is benne van a nagymeretuek segitese), majd most jobban korbenez. A premium autos mindegy, ok leszarjak (tisztelet a minimal kivetelnek), meg oket mi is leszarjuk:D
amúgy pont a google mapen látszik,hogy mi az alapfelállás, persze ha a pofátlankodó audist /milyen érdekes mindkét esetben csak a három prémium márka tulajok tolakodnak :D/
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.12.04. 10:10:22

Per Aspera Ad Inferi.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
★★★★★
A Junioros eset egész más egyébként, mert ott az első felindulásban volt mindennek kikiáltva a fószer. De aztán maga Junior is kiált és elmondta, hogy az öreg lassan, jött és zöld volt neki. Az Ő kisfia tépte ki a kezét az anyuka kezéből és rohant ki piros jelzésen az útra. Szóval Ő sem okolta az autóst.
Szerintem sem jók így ezek a törvények. De még egyszer, ha valaki abszolút beleszarik a szabályokba és úgy okoz balesetet az egész más dolog, ott én is lecsuknám őket. De a szándékos beleszarom, vagy a megcsúsztam (pedig nem is mentem gyorsan) az nem teljesen ugyan az.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2019.11.18. 17:37:46
Downhill!!
a kocsi is sárgán indult.
valszeg kihozzák döntetlenre :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bár az autós is pirosban indult, a villamos is hibásnak tűnik (ha ezen az oldalon már sárga-zöld, akkor neki rég "-" van).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.16. 18:45:43
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ahogy a helyszínelő rendőr is mondta, hogy egy ember képes felhúzni másikat és akkor már két feszült ember van a forgalomba, jelen esetben itt pont ennek a feszültségnek a kioltását láthatjuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezeket semmi más nem fogja megoldani csak az önvezetők.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.14. 17:40:32
Ezt az L.L. Junior-féle gázolós ürgét is majdnem végighúzták a rakparton, mert elütött egy gyereket. Az volt az iszonyat nagy mákja, hogy szakértő szerint is 50 alatt ment. De ha 55-el megy és nem 45-el, leültetik? Esélyes, holott büntetlen előéletű és kb. lelki beteg a történtek miatt. És akkor annak úgy mégis milyen haszna lenne, ha akár csak 1 napra is bezárják? Ezek az emberek nem bűnözők, hanem kibaxott szerencsétlen balesetek résztvevői, ahol a szakértő majd megállapítja, hogy börtönbe valók, vagy sem.
Ahol a szándékosság teljesen kizárható, ott, az a bűn, ha valaki letöltendőt emleget egy ilyen szerencsétlen balesetben.
Erre szokták az okosok a képembe vágni, hogy majd ha a te gyereked üti el akkor, majd nem így pofázol. Hát pedig de. Attól, hogy egy baleset másik résztvevőjét/okozóját (aki max hibázott/figyelmetlen volt, de nem szándékosan tette), leültetik attól nekem feltámad a gyerekem? Nem. Akkor milyen kielégülést okoz az, a hozzátartozóknak, hogy egy egyszerű embert, aki életében nem bűnözött ilyen miatt lecsuknak?
A börtönök arra jöttek létre, hogy JAVÍTSANAK az elítélt rossz hajlamain és nem azért, hogy átlagpolgárokat megfosszanak az életüktől és jövőjüktől.
Amúgy ez a baleset sem következett be önvezető autókkal...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.14. 15:29:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Legyen 10.000.000 év inkább. Majd ha már a Nap szupernóvává vált, majd megtanulja a rohadék, hogy csúszós úton megcsúszhat!
Ja nem... 8 év börtön, mert megcsúsztál. Értelmes mondhatom. Majd a börtönben biztosan jobb ember lesz, hiszen látszik, hogy szándékosan lökte le a kamiont a mélybe. Egy aljas gyilkos. Ja nem. -.-