Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Volvoban szeretnék ülni egy ilyen ütközéskor (Volvo tulaj is vagyok :-)... amúgy inkább törjem a csípőm össze, mint a nyakam ketté. Na nem mintha úgy tűnne a Volvoban, hogy a csípő törik... persze lehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván a kocsi sokat véd, sokat elnyel, de hiába akár egy 50 milliás autó, akkor is a fizikát nem lehet meg... megszabni.
Néha nem maga a roncsolódó autó öli meg a delikvenst, hanem a hirtelen lassulás!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezért gondoltam, hogy talán tévesen bíznak a szerkezetben, hogy menőzés közben ha "elesnek" majd a kocsi megvéd...
Tippre itt történt link
A gumi és felni nem tudom mennyire játszhatott szerepet a balesetben, szemre mintha a fekete felni szélesebb volna..
Nem azért mennek 180-al, mert abban bíznak, hogy megvédi majd őket a karosszéria. Azért mennek annyival mert:
1. Kisebbségi komplexusukat ilyenkor élik ki.
2. Menőzni akarnak vele, holott ez sosem volt és nem is lesz menő.
3. Felébred bennük a versenyszellem és tévesen a közutat gondolják versenypályának... komoly gond, hogy erre random partnert is találnak.
Semmit nem ér egy vezetéstechnikai tréning egy 20 éves kölyöknek, aki most vette meg álmai autóját. Semmit. Az első lazább napján padlóig fogja nyomni a gázt, majd "x" eséllyel bekerül a hírekbe.
forrás police hu
Szerintem nem ártana, ha pár órás vezetéstechnikai tréninget megcsinálnia minden friss jogsis,
plusz elmagyarázni nekik, hogy az autó az nem egy tank.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehet badarság azt hinni, hogy 180km/h-nál megvéd majd a kaszni ütközéskor.
Max ha az oszlop nem lett volna és van elég hely a lassulásra talán, de amíg oszlopok, fák, korlátok és egyéb tárgyak, közművek szegélyeik az utak mentét ez igen hiú ábránd.
T.T.
Hogyan kerülhetett ide a biciklis?
★★★★★
https://indavideo.hu/video/Rolleres_az_autopalyan
https://index.hu/belfold/2019/08/16/budapest_baleset_vaci_ut/

Utoljára szerkesztette: sorler, 2019.08.12. 15:03:17
Indexelek, betartom a sebesség határokat, átengedem a gyalogost, elsőbbséget adok, sőt gyakran le is mondok róla.
Ha látok valamit az út szélén megállok és rákérdezek, hogy segíthetek-e.
25 éves a kocsim, karbantartom, ápolom, javítgatom. Nem 2000-ért tankolom és nem paraszt módjára állok a parkolóba.
A roki parkolóra allergiás vagyok, így oda megyek szólni annak is aki jogtalanul használja Legyen az üzletasszony vagy Kojak roma verziója.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
El tudod képzelni milyen csalódott lettem. Hónapok óta bújom az autós oldalakat, ennek eredménye képen döntöttem a szuzuki mellett. Számomra a tökéletes autó, minden elvárásomnak megfelel, ezért az utolsó két hónapban koncentráltan csak szuzukis oldalakat böngésztem, ami megerősített a választásomban, a szuzuki az én autóm. Találtam is egyet, motor, szín, állapot, belsőtér, hifi... minden perfekt, el is indultam érte, erre 20 percre az álmomtól jött a kijózanító pofon, rossz társaságba kerülnék, a túlsúly ugyanis nem csak esztétikai probléma, ami nem is zavarna , de sok egészségügyi kockázatot hordoz magában, amit az akaraterő hiánya, a lustaság és a mértéktelen zabálás okoz, vagy a genetika. Ezt már én sem tudtam bevállalni, hazabuszoztam a gec!be, mindez a rohadt, dagadt szuzukisok miatt. Miért adják el kövéreknek, miért? Miért nincs egy normális autógyár, aki megválogatja a klienseit? Itt tart a világ.
Utoljára szerkesztette: eksy, 2019.08.11. 08:52:34
"...és...szerintem...bizony."
Utoljára szerkesztette: Benel, 2019.08.09. 16:51:34
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.08.08. 18:11:35
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”