• gordon 24
    Alapvetően egyetértek. Én is azt gondolom, hogy a börtön nem jó megoldás egy baleset elkövetőének. Kivéve olyan esetben mint a Dózsa György úti pali pl. Ahol be van lőve, vagy részeg és 50 helyett megy 150 el. Erre azt mondom, hogy igen menjen börtönbe. De aki szabályos, vagy csak minimálisan (értsd 50 helyett mondjuk 60-al) szegi meg a szabályokat azokat én sem tartom jó ötletnek börtönbe zárni. Bekerül idióta gyilkos, rabló, gyújtogató stb stb közé egy olyan ember akinek egyébként soha semmi törvény ellenes dolga nem volt, ott ezek között majd biztos "megjavul". Pénz büntetés, jogosítvány megvonás. Újra vizsgázás, vezetés technikai tréning stb . Ha egyáltalán egy ilyen után képes lesz még autóba ülni.

A Junioros eset egész más egyébként, mert ott az első felindulásban volt mindennek kikiáltva a fószer. De aztán maga Junior is kiált és elmondta, hogy az öreg lassan, jött és zöld volt neki. Az Ő kisfia tépte ki a kezét az anyuka kezéből és rohant ki piros jelzésen az útra. Szóval Ő sem okolta az autóst.

Szerintem sem jók így ezek a törvények. De még egyszer, ha valaki abszolút beleszarik a szabályokba és úgy okoz balesetet az egész más dolog, ott én is lecsuknám őket. De a szándékos beleszarom, vagy a megcsúsztam (pedig nem is mentem gyorsan) az nem teljesen ugyan az.
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2019.11.18. 17:37:46