Tudom miről beszélsz. Én egy szuzukit akartam venni, ezért az autópiac felé tartva elkezdtem figyelni a szuzukisokat és azt vettem észre, hogy minimum minden harmadik sofőr túlsúlyos. Teljesen letaglózott a felismerés, talán én is egy "harmadik" leszek?!
El tudod képzelni milyen csalódott lettem. Hónapok óta bújom az autós oldalakat, ennek eredménye képen döntöttem a szuzuki mellett. Számomra a tökéletes autó, minden elvárásomnak megfelel, ezért az utolsó két hónapban koncentráltan csak szuzukis oldalakat böngésztem, ami megerősített a választásomban, a szuzuki az én autóm. Találtam is egyet, motor, szín, állapot, belsőtér, hifi... minden perfekt, el is indultam érte, erre 20 percre az álmomtól jött a kijózanító pofon, rossz társaságba kerülnék, a túlsúly ugyanis nem csak esztétikai probléma, ami nem is zavarna , de sok egészségügyi kockázatot hordoz magában, amit az akaraterő hiánya, a lustaság és a mértéktelen zabálás okoz, vagy a genetika. Ezt már én sem tudtam bevállalni, hazabuszoztam a gec!be, mindez a rohadt, dagadt szuzukisok miatt. Miért adják el kövéreknek, miért? Miért nincs egy normális autógyár, aki megválogatja a klienseit? Itt tart a világ.