• Alien69
    Tegnap (péntek) kaptam egy e-mailt. Anno, kb 1 évvel ezelőtt (ha jól emlékszem) volt valami Mini Morris-os nyeremény játék. Ki kellett tölteni, és az egyik válasz, mikor tervezi autó vásárlását, 1 évet jelöltem be. Erre tegnap érkezett egy levél.
    BMW Ügyfélkapcsolati központ megkeresett, mert telefonon nem értek utol (mindegy, miért nem vettem fel a telót). A lényeg ugye, hogy próbálkoznak.
    De, mit hoz Isten Sors, stb (Allah, Jehova, és minden hasonló valami, ami okozhat ilyet). Tegnap volt egy zivatar, a 15. kerületben ért el. Éppen át hajtottam a Csömöri úti felüljárón, Drégelyvár utca felől, a 14. kerület felé. (Csömöri felüljáró ). Lefele a felüljáróról lassítani kezdtem, mert lámpás kereszteződéshez közelítettem, és jól látszott, hogy piros, ráadásul, jópár autó ugye állt előtte. Korán kezdtem a manővert, hiszen nem régen kezdett el szakadni, tutira jobban csúszik még, eleinte, ugyebár. Tehát lassítok folyamatosan (pedig relative, messze volt az előttem lévő autó), a mögöttem lévő Suzikis is hasonlóan cselekszik. Szépen begurulunk a sor végére. Nézek a tükörbe, majd hallok fék csikorgást. Egy Kia húzódik ki balra fele, majd csattt, és persze, én is bekapom. De, az előttem lévőt megvédtem, tapostam a fékre erősen. No, mi is jött belénk? Egy BMW-s WAZZE! Megtolta a Kia-st, aki ugye a Suzukis-t, aki meg nekem jött. pikantéria, hogy a BMW-s még arrébb beengedte maga elé a Kia-st... Nehéz higgadtan ugye a BMW-st hibáztatni maradéktalanul, hiszen, beengedett egy autót maga elé?!?! Értitek? Csak ugye, miért íly béna, hogy megtol 3 autót, a franc tudja. De most mi a franc motiválhatna engem, hogy BMW-t vegyek, még ha lenne is egy buznyákom is autó vásárlásra?
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2019.07.27. 22:27:03