• Alien69
    Az, hogy lebunkózol, még rendben, me az vagyok. A többi viszont merő baromság. Sértett nem vagyok, egyszerűen útálom, hogy az a menő, ha valaki gyökér az utakon, és ha megdeglik, akkor még sajnáljam. Hát, NEM! Az előző baleset, az igen, az szomorú (FrezeR 33837). De, egy szabálytalanul közlekedő, ráadásul SZÁNDÉKOSAN, azt miért kellene sajnálnom? Ha elfogadjuk követendő példának a Te logikádat, akkor totál olyanok leszünk, mint az oroszok. Tehát, nem nem örülök, ha valaki meghal. Annak igen, hogy ilyen esetben CSAK Ő. Aki ezért lebunkóz, vállalom, de számomra mások a normák. Számomra az irányjelzés normális dolog, valaki meg bele szarik. Mint ahogyan qvadozni se megyek, de ha mennék, akkor kifejezetten ott, ahol ezt lehet, pl vannak erre kifejezetten pályák. Nem, NEM közútra való, ha nincsen rajta forgalmi engedély, és NEM "szörnyű tragédia", mert az meg csak média hajhászás. Persze, nem örülök, meg kárörvendek, de nem, nem fogom sajnálni.
    Azaz, nem nekem kellene beugatnotok, mert erre nem adtam semmi okot. Normálisan lehetne, de ha nem tudtok, akkor ne ugassatok le. Mindegy, mi az előzménye, hogy meghalt! Ha valamit ki akarsz próbálni, pl quad, akkor erre vannak megfelelő helyek, megfelelő SZAKEMBEREK, akik ebben segítenek (és ott is meghalhatsz még így is). Ja, az pénzbe kerül.