37099
-
nordan #33820 pirosnál.........bazdmeg -
#33819 Ehh... -
#33818 Vonat ütközött kocsival Csornán: 4 halott
Betegszállító autó ütközött tartálykocsival 3 halott
-
#33817 1936-os, amerikai gyártású, átfestett gép volt -
#33816 gyá.
zsír.
kár érte. -
#33815 -
#33814 -
#33813 facepalm. -
#33812 -
#33811 A 30-40 tonna azert kellemes mennyiseg:D -
#33810 Elképesztő,hogy ezek az autók mint a kartonpapír gyűrődnek ha érkezik egy kamion.
-
#33809 Kamion + 5 személyautó ma délután az M0 újpesti részén. A roncsok alapján eléggé úgy tűnik, hogy a kamion tarolta végig a lassú/álló sort és csúnyán összetolt pár kocsit. A hírek szerint nem volt halálos áldozat. -
#33808 A Tiszában “kötött ki” egy teherautó
Halálos baleset történt Abonynál
-
#33807 -
nordan #33806 "2018.07.01-től azokat a számlákat kell jelenteni elektronikusan a NAV felé, aminek az áfatartalma eléri vagy meghaladja a 100 ezer forintot, és ezt a számlát belföldi adóalany részére állítod ki (azaz magánszemély részére kiállított számlát nem kell jelenteni)." -
#33805 Én értem, hogy bántja az igazságérzetedet, ez mind ok. De a két dolgot, hogy akarod összehozni? X elüti Y-t amiért megvádolják mondjuk közúti veszélyeztetésért. A bíró úgy ítéli meg, hogy nem áll fenn a szökés vagy elrejtőzés veszélye és kiszab egy összeget, amit X kifizet. Na most ilyenkor milyen jogcímen kezdjék el vizsgálni, hogy miből fizette ki? Nem gazdasági bűncselekményt követett el, ráadásul még le sem folyt az eljárás ellene, ergo azt sem mondták ki, hogy bűnös vagy ártatlan. Nem tudod a két dolgot össze egyeztetni. -
#33804 Amikor rájössz, hogy a szerpentinen nem csak az állatok a veszélyesek. -
#33803 -
#33802 Ööö, miért is? Nem az övé a bentley sem! A pénzt is kölcsön kapta az otptöl vissza nem térítendő hitel formájában! -
nordan #33801 a media marktban vagy az OTP-ben le kell jelenteni ha veszel valamit 100ezer FT felett....de ez a kopasz gengszter meg kiszáll a 100 milliós Bentley-ből és kicsengeti a 7 millás óvadékot azt senki nem vizsgálja? elmennek a picsába -
#33800 Azért nem egészen. Egyrészt a terhelt az eljárásnak ebben a szakaszában még nem tolvaj, gyilkos stb, mert ugye az eljárás még nem zárult le, hovatovább ilyenkor még csak nyomozati szakaszban jár legtöbbször az ügy. Másrészt a BTK nem állapít meg soha konkrét összeget, annak mértékét a bíróra bízza. Óvadék ellenében azért helyezhető valaki szabadlábra, mert nem áll fenn a szökés vagy elrejtőzés veszélye. Nem azt mondom, hogy ez mindig így is van, de a legtöbbször igen. -
nordan #33798 jó ,hát ha láttad az apát meg az anyát akkor gondolom észrevetted,hogy kettejüknek nincs meg a 8 osztály.... -
#33797 Biztos, nem ilyen 1xű. Meg kellene kérdezni egyet, miért nem visznek ki minden csomagot. -
#33796 ja, azért fizetik, hogy kézbesítsen. akkor szálljon ki szépen a kocsiból, és végezze a munkáját. -
#33795 Gondolom, nem azért fizetik, hogy várjon az Ügyféllre, ennyi. Van egy kvótája, ki kell vinni egy nap 20 csomagot, persze, hogy rohanni fog... -
#33794 mondjuk ettől az esettől függetlenül megjegyezném, hogy nekem már a bicska egyből nyílik a zsebemben, mikor újra és újra összefutok ezekkel a postásokkal.
a gyalogos postás megnyomja a csengőt, de már egyből ordít, "jóó napot! hellóóó!". bazmeg, várd már meg, hogy odaérjek. arról nem is beszélve, mikor aludnék, faszért óbégat. dobjon be értesítőt, ha nem ment ki senki, aztán húzzon a picsába.
a posta futár meg fékcsíkot húzva áll meg a ház előtt, de neki már kiszállni is derogál. még állóra sem fékezett, már ráfeküdt a dudára, és várja, hogy elé járulj.
én nem tudom honnan szedik ezeket, csak okj-s parasztképző után lehet csak postás ma már valaki? -
#33793 nyilatkozott az apa, előző hét pénteken láttam a tévében... azt mondta, hogy felelőtlen volt a POSTÁS!
nem ő bazdmeg, aki nyitva hagyta a kaput, hanem a postás, mert hogy nem szállt ki a kocsijából... -
#33792 ez az óvadék nekem mindig is kicsit furcsa volt. Az állam egy kis pénzért cserébe bevállalja, hogy adott esetben szabadon ereszt egy gyilkost, dílert, erőszakolót, stb? -
nordan #33791 egy hét alatt keres ennyit
ééééés ilyenkor jön a kérdés,hogy ha kifizeti miért nem néznek utána honnan volt a pénz....ugye-ugye
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.16. 15:40:19 -
#33790 ennyiért hagyhatja el a lakását a Dózsa György úti gázoló -
nordan #33789 a képeket elnézve 2 db 60 IQ-s 50+ éves szülő akinek annyi esze nem volt,hogy a kaput becsukják...........nagyon sajnálom azt a kisgyermeket,de ez szülői mulasztás ,de durván -
#33788 Igazán rá gyújthatott volna egy stanglira... -
#33787 -
#33786 -
Gázolt a postás: felvette a kamera a másfél éves Jánoska halálát
-
RealCián #33784 Ez van, amikor az idióták azt hiszik, hogy tudnak vezetni és sérthetetlenek.
-
#33783 Nem kell tipp ehhez :/
-
nordan #33782 mielőtt elolvasnám a cikket tippelnék: Cigányok voltak -
#33781 Kiverték a gázoló nő fogait Encsen – majdnem megismétlődött az olaszliszkai lincselés
Ököllel ütötték be az encsi gázoló nő autójának ablakát
"Állítólag több fogát is kirúgták a nőnek. Csoda, hogy meg nem ölték. " -
#33780 10 éves kisgyereket gázolt el az autó
Halálra gázoltak egy gyereket Somogy megyében
Halálra gázoltak egy gyereket Kisberényben
Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.10.12. 18:42:25