• ximix #33120
    Amit megfigyeltem az évek során, előzésnél talán a legkritikusabb pont (főleg egykét szar minőségű úton) amikor előzés előtt még egyszer belenézel a bal oldali visszapillantó tükörbe, a szemnek fókuszálnia kell, hogy jól kivegye a kicsinyített képen a mögötte lévő szituációt, és ha remeg a kép az út miatt...ect, akkor előfordulhat mire visszanéz már fékez az előtted lévő.

Akkor van még, hogy az átlag féklámpák nem mutatják, hogy az előtted lévő lassít, megáll vagy vészfékez, ezt neked kell "levenni" mi a szitu és nagyon könnyen félrelehet értelmezni, ilyenkor tényleg csak a betartott követési táv segít a megállásban.

A másik, ha az emberek nem lennének faszariak és kivernék a balhét, hogy a kamionokon hátul legyen rendes lökhárító, ne csak egy sajtpapír a nagyobb a hasznos terhelhetőség miatt, mert akkor jobban ellehet adni . . .
    Én kisárúszállítón a bilincsektől féltem, főleg azoktól amelyiken még volt szolid 50-70 cm-es toldás az ürítés végett az pont felszeletelt volna, még mielőtt a két lökös találkozott volna érdemben, hogy ezeket műszakin hogyan engedik át nem tudom.
    Épp logikával csak felkéne tűnnie, hogy itt nem kóser valami.
    - kép