Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, beleálltam volna, mert milliószor láttuk már, hogy ha mind a 2 fél rángatja a kormányt abból nagyobb baj van, mintha csak az egyik. Jogi hercehurca így is lett... a kamerás ürge volt a szemtanú. A sérülés lehetséges kimenetelét egy józan ember fél mp alatt felméri. Ha látod, hogy hátulról csúszik feléd egy szgk az még bőven belefér, nem sérül ott meg jó eséllyel senki.
Mondom, nekem az a bajom, hogy nem kapott esélyt a hibázó fél. Esélye se volt a padkán kerülni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.21. 12:25:58
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mert képzeljétek el a helyzetet. Csak 3 autót nézzünk. Az előtted levő jó ideje fékez, te is így teszel. A mögötted levő viszont már féktávolságon belül nem tud megállni.
Három lehetősége van:
1. Lemegy a padkára.
2. A középső autó hátuljába hajt.
3. A szembejövő sávba manőverez.
Az 1. pontot a kamerás/középső autó elvette tőle! Sok esélye nem volt lehúzódni a padkára, hiszen a kamerás a saját irháját mentve szinte lehetetlenné tette azt. A 2. pontot ugyan ezzel elkerülte, de önző módon így az első autóba ment a harmadik autó.
SIMÁN elkerülhető lett volna a baleset, ha a fasz kamerás nem megy le a padkára és ezzel nagyobb lehetőséget ad a hátsónak a szabadabb manőverezésre. Tény, hogy a hátsó az utolsó másodpercben a szembejövő sávba is manőverezhetett volna (3-as pont), ugyanis ott éppen nem jött már semmi, az ott levő autó az éppen lefordult már addigra balra. (Tulajdonképpen emiatt a lekanyarodó autó miatt torlódtak fel.)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://www.borsonline.hu/aktualis/cegledi-buszbaleset-reszeg-volt-a-sofor/135872?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=adminpost
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.15. 22:57:31
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Arról vitáznak szokásos alpári ruszki stílusban, hogy kinek van igaza, ha még zöldön indul el a gyalogos, de már nem ér át egy ilyen széles úton.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.07.13. 15:02:40
Per Aspera Ad Inferi.
Miért nem egy űrrakéta kilövésekor állnak a siló alá? Nem is értem...
Te most viccelsz velem ugye?
A video amit Ratbag betolt ÖT éves, erre te hozol egy cikket, ami egy FRISS esetet dolgoz fel. 2 különböző esetről van szó.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Downhill!!
7.10 nagyon csúnya <#wow1>#wow1>
a zebrás cserbenhagyásos férget kivégezni.Nagy mákja volt hogy nem találták el az állát a féregnek
sok csúnya volt ebben most
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.11. 21:08:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Budán araszolok ( foglamam sincs melyik út még nem jártam arra ), de villamos síneken kell menni, vagy mellette, át stb... parasztja kielőz a sínekre menve, még be sem állt elém már állórajtot vett bal oldali utca elejében tanyázó rendőr, szirénázva és azzal a lendülettel már állította is félre. Remélem jól +baszták. Bár csak több ilyen lenne, és minden szabálytalankodó így végezné<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
★★★★★
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿