Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Nem értem, miről beszélsz, ez még amcsi szinten is k* messze van, csak a végén lassul le, ott érik utól, az meg ott a saját hibája, hozzá sem érnek (nem úgy, mint pl. a kipördítős amerikai rendőrök). Mintha a rendőröket hibáztatnád, mert a fickó gyorsan hajtott...
Tinman
Term. nem is kell velem egyetérteni. Leírtam én hogy látom. Volt nekem is egy hasonló balesetem ahol vétlen középsőként én voltam a szendvicsben a sajt. Ha akkor én is félremegyek, hogy az előttem levő csajba csapódjon az ürge nagyobb baleset lett volna, mert így az utolsó pillanatban a baleset okozója még tudott manőverezni a padka felé. Az anyagi kár is jóval szerényebb lett ezáltal.

Igen, beleálltam volna, mert milliószor láttuk már, hogy ha mind a 2 fél rángatja a kormányt abból nagyobb baj van, mintha csak az egyik. Jogi hercehurca így is lett... a kamerás ürge volt a szemtanú. A sérülés lehetséges kimenetelét egy józan ember fél mp alatt felméri. Ha látod, hogy hátulról csúszik feléd egy szgk az még bőven belefér, nem sérül ott meg jó eséllyel senki.

Mondom, nekem az a bajom, hogy nem kapott esélyt a hibázó fél. Esélye se volt a padkán kerülni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Magyarul a rendőrök belekergették egy balesetbe, ahol egy vétlen autósnak is komoly baja lehetett... az autójának mindenképpen. Grat a béna rendőrségnek. Amcsiban direkt távolról szokták az ilyen suttyókat követni, pont azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/-puwxC18PRU

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Egyetértek, a hátsó f*sz már blokkoló kerekekkel érkezett, jól tette, hogy lehúzódott, így sokkal kisebb lett a kár is, mintha belé csapódik még nagyobb sebességgel és esetleg rálöki még az előzőre is - vagy át a szembesávba...
Roger6
Én sem értek egyet veled, ha ott marad a kamerás, akkor is pontosan ugyanúgy történik minden, csak éppen nagyobb koccanás lesz, hiszen előbb eléri az autódat a hátulról közlekedő. A kerekei már akkor blokkoltak, amikor a kamerás lehúzódik, szóval egyáltalán nem tudta irányítani a kocsiját a sofőr, így nagyon is jól tette a kamerás, hogy lehúzódott. Te is tudod, hogy amikor már blokkol a kerék, nincs kanyarodás semerre.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.21. 12:25:58

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
1:20-as videóra első blikkre azt mondtam, hogy wow, remek mentés, hiszen nem a kamerázó autóba ment bele a hátsó, hanem az eggyel előtte levőbe. Aztán rögtön beugrott. Nem wow, hanem a qrva anyját a kamerásnak!

Mert képzeljétek el a helyzetet. Csak 3 autót nézzünk. Az előtted levő jó ideje fékez, te is így teszel. A mögötted levő viszont már féktávolságon belül nem tud megállni.

Három lehetősége van:
1. Lemegy a padkára.
2. A középső autó hátuljába hajt.
3. A szembejövő sávba manőverez.

Az 1. pontot a kamerás/középső autó elvette tőle! Sok esélye nem volt lehúzódni a padkára, hiszen a kamerás a saját irháját mentve szinte lehetetlenné tette azt. A 2. pontot ugyan ezzel elkerülte, de önző módon így az első autóba ment a harmadik autó.

SIMÁN elkerülhető lett volna a baleset, ha a fasz kamerás nem megy le a padkára és ezzel nagyobb lehetőséget ad a hátsónak a szabadabb manőverezésre. Tény, hogy a hátsó az utolsó másodpercben a szembejövő sávba is manőverezhetett volna (3-as pont), ugyanis ott éppen nem jött már semmi, az ott levő autó az éppen lefordult már addigra balra. (Tulajdonképpen emiatt a lekanyarodó autó miatt torlódtak fel.)

PetruZ
AP-673: a két kínai eset a vége felé elég durva.
gordon 24
Aztaaaaa. Mi volt a terv? Jessszus .... :-)

Downhill!!

RatBaG
//www.youtube.com/embed/iMu1WE_5e04

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Ez megvan hanggal a videó végén. :)

//www.youtube.com/embed/JWbOR5LJBRU

RatBaG
RatBaG
//www.youtube.com/embed/ltBAFz8VkLs

Per Aspera Ad Inferi.

hmmm fura
Tuvok
Baleset Júli 16-án 19:40-kor történt Cheboksary mellett. Öten sérültek, hárman a Corollában, valamint a BMW sofőrje és utasa. Szemtanúk szerint azonnal az ütközés után a BMW sofőrje kiugrott a kormány mögül és a fűbe menekült, a női utas pedig azt állította ő vezette a "külföldi" autót.

a 4:40 körüli piros ruhás nőt miért fotózzák? mit mondnak róla?
Tuvok
Elég durvára sikeredett ma is. :/

PetruZ
AP-670: A jelenet 2:00-nál, meg utána...
Tuvok
Hát semmiképp se megállni és szándékosan feltartani.

Pluskast
Köszi az infót! Hát nem tudom, hogy az oroszoknál, hogy van a KRESZ, de ha jól tudom nálunk úgy szól a szabályozás, hogy a gyalogos köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti. Mondjuk ha zöldben indult el és aztán pirosra váltott, lehet futnia kellett volna, tudja a fene.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/PfIVZrJY_zM

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Találtam egy kommentet, amiben azt írják, hogy a rendőrség nyilatkozott az ügyben, Kalinyingrádban a Leninski Prospektnél történt, miszerint fiatal férfi és lány zöldön indult el a gyalogátkelőn, de már nem értek át, taxi utasa agresszióba kezdett a két gyalogos ellen, akik segítségére járőkelők érkeztek. Taxi két utasát és sofőrjét a rendőrség előállította, a két utas erősen alkoholos állapotban volt.
Arról vitáznak szokásos alpári ruszki stílusban, hogy kinek van igaza, ha még zöldön indul el a gyalogos, de már nem ér át egy ilyen széles úton.

Pluskast
Nem kötözködésből, de nem lehet, hogy a gyalogosnak piros volt a lámpa és úgy mentek át? Csak mert az elején lehet látni, hogy a másik irányból jövő járművek áthaladnak a zebrán. Természetesen ez akkor sem indok, arra, hogy kiszálljon valaki és megüsse a gyalogost, pláne nem egy nőt és pláne nem azt aki nem a gyalogátkelő közepén állt meg, hanem már átment mikor az autó odaért.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG
De legalább megkapta a magáét.

Tuvok
A végén a taxis verekedős mekkora suttyó már.. hát eszem megáll. Zebrán majd' elüti a srácot, majd a kiscsajnak húz be, amelyik még arrébb is ment..

//www.youtube.com/embed/sf90_nOrjns

Alien69
Pedig sokkal bulibb lenne, ha visz egy bázis ugráshoz használatos ejtőernyőt, vagy valami hasonló cuccot, és amikor ugye rá kapcsolja a kakaót a gép, dobja a nyitó ernyőt, és elrepül a francba. Már, ha szerencséje van. <#idiota>

Hagyján, de vannak akik egy 747-es mögé állnak. <#wow3>

//www.youtube.com/watch?v=GqVjD3nBSQg&t=1m05s
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.07.13. 15:02:40

RatBaG
legalább állna a homokos részen, aztán maximum tele lesz a fogsora ha pofával landol.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Aki ezt beszopta az sajnos az aki elhunyt. De basszus honnan az ötlet, hogy álljunk egy hajtómű mögé? Mi a f. van az emberekkel?
Miért nem egy űrrakéta kilövésekor állnak a siló alá? Nem is értem...

Tinman
Nem gond mert a video jó volt, 5 éves, de én még nem láttam, most születtem, evvan :-D

Carlos
Beszoptam. :)

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
ja, a kurva szájukat, én is benéztem.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
:-DDD

Te most viccelsz velem ugye?

A video amit Ratbag betolt ÖT éves, erre te hozol egy cikket, ami egy FRISS esetet dolgoz fel. 2 különböző esetről van szó.

Carlos
http://index.hu/kulfold/2017/07/13/maho_beach_repulo_hajtomu_meghalt_no/

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem rossz, de nem halt meg :-)

RatBaG
darwin-díjas halál...

//www.youtube.com/embed/LV28AL0k1kY

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
//www.youtube.com/embed/pOtuS4Xu3Wk

Totti5
Nem, valami mezei kombi volt. Skoda vagy Volkswagen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gordon 24
Nem egy Porsche volt? Az Attila úton a járda szigeteket balról kerülve előzte a sort. Utána meg jobbról előzött mindenkit. Majd megállt a lámpánál és az összes akit lenyomott elment mellette, mert Mi mentünk egyenesen. Remélem ezt a faszt kapták el :-)

Downhill!!

b+ 4.30nál az a májgeri az ablakra :).Nagy mentés volt <#eljen>

7.10 nagyon csúnya <#wow1>

a zebrás cserbenhagyásos férget kivégezni.Nagy mákja volt hogy nem találták el az állát a féregnek

sok csúnya volt ebben most

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.11. 21:08:15

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Ejj dee szép nem volt a mai.

Budán araszolok ( foglamam sincs melyik út még nem jártam arra ), de villamos síneken kell menni, vagy mellette, át stb... parasztja kielőz a sínekre menve, még be sem állt elém már állórajtot vett bal oldali utca elejében tanyázó rendőr, szirénázva és azzal a lendülettel már állította is félre. Remélem jól +baszták. Bár csak több ilyen lenne, és minden szabálytalankodó így végezné<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tuvok
//www.youtube.com/embed/5wRMNcP5OAQ

PetruZ
Most már fővárosi, de régebben sokat jártam arra. :) Az ilyenek az ún. "nadrágszíj" utak, mert a régi zegzugos, keskeny telekhatárok mentén tekergőznek ("a-a fődet nem adom, nekem ne sajátíccsa ki!"). Amíg nincs rá pénz, hogy megcsinálják rendesen (mint pl. a 4-es szabolcsi szakaszát, ami ugyanilyen rossz volt évtizedeken át), ez így is marad.
//www.youtube.com/embed/nqmXNBV6Jbg

★★★★★

Azt mondja kanyargós! Olyan aranyosak vagytok Ti alföldiek! :D

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

whiskeyman
Az Opelben 7-en ültek 5 helyett, a platón munkások voltak, akik leesetek...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;