• Tirion
    komolyan mondom ez a gyerek,mert ilyen gondolatmenettel maximum gyermeki szinten van, teljesen el van tévedve az üggyel kapcsolatban! szerintem nem fogta fel mit tett a kicsaj,pedig rajta kívül nincs ember a topikban,de RL sem vagy bárhol máshol ahol ezt szóvá tenné,hogy egyetértene vele! Meghalt 6 ember azért,mert a hölgyike leszarta a szabályokat ! Igenis vágják sittre! Soha az életben ne vezethessen és ha ott helyben meglincselik az emberek akkor sem könnyeztem volna meg....az más kérdés,hogy akkor viszont a lincselők is gyílkosokká váltak volna,szóval szerencsére ez nem történt meg , bár abban a felfokozott helyzetben szerintem sokunk belerugott volna egyet.
    Komolyan gondolja,hogy "személyiség fejlesztő" training vagy egy pszichológushoz járkálás majd megfelelő büntetés lesz neki? Igenis példát kell statuálni az ilyen esetekkel,hogy aki kocsiban ül és a 60-as táblánál a gázra lépne jusson az eszébe,hogy milyen súlyos következménye lehet ha kihágást követ el! Egyébb esetben csak beleszarik majd abba,hogy embereket ölt meg és tette tönkre a családjukat,pont úgy mint a Dózsa György úti száguldozó.....Sechelle szigeteken kúrja a csaját és koktélozgat a tengerparton miközben legalább 30-40 ember életét tette tönkre ,de a közvetlen hozzátartozó 6-8 emberét ezer százalék !