Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.03.24. 09:14:09
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
No de nem is ez a lényeg. Részvétem a családoknak.
A másik fele, a Szentendrei úton én elég sokat járok. Ha elindulsz 60-70 nel akkor kb egy idióta nyugdíjas vagy. Én ezt a tempót bírom az első omv kútig. Ott kicsit gyorsítok mondjuk úgy 90 re kb. Akkor egy pancser béna vagyok. Ezt bírom kb az Auchanig. Ott felmész 100-ra. (akkor a normálisak szerint egy fasz vagy) a többiek szerint mi a faszt erőlködsz. Ezt bírom az s kanyarig a római előtt. Ha itt már 110-el mész akkor már nagyjából jó vagy, de még így is megelőznek :-) Egyszóval ha kb olyan 130 körül kezded meg ezt az egészet talán elérsz úgy békásig, hogy nem előznek meg. De ekkor is csak talán :-) Szóval inkább megyek 70-el és dögöljön meg ez a sok idióta...
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én itt lakok a környéken, első kézből tapasztalom, hogy a Bécsin és a Szentendrein mindig megy a motorbőgetés éjjelente (néha nappal is), főleg nyáron. Úgy tudom, volt már többször is feljelentés, a rendőrség sz*rik rá, sosem történik semmi, mert politkusok és újgazdag családok kölykei ezek...

Per Aspera Ad Inferi.
és hogy egy kis on is legyen

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.03.13. 18:25:26
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor kicsit felfedem még a sztorim egy érdekes részletét. A baleset rekonstrukciójakor a "fő" yard aki ott volt és a papírmunkát végezte félrehívott és a következőket mondta: "Hát igen... hümmm... hol is dolgozik? Informatika... hümmm. Kéne nekem egy új asztali PC..." Hatásszünet. Rám nézés. Szemöldök emelés. Válaszom: "Tudok adni árajánlatot -.-" Erre semmit nem mondott már, csak folytatta a papírmunkát.
Remélem mindenkinek világos mit akart a szarházi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát hajrá jó szándék... no meg gondoljunk Olaszliszkára -.-
Nagyon sok cikk foglalkozott ezzel, a bíróság "józan észre" hivatkozott a döntésnél, míg a védelem is pont ezzel érvelt. Ezelőtt is elég alacsony volt a hajlandóság a segítségnyújtásra, elsősorban a túlnépesedett területeken, de a per után tele volt minden médium, tv, újság, rádió figyelmeztetésekkel, hogy mivel járhat egy "józan észnek ellentmondó" segítségnyújtási kísérlet.