Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.03.24. 09:14:09
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
No de nem is ez a lényeg. Részvétem a családoknak.
A másik fele, a Szentendrei úton én elég sokat járok. Ha elindulsz 60-70 nel akkor kb egy idióta nyugdíjas vagy. Én ezt a tempót bírom az első omv kútig. Ott kicsit gyorsítok mondjuk úgy 90 re kb. Akkor egy pancser béna vagyok. Ezt bírom kb az Auchanig. Ott felmész 100-ra. (akkor a normálisak szerint egy fasz vagy) a többiek szerint mi a faszt erőlködsz. Ezt bírom az s kanyarig a római előtt. Ha itt már 110-el mész akkor már nagyjából jó vagy, de még így is megelőznek :-) Egyszóval ha kb olyan 130 körül kezded meg ezt az egészet talán elérsz úgy békásig, hogy nem előznek meg. De ekkor is csak talán :-) Szóval inkább megyek 70-el és dögöljön meg ez a sok idióta...
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én itt lakok a környéken, első kézből tapasztalom, hogy a Bécsin és a Szentendrein mindig megy a motorbőgetés éjjelente (néha nappal is), főleg nyáron. Úgy tudom, volt már többször is feljelentés, a rendőrség sz*rik rá, sosem történik semmi, mert politkusok és újgazdag családok kölykei ezek...

Per Aspera Ad Inferi.
és hogy egy kis on is legyen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.03.13. 18:25:26
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor kicsit felfedem még a sztorim egy érdekes részletét. A baleset rekonstrukciójakor a "fő" yard aki ott volt és a papírmunkát végezte félrehívott és a következőket mondta: "Hát igen... hümmm... hol is dolgozik? Informatika... hümmm. Kéne nekem egy új asztali PC..." Hatásszünet. Rám nézés. Szemöldök emelés. Válaszom: "Tudok adni árajánlatot -.-" Erre semmit nem mondott már, csak folytatta a papírmunkát.
Remélem mindenkinek világos mit akart a szarházi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát hajrá jó szándék... no meg gondoljunk Olaszliszkára -.-
Nagyon sok cikk foglalkozott ezzel, a bíróság "józan észre" hivatkozott a döntésnél, míg a védelem is pont ezzel érvelt. Ezelőtt is elég alacsony volt a hajlandóság a segítségnyújtásra, elsősorban a túlnépesedett területeken, de a per után tele volt minden médium, tv, újság, rádió figyelmeztetésekkel, hogy mivel járhat egy "józan észnek ellentmondó" segítségnyújtási kísérlet.
Kínában ha segítessz neked kell fizetni!?!? az általad segítségett kapott személy korházi költségeit! Ezért szarják le kb. az egészet! A kislány gyerekeket pedig leszarják a köbön,mert számukra az nem ember!!! GG
Per Aspera Ad Inferi.
De a kínaiak még rosszabbak, egyszerűen totál le se sz@rják a földön fekvő, szenvedőt..