• Totti5
    Ez tök jó, de valszeg azok válaszoltak akik sosem használták, nincs olyan kategóriás autójuk, nem tapasztalták. Csak a szokásos mantra. Turbó motor rossz, ha van vezetést segítő akkor az rossz. Nem kő, mert a turbó motor nem végtelen élettartamú és mi lesz 20 év múlva meg a többi marhaság ami mindig megy. Jameg az autümata váltó a sátán, csak a kézi, mert az mekkora nagy dolog... elképesztő.

Én azt mondom kellenek és nagyon hasznosak és már elvárás. Dácsia azért Dácsia hogy ami van benne az fapad és a legolcsóbb, ezzel semmi gond, ezért kerülnek annyiba. Aki kifizeti a luxust, de a francokat ez ma már nem luxus amikor egy kisautóban is annyi kütyü van hogy hihetelen. Ez már a középkategóriától bőven elérhető, ha ma valaki új atutó vesz egy rakat mindent kap bele. Nem kell ettől félni, sem elutasítani. Használni kell és jól fög jönni, nem hülyeségből vannak ezek, ha pedig növelik a kényelmet s biztonságot akkor ne legyünk már magunk ellenségei. A luxusnál meg teljesen alap hogy a vásárló a legjobbat kapja meg, a legújabbatt, a tutit, azt amit éppen most fejlesztettek ki mindenki más előtt.

Az meg hogy valaki nem ismeri az autóját nonszensz, de senki nem szakértő ( én sem ). Nekem új autóm van, sok minden van benne, sok mindent tud kiírni, amiről sorra nem tudom mi, és azt sem hogy miért, de ott van a kézikönyv és megnézem, 2perc és tudni fogom, s majd legközelebb már anélkül fogom tudni.

Persze lehet vakon, háttal ülve is vezetni, sokan ezt teszik, sajnos ezért is kell hogy okos legyen az autó. Életet ment.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.19. 20:31:28