Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok

PetruZ
Hogy mi van? Kijavult az idő...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gordon 24
Sőt a Fordokban van olyan programozási lehetőség, hogy beütsz az autónak egy kódot amit te adsz meg neki. Ez egyfajta profilt hoz létre. ülés beállítás, kormány beállítást stb stb. És ha akarod sebesség limitet is. Belövöd, hogy mit tudómén 75 nél ne tudjon többet leszabályoz azt csumi. Tehát oda adod a gyereknek beütöd a kódot azt sehol nem száguldozik az garantált :-)

Ez az új galaxy, smax, mondeo kollekcióban már benne van.

Van még tábla felismerő rendszer is. Ha ezt is engedélyezed, leolvassa a sebesség korlátozó táblát és beállítja arra a tempóra a kocsit :-)

Itt leírja szépen ha érdekel valakit : katt

Downhill!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Monstanság már az új autókban programozható a kulcs. Ha lenne egy erős autóm és a fiam elkérné, biztos azt a kulcsot kapná meg ami 100LE és 130 km/h maximum 😄 Úgy is csak a plázában akar menőzni a kocsival azt úgy is tud ha lassan megy 😄

Tinman
Sajna az. Az előző verdát kipróbáltam ezer éve Pestről hazafelé. Legalább 30 percet mentem 180 felett vele, 215 körül volt a vége. Igen ám, de olyan 35 perc körül egy veréb nekirepült a szélvédőnek. 210 körül. Azt hittem ott robban szét a szélvédő. Nem robbant, de soha többet nem mentem ilyen gyorsan, még próbaképpen sem. Őz, kutya, szarva, nyúl, vaddisznó, kő, ág, galamb, mind deadly lehet ilyen sebességnél még akkor is, ha közben senki más nincs a pályán...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SötétBarom
A bmwm óra szerint 208 környékén szabályoz le, az mx5 meg óra szerint 200-nál de az ijesztő. 😄
Ha sokat jár az ember hülye időpontokban autópályán, nem para néha kitolni az autó szemét..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

FrezeR
Ivott ez már tény, meg ha jól érettem nem volt jogsija sem...

Alien69
No igen... Sajna, nincs felelősségre vonás, rá bízzák ugye a nem létező lelkiismeretre. <#rolleyes> Ha a mercis nem ivott/drogozott, és jó az ügyvédje, kap felfüggesztettet, és csókolom, jöhet a következő száguldozás. Ha ivott/drogozott, még talán lecsukják, de ugye normál esetben ilyenkor nyilvános kivégzést kellene tartani. Semmi cicó. A köv. mercis/bmw/(stb) jobban vigyázna. <#szomoru1>

z0ty4
inkább mázli, hogy túlélték.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ez pech, pont kifogni.

Tinman
Egyértelmű, nem is vitatom.

Az viszont tény, hogy 16-25 között elég sok srác meghülyül és ha csak életeben 1x, de akkor is kifogja próbálni -sajnos közúton-, hogy mi a vége az alatta levő autónak. Aztán van amikor ez a vége :-/

(Nagyjából 3-4 éve van meg a 163 lovas verdám, de ha agyonversz se tudnám megmondani mennyi lehet a vége, mert soha nem próbáltam. Nem is fogom... de megérteném azt, ha lenne egy 18 éves fiam és a pályán 1x megnézné.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Én ezt nem tudtom elképzelni, hogy mi visz rá valakit hogy pályán vagy máshol szlalomozik. Mert ez orosz rulett, egyetlen előzés, kikerülés sem rajta múlik, hanem a többi normálisan közlekedő figyelmén és a szerencsén.

Aki nem érzi hogy ez rossz azzal az emberrel bajok vannak, nem való arra hogy a közlekedésben résztvegyen, agyilag nem fogta fel a játékszabályokat.

Ha nekem R8am lenne találok rá ezeregy lehetőséget hogy szabályozott környezetben kipróbálhassam, itt MOn / vonzáskörzetben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.04. 09:59:27

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
jé, HA-FAX 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tuvok
Taxis "faszacsávó" volt..
Meg itt a múltkori buszba rohanó autó, hanggal.

Végül is a biztosítónak is be kell adni valahogy, hogy egy repülővel ütköztél.

Tinman
Valamiért egyből megsajnáltam őket. Már-már költői volt, ahogy Rihanna énekére eltölthették utolsó perceiket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Find light in the beautiful sea, I choose to be happy
You and I, you and I , we’re like diamonds in the sky
You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky
I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes
So shine bright tonight,
You and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye,
So alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

Nem mellesleg simán elképzelhető, hogy egy fiatal elcsábul a pályán és azt hiszi, hogy a Need For Speed előtt ül. Ezért a karmától a halálbüntetés szvsz túlkapás. Elég lett volna, ha megtörik a verdát, de épen szállnak ki belőle.

R.I.P.

Alien69
R.I.P R8... <#ijedt>

z0ty4
2 hülyével kevesebb. szerencsére ártatlan most nem halt meg

PetruZ
Az a szétrepülő mentő elég kemény...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

Az egy 9 éves gyerek írása 😄

lol
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
mentő, terhes nő, mindenki túlélte.

Per Aspera Ad Inferi.

a legjobb a komment alatta: "rohatt bnw s csicska! !!! nem szabadna az utakba engenk őkket mit szivatya a Bácsit ezt nem vices"!!!!!"
és vagy 20-an ráharaptak <#idiota>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Tinman
Ez csak nézőpont kérdése. Nem az öreg ment szembe hanem mindenki más <#banplz>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Ritka ostoba ember az ilyen.
Pluskast
Semmit, és kb ugyanannyira barom mint az aki megelőzte (meg balesetveszélyes is ).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

slRa4fV9t

csak az utolsót néztem meg, sok volt, többit rátok bízom

Tinman
Utálatos egy embertípus. Tele van velük a közút. Ezek az önjelölt rendőrök.

Nyilván az Audis jó nagy barom volt, hogy elnézte a közelgő autó sebességét és éppen, hogy befért, de akit leelőzött a klinikai eset. Nem mellesleg a KRESZ szerint SEGÍTENI kell az előzőst és MINDENT meg kell tenni azért, hogy ne legyen baleset.

Gyerekkel, kérlelő feleséggel padlót nyom, hogy utolérje, rámegy a nyakára, majd ráragad a keze a dudára. Az ember első blikkre azt gondolná, hogy az Audis a paraszt, de kevesebb, mint 1 perc alatt kiderül, hogy nem csak az igaz, hogy mindig van egy nagyobb hal, de az is, hogy parasztból is akad bőséggel nagyobb...

Nem mellesleg idehaza TILOS úgy feltölteni/megosztani dashcam videót, hogy a rendszám látszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.29. 18:25:41

z0ty4
most ezzel mit ér el hogy mögötte dudálgat?

PetruZ
CCT-156: 5:19 és az utána következő...
slRa4fV9t
😄DDDDDDD

slRa4fV9t
Az utolsó az kegyetlen. 😮 18+

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2017.01.29. 00:28:31

Norbi1990
9:30-tól jó nagy buzi a Transitos, még a rendőrrel is szórakozott.
Hatalma mázli, hogy a szemüveges férfi épp kinézett az ablakon és időben elugrott.
Mondjuk így is kapott.

Tuvok
Éppen nem baleset, csak érdekességképp.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Hát van olyan amikor nem jön össze na:-) Ettől függetlenül simán jobban megvenném mint a volvot amivel együtt csinálták a tesztet :-)) Iszonyat faszán néz ki az a kocsi. FORD forever! :-)

Downhill!!