Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Az viszont tény, hogy 16-25 között elég sok srác meghülyül és ha csak életeben 1x, de akkor is kifogja próbálni -sajnos közúton-, hogy mi a vége az alatta levő autónak. Aztán van amikor ez a vége :-/
(Nagyjából 3-4 éve van meg a 163 lovas verdám, de ha agyonversz se tudnám megmondani mennyi lehet a vége, mert soha nem próbáltam. Nem is fogom... de megérteném azt, ha lenne egy 18 éves fiam és a pályán 1x megnézné.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki nem érzi hogy ez rossz azzal az emberrel bajok vannak, nem való arra hogy a közlekedésben résztvegyen, agyilag nem fogta fel a játékszabályokat.
Ha nekem R8am lenne találok rá ezeregy lehetőséget hogy szabályozott környezetben kipróbálhassam, itt MOn / vonzáskörzetben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.04. 09:59:27
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg itt a múltkori buszba rohanó autó, hanggal.

Find light in the beautiful sea, I choose to be happy
You and I, you and I , we’re like diamonds in the sky
You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky
I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes
So shine bright tonight,
You and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye,
So alive
We’re beautiful like diamonds in the sky
Nem mellesleg simán elképzelhető, hogy egy fiatal elcsábul a pályán és azt hiszi, hogy a Need For Speed előtt ül. Ezért a karmától a halálbüntetés szvsz túlkapás. Elég lett volna, ha megtörik a verdát, de épen szállnak ki belőle.
R.I.P.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és vagy 20-an ráharaptak <#idiota>#idiota>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nyilván az Audis jó nagy barom volt, hogy elnézte a közelgő autó sebességét és éppen, hogy befért, de akit leelőzött a klinikai eset. Nem mellesleg a KRESZ szerint SEGÍTENI kell az előzőst és MINDENT meg kell tenni azért, hogy ne legyen baleset.
Gyerekkel, kérlelő feleséggel padlót nyom, hogy utolérje, rámegy a nyakára, majd ráragad a keze a dudára. Az ember első blikkre azt gondolná, hogy az Audis a paraszt, de kevesebb, mint 1 perc alatt kiderül, hogy nem csak az igaz, hogy mindig van egy nagyobb hal, de az is, hogy parasztból is akad bőséggel nagyobb...
Nem mellesleg idehaza TILOS úgy feltölteni/megosztani dashcam videót, hogy a rendszám látszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.29. 18:25:41
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2017.01.29. 00:28:31
Mondjuk így is kapott.
Downhill!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Auka11 napja
american quality... :D
Válasz 16
Első körben a kezét előre bilincselték, majd kirángatták az autóból, hogy biztosra menjenek és hátra bilincselték. 5:45-től nézd, ott láthatod, ahogy kihúzza a kezét.
Amúgy túlélte sőt azonnal elmenekült, de nem sokkal később újra elkaptak.
Éjszaka történt, sokan aludtak.
Senki nem volt ott, senki nem tudja, hogy hogy történt, felesleges találgatni.
A buszsofőrök elvileg váltották egymást, de az elalvást sem lehet kizárni.
Egy kamionos azt mondta 1x, hogy kerék járt furcsán, utána a motortér füstölt....
A DNS azonosítás elvileg szerdára meglesz. Addig reménykedünk...