Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/aP_V7j3RBgY

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

FrezeR
Ivott ez már tény, meg ha jól érettem nem volt jogsija sem...

Alien69
No igen... Sajna, nincs felelősségre vonás, rá bízzák ugye a nem létező lelkiismeretre. <#rolleyes> Ha a mercis nem ivott/drogozott, és jó az ügyvédje, kap felfüggesztettet, és csókolom, jöhet a következő száguldozás. Ha ivott/drogozott, még talán lecsukják, de ugye normál esetben ilyenkor nyilvános kivégzést kellene tartani. Semmi cicó. A köv. mercis/bmw/(stb) jobban vigyázna. <#szomoru1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

z0ty4
inkább mázli, hogy túlélték.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ez pech, pont kifogni.

//www.youtube.com/embed/7x4eyveLMV8

Tinman
Egyértelmű, nem is vitatom.

Az viszont tény, hogy 16-25 között elég sok srác meghülyül és ha csak életeben 1x, de akkor is kifogja próbálni -sajnos közúton-, hogy mi a vége az alatta levő autónak. Aztán van amikor ez a vége :-/

(Nagyjából 3-4 éve van meg a 163 lovas verdám, de ha agyonversz se tudnám megmondani mennyi lehet a vége, mert soha nem próbáltam. Nem is fogom... de megérteném azt, ha lenne egy 18 éves fiam és a pályán 1x megnézné.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Én ezt nem tudtom elképzelni, hogy mi visz rá valakit hogy pályán vagy máshol szlalomozik. Mert ez orosz rulett, egyetlen előzés, kikerülés sem rajta múlik, hanem a többi normálisan közlekedő figyelmén és a szerencsén.

Aki nem érzi hogy ez rossz azzal az emberrel bajok vannak, nem való arra hogy a közlekedésben résztvegyen, agyilag nem fogta fel a játékszabályokat.

Ha nekem R8am lenne találok rá ezeregy lehetőséget hogy szabályozott környezetben kipróbálhassam, itt MOn / vonzáskörzetben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.04. 09:59:27

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
jé, HA-FAX :D

"Nulla tenaci invia est via"

Tuvok
Taxis "faszacsávó" volt..
Meg itt a múltkori buszba rohanó autó, hanggal.

//www.youtube.com/embed/sVJH5BUbOSw

Végül is a biztosítónak is be kell adni valahogy, hogy egy repülővel ütköztél.

Tinman
Valamiért egyből megsajnáltam őket. Már-már költői volt, ahogy Rihanna énekére eltölthették utolsó perceiket.

Find light in the beautiful sea, I choose to be happy
You and I, you and I , we’re like diamonds in the sky
You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky
I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes
So shine bright tonight,
You and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye,
So alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

Nem mellesleg simán elképzelhető, hogy egy fiatal elcsábul a pályán és azt hiszi, hogy a Need For Speed előtt ül. Ezért a karmától a halálbüntetés szvsz túlkapás. Elég lett volna, ha megtörik a verdát, de épen szállnak ki belőle.

R.I.P.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alien69
R.I.P R8... <#ijedt>

z0ty4
2 hülyével kevesebb. szerencsére ártatlan most nem halt meg

PetruZ
Az a szétrepülő mentő elég kemény...
RatBaG
//www.youtube.com/embed/gF9Dv99BF4M

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
//www.youtube.com/embed/yYiOdbtcQBc

Az egy 9 éves gyerek írása :D

lol
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
mentő, terhes nő, mindenki túlélte.

Per Aspera Ad Inferi.

a legjobb a komment alatta: "rohatt bnw s csicska! !!! nem szabadna az utakba engenk őkket mit szivatya a Bácsit ezt nem vices"!!!!!"
és vagy 20-an ráharaptak <#idiota>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Tinman
Ez csak nézőpont kérdése. Nem az öreg ment szembe hanem mindenki más <#banplz>

RatBaG
//www.youtube.com/embed/cRbdUYui8UE

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Ritka ostoba ember az ilyen.
Pluskast
Semmit, és kb ugyanannyira barom mint az aki megelőzte (meg balesetveszélyes is ).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/RpAc8Bcewck

csak az utolsót néztem meg, sok volt, többit rátok bízom

Tinman
Utálatos egy embertípus. Tele van velük a közút. Ezek az önjelölt rendőrök.

Nyilván az Audis jó nagy barom volt, hogy elnézte a közelgő autó sebességét és éppen, hogy befért, de akit leelőzött a klinikai eset. Nem mellesleg a KRESZ szerint SEGÍTENI kell az előzőst és MINDENT meg kell tenni azért, hogy ne legyen baleset.

Gyerekkel, kérlelő feleséggel padlót nyom, hogy utolérje, rámegy a nyakára, majd ráragad a keze a dudára. Az ember első blikkre azt gondolná, hogy az Audis a paraszt, de kevesebb, mint 1 perc alatt kiderül, hogy nem csak az igaz, hogy mindig van egy nagyobb hal, de az is, hogy parasztból is akad bőséggel nagyobb...

Nem mellesleg idehaza TILOS úgy feltölteni/megosztani dashcam videót, hogy a rendszám látszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.29. 18:25:41

z0ty4
most ezzel mit ér el hogy mögötte dudálgat?

PetruZ
CCT-156: 5:19 és az utána következő...
slRa4fV9t
:DDDDDDDD

//www.youtube.com/embed/Thum2zNg8rg

slRa4fV9t
Az utolsó az kegyetlen. :O 18+

//www.youtube.com/embed/o67Rlc1LGhk
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2017.01.29. 00:28:31

Norbi1990
9:30-tól jó nagy buzi a Transitos, még a rendőrrel is szórakozott.
//www.youtube.com/embed/BwkAeLn1oNA
Hatalma mázli, hogy a szemüveges férfi épp kinézett az ablakon és időben elugrott.
Mondjuk így is kapott.

//www.youtube.com/embed/nfSCsnpfaTo

Tuvok
Éppen nem baleset, csak érdekességképp.

//www.youtube.com/embed/qh7G4ogba_8

RatBaG
//www.youtube.com/embed/VYreyYWabgE

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Hát van olyan amikor nem jön össze na:-) Ettől függetlenül simán jobban megvenném mint a volvot amivel együtt csinálták a tesztet :-)) Iszonyat faszán néz ki az a kocsi. FORD forever! :-)

Downhill!!

SötétBarom
Ezen el kéne szörnyedni, vagy mi? :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#levele>

Auka11 napja
american quality... :D
Válasz 16

Szabi
//www.youtube.com/embed/F0StTHnTKK8

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
Tuvok
//www.youtube.com/embed/w3N0qhm--cU

Alien69
Én NEM a biztonsági öv ellen beszélek! Hanem az a gond, hogy ami van a buszokban, az sajna nagyon elavult! Persze, nem olyan egyszerű, ha bele gondolsz, hogy akár másfél napra is be vannak zárva az emberek egy buszba, mert nincs pénzü(n)k repülő jegyre. <#idiota> Tehát, egy székbe kötözve kellene mondjuk 30 órát eltölteni, ami igaziból esélytelen. <#nemtudom> Főleg gyerekeknél.

Tinman
Rajta van... volt.

Első körben a kezét előre bilincselték, majd kirángatták az autóból, hogy biztosra menjenek és hátra bilincselték. 5:45-től nézd, ott láthatod, ahogy kihúzza a kezét.

Amúgy túlélte sőt azonnal elmenekült, de nem sokkal később újra elkaptak.

//www.youtube.com/embed/KRXljBmV7h0

SimaSuna
Jó az kb 5-600 Liternek.
Éjszaka történt, sokan aludtak.

Senki nem volt ott, senki nem tudja, hogy hogy történt, felesleges találgatni.
A buszsofőrök elvileg váltották egymást, de az elalvást sem lehet kizárni.
Egy kamionos azt mondta 1x, hogy kerék járt furcsán, utána a motortér füstölt....

A DNS azonosítás elvileg szerdára meglesz. Addig reménykedünk...
Master91
Ejha!

Miért nincs rajta a bilincs normálisan?
Tinman
//www.youtube.com/embed/uz-ad9jnUE8