• Szabi1991
    "..egy karcolás nélkül megúsztam a dolgot, az autó viszont már nem. Március 12-én történt a dolog, ez az új szülinapom is egyben. A biztosító kárszakértője viszont csak mára ért ide. Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz vele. Lavor, vödör, alkatrész vagy esetleg kertitraktor, kitudja. Az viszont biztos, hogy a casco egy qrv@n@gy átverés...
    A baleset egy balos kanyar előtt történt. Egy harmadrangú úton erőteljes fékút végén kb. 70-nél. A jobb szélső kerekek ráfutottak a magyar utakon jól ismert apró és gömbölyűre koptatott útszéli murvára. Aszfaltra volt kapcsolva a futómű és hiába nyomtam a féket nem lassultam. A kanyar előtt útszéli korlátnak, padkának nyoma sem volt. Helyette eső utáni sáros holdalék az úton kb. 1 méter szélességben. Mivel kanyar előtt voltam, azt nem láttam be. Úgy voltam vele, hogy inkább nem fordulok kersztbe, hátha jön valaki. Persze most már mindegy. Elfogyott a féktávom, innentől az autó csak egyenesen, mintha jégen futott volna a széles gumikkal, és jött a kanyar... Összegezve: lejtő, erős balos kanyar, útszéli murva, sár, ja és az út szélén (egy teherautóról "véletlenül" leesett) mindenféle betondarabok, aztán pici bukkanó, hegyoldal, utána aprócska gödör, egy kb. 13 centis fa, aztán mégegy. Hát röviden ezekkel sikerült találkozom. Egyébként a kocsi kb. 15 métert repült...."