37099
-
#3178 ismerős?:P -
#3177 vinném el egyből :D
meg az autót is :D
bár sztem itt még nem láttunk hajós balesetről képeket -
#3176 az anyagi kár jelentős
azért az milyen,hogy partra sodródik egy motor egy konténerben :) -
öregember #3175
-
öregember #3174 -
öregember #3173
-
öregember #3172 -
öregember #3171
-
#3170 hát igen relatív... :) nagybratyóm csak azért él mert nem kapcsolta be az övet , és kirepült a kocsiból :) -
#3169 jahh csókolom:) azt írd hozzá akkor :) -
#3168 Sajóecseg?
szerk. Ja bocs most néztem hogy van sima Ecseg is és Sajóecseg is:) -
#3167 amúgy azért nem ismerős a neve,mert nem borsodban van :D -
#3166 xD -
#3165 Tiszanekeresd és Budamesszevan között van a leágazás:) -
#3164 húú vazze :) nem tom merre van Ecseg :) hol kell lekanyarodni? -
#3163 Összeadva 4 sáv bár én csak az Ecsegi leágazásig jártam ott sokat tovább meg már elég régen még valamikor nyáron. Ecsegig 2x2 sáv van:) -
#3162 kijavítalak,ha nem haragszol :)
ott 2x2 sávos van :) meg 2x1 sávos :)
amúgy nem tudom,hogy miért repült le egy egyenes szakaszon ilyen időben..REJTÉLY..a lényeg,hogy nem a mi autónk tört így szét (kopp-kopp) :D -
#3161 Ismerem a helyet mindig repesztenek főleg a 4 sávos részen. De ha jól látom ez a 2 sávos rész de mit csinált hogy egyenesbe így eldobta? -
#3160 a 26-oson alkotott délelőtt egy csávó! :)
csak linket adok!
hát ez elszállt -
#3159 azért kénytelenek így bekapcsolni a lámák mert pittyeg nekik a figyelmeztetés,hogy be kéne kapcsolni az övet...
Én is ismerek jópár ilyen noobot akinek mindig be van kapcsolva az öv és simán rajta ül...
Majd ha egy kis koccanásnál kitöri a fogait,eltöri az orrát esetleg kifejeli a szélvédőt azután bekapcsolja... -
#3158 asszem azért,mert eltörné a nyakát..:S -
#3157 hát ez relatív ugye, mert az új kocsikba pl ki se nyílik a légzsák, ha nincs becsatolva a biztonsági öv, mert ugye a kicsapódó légzsák megölné az előre repülő utast... -
#3156 hehh :D Megoldotta :D:)
Amúgy néha télleg jobb ha nincs bekapcsolva a biztonsági öv , de ez az esetek 0,5%-a :) -
#3155 én mindig azt mondom erre,hogy "nagy az Isten állatkertje,de alacsony a kerítés" valahogy ez nagyon igaz egyesekre... -
#3154 Na ez első hülye akiről olvasok.
Pár hete olvastam azt a hírt, hogy az okos magyarok rájöttek, hogy ha a hátuk mögött becsatolják a biztonsági övet akkor az kívülről úgy látszik mintha rendesen be lenne kötve.
Az első aki ezt élesben tesztelhette...
Ráadásul földim is az észkombájn.
Kiesett az árokba sodródó autóból Nyíregyházán
"...a járművezető biztonsági öve be volt csatolva, de nem a teste előtt, ezért eshetett ki." -
#3153 mostmár a hátuljára írhatjuk,hogy "...végződik is" -
#3152 Még meg is alázzák szegény ferkát.
-
#3151 He He
-
#3150 naahh...elmegyek egy kicsit pihenni...erre az emberek meg termelnek ide képeket :( elszomorító -
#3149 "sok erősebb autó is lemaradt és megalázkodott előtte!/" ----> nademost valami nagyon "megalázta"
-
"Eladó Hyundai Coupe /Tiburon/ amerikai kivitel! Az autó egyben vagy alkatrésznek eladó! Frissen szervizelt és nagyon erős motorral! /sok erősebb autó is lemaradt és megalázkodott előtte!/"
-
#3147 Két embert gázolt halálra egy autós Pécsnél -
#3146 az kemény -
#3145 110 körül akadt ki a kilóméteróra. Ha úgy vesszük, hogy lassitott az ütközés előtt és csak 50-el jött a nagytesó akkor durván felkenődött...Komoly. -
#3144 Hát pedig úgy kellene:) -
#3143 Hát, azok tényleg tuning autók...Ott a civicek 400 ló környékén vannak. -
#3142 a 6 csillagos törésteszt, nem kamionnal való ütközésre és 100km/h-s sebbeségre szól... -
#3141 Hát ennyit az új Megane-ról és az 6 csillagos biztonságról! -
#3140 egy másik... :c ....fáj a szívem -
#3139 ezen nem lepődök meg különösebben, barbár társadalom