• Tinman #31447
    Cirka 16 éve már kb., hogy egy kereszteződésben egy bicikles ürge nem adott elsőbbséget és a satufék (anno no ABS) ellenére nekicsúszva fellöktem. 50-re emlékszem, hogy annyival mentem, mikor satuztam, de 55-öt állapított meg a szakértő. Elrepedt a térde. Azonnal kiugrottam az autóból és segítettem neki felállni, cajgát félretolni stb. Fájlalta a lábát ezért besegítettem/félig meddig betettem az autó anyós ülésére és elvittem a kórházba, ahol rögtön segítséget kértem neki és kaptam is. Ezt követően visszavittem a céges autót a cégbe, majd közöltem, hogy baleset volt, visszamegyek a kórházba megnézem mi újság, vagy csak ott leszek vele. 20 perc telt el összesen, de a rendőrök már kerestek és qrvára nem voltak kedvesek. Közölték, hogy elhagytam a baleset helyszínét, ez már önmagában bűncselekmény. Tájékoztattam őket a történtekről és véletlenül sem voltak kedvesek, olyannyira nem, hogy a balesetet rekonstruáltatták velem pár nappal később. Persze ekkor már az akkori tróger cégem lecserélte stikában a rommá kopott kerekeket vadi újakra, így engem is szépen kihoztak hibásnak, hiszen relatív gyorshajtottam (+5km/h-ról beszélünk) és elhagytam a baleset helyszínét. A város legjobb ügyvédjét kerestem meg ekkor, mert eléggé eldurrant az agyam, hogy a nettó jószándék ellenére még engem akarnak meghurcolni. Hát nem jött be nekik. Cirka 1 éves ügy vége az lett, hogy az öregnek kellett volna kifizetnie minden kárt felém is. Erről azonnal lemondtam és közöltem velük, hogy elég lesz, itt a vége... 1 éve nem tudok nyugodtan aludni, 10 évet öregedtem emiatt a szar miatt, az állandó idegesség miatt a gyomrom is eléggé ráment.

Hát hajrá jó szándék... no meg gondoljunk Olaszliszkára -.-