Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Előzménye:
Motoros előre ment a sorba és beállt a piros kocsi elé akinek ez nem tetszett és neki akart menni (hozzáteszem, hogy Floridában tilos a sávok között motorral menni), erre a motoros megütötte a visszapillantó tükrét.
Forrás.
A lassító hatása teljesen értelmetlen, de legalább 4-5 dologért lehet pénzt beszedni.
Ha versenyezni akarsz, szedd össze a bandát, menjél fel a ringre, ott teheted magad, meg ki a jobb meg hasonló..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bár nem értem azt, hogy egy tarfi főleg egy fix milyen téren fogja csökkenteni ezt. Ha valaki balfasz és benéz egy piros lámpát rohadtúl nem a trafi miatt nem fogja benézni.. Akkor benézi a trafit is..
Egyébként meg nagyjából mindenki tudja melyik hol van már. Aki belemegy egy hülye :-) kb 500-600 métert kell kibírni. Lassítasz nem csinálsz semmit átgurulsz alatta azt mehet tovább.
Downhill!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.05. 01:50:18

Per Aspera Ad Inferi.
Felborul egy tanker...és TE, mint józan paraszt mi a krnyádat sertepertélsz körülötte?
Nem tanították, hogy tűzveszélyes és ne menjél a közelébe?
Látni, hogy folyik ki az üzemanyag...erre jobboldalt álló fehér vagy kék kamion még dudál...érted?
0:37-nél az autót szvsz beindítják, ami okozza a robbanást...
Akik körülötte voltak, buták voltak :(
Downhill!!
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy a parkoló személyautó alatt levő nafta lobbant be :-(
Szerk.: Ok, nem a videó a döbbenet, hanem a tróger hozzászólások a videó alatt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.04. 19:54:50
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Utoljára szerkesztette: Benel, 2016.03.30. 21:02:15
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?