Már rég óta VAN biztonsági öv a buszokon. Már, amit Nyugat-EU-ba/nak gyártottak. De ebben az esetben pl kifejezetten BAJ lett volna, ha MINDENKI be van kötve. Bár a fene tudja. Lehet, hogy pár élet megmenekült volna, de tuti, hogy páran meg pont e-miatt hallt volna meg, mert a biztonsági övet is ki kellett volna csatolni. Ha az megsérül, vagy csak pánikol az illető, vége. Itt igaziból NEM maga az ütközés volt a halálos, hanem a tűz... Az ellen meg NINCS végelem buszon. Nekem már van ablak kitörőm, igaz, még nem raktam kulcs tartóra, de ezek után mindig nálam lesz. Mindenkinek javallott! Most éppen kb 1.200 FORINT (igaz, kínából). Ablak törő, övvágó, és síp. Mondjuk, az öv vágást, és a sípot nem próbáltam, de az ütést igen. Egy bizti, nagyon veszélyes emberen használva! LINK
Használata egyszerű. Neki tolni az üvegnek erősen. A mechanika meg egy pöcköt üt nagy erővel az üvegnek, ami ettől tuti betörik. Mérete kompakt.
Lehet, van EU raktárból is, de a szín nincs jelölve, kicsit drágább, és nem tuti, hogy hamarabb itt van, mint kínából. kivéve most, a kínai ünnep miatt: EUs raktárból. Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.01.22. 13:51:35