Vezetéstechnikai tréningen megtanítják, hogy ha hirtelen megcsúszik az autó vízen, jégen, hogyan tudd korrigálni, vagy hogy hogyan kerüld el az ütközést (ezt próbálta most is a sofőr), meg szlalomozni, vészfékezni, na de azt nem, hogy ha beléd száguld egy autó a saját manőverezésének a balfaszsága miatt, akkor mit kell tenni, ugyanis ehhez buszokat kéne törni naponta. Ott sem tanítják meg, hogy ha az előtted lévő autó elkezd pörögni, aztán belédcsapódik, akkor mit kell tenni. A reflex az volt, hogy elrántotta a kormányt - elvileg. Ennyi a sztori. Amúgy ahogy olvastam, egy képzett sofőrről volt szó.
Ez nem rád vonatkozik: bár tudom, itt az SG-n nincs olyan dolog, amit valaki ne tudna sokkal jobban, okosabban megcsinálni, mint az adott személy adott helyzetben. Szerintem itt még Hosszú Katinkát is leússzák a faszba sokan. Pedig ezen emberek nagy része még TV-n sem látott hasonló manővert, nem hogy élőben, vagy akár sajnálatos elszenvedője lett volna. Az meg, hogy nem értik a reflex fogalmát, működését sokan, több, mint aggasztó. Siralmas. Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 23:55:45