37102
-
Tirion #31166 akkor viszont végképp nem értem a buszos manőverét -
#31165 Többen is mondják a busz utasai közül, hogy elkerülhetetlen volt, a megpördülő kocsi csapódott neki a busznak előbb. -
#31164 Nyilván csak azt tudják büntetni, aki szabálytalan. Akárhogy is csűröd csavarod, akinél minden rendben van, azt nem büntetik. -
Tirion #31163 ja értem: nyílván mindenki szabálytalan és ő nagylelkűen mégis továbbenged ha szimpatikus neki az igazoltatott személy...ez mennyivel jobb verzió? -
#31162 Bele tud kötni = valami szabálytalanságot talál, jogosan. Szóval nem arról van szó, hogy megállít, és kreál egy nem létező szabálytalanságot ellened. -
Tirion #31161 "akármibe belekötni" már elnézést ,de a rendőrnek nem a kötözködés a feladata! Amelyik kötözködik az egy pöcs! Állítson meg ellenőrizze amit kell ,de ne kötözködjön! -
#31160 Bizony.
Én se morgok ha leállítanak közúti ellenőrzésre, tudom jól hogy akármilyen állapotba is van a kocsim valamibe bele tud kötni és jogosan. -
#31159 0:47: BLAM! .... Nothing to see here, és a karambolt okozó szépen elhajt -
#31158 Aki rendőrrel baszakodik az meg is érdemli. Nem azt mondom hogy meg kell alázkodni előttük de a ló túloldalára sem kell átesni mert pillanatok alatt előkerülnek olyan paragrafusok ami végett megbaszhatnak. -
#31157 Én kimondottan örülök ennek, hiszen a kamerák miatt úgyis meglesznek, csak a büntetésük lesz sokkalta durvább. -
#31156 kemény hogy a balesetek okozói hogy elhúznak a picsába, mintha mi sem történt volna.
Tirion #31154: hát szerintem ez reflex. -
#31155 Ez olyan mint a Titanic. Mindenki tudja, ha pofával neki ment volna a jéghegynek nem süllyed el. Így, hogy megpróbálta kikerülni elsüllyedt meghalt 1500 ember.
Rossz döntés? Nem! Mindenki ki akarja kerülni. Ennyi. -
Tirion #31154 és már megint: Busszal nem kerulgetunk nagy sebességnél meg pláne......milyen buszosok ezek?? -
#31153 Közben a hírek szerint a könnyebben sérült buszvezető azt mondta, hogy egy autó előzte őket a belsőben, de a sávba való visszatéréskor megcsúszott és kipördült, a busz megpróbálta kikerülni, ekkor borult fel.
És akkor aktuális a friss CCT-150 is sok kicsúszással és elrepüléssel (pl. 5:40, vagy 6:04). -
#31152 Én ugyanezt a 24.hu-n láttam.
Piros autónak szépen eltűnt a fara -
#31151 Nagy baleset a lefagyott M3-on is. -
#31150 -
RealCián #31149 Az ipse megcsinálhatta volna a hónap videóját, ehelyett egy értékelhetetlen fos lett a folyamatos rángatás miatt, az álló kameráról már ne is beszéljünk... -
#31148 Felrobbant egy tartálykocsi Baltimore-ban, ahol az ónos eső miatt 55 autó csúszott egymásba. A cikk és a videó külön.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.12.17. 22:34:58 -
#31147 -
#31146 -
#31145 Azért a simán nem egészen ezt jelenti, de inkább meg sem kellett volna próbálnia. -
RealCián #31144 Érthetetlen, hogy miért úgy kerüli a teherautót, hogy kifli alakban visszahajolva lefejelje a hátulját??
Simán átsliccolhatott volna... -
#31143 vagy ahogy felvidéki barátom mondaná; magára baszta a szopóbódé ajtaját. -
#31142 Ikszedik hatványra emelte a rábaszást. -
#31141 Uhh bazmeg... -
#31140 -
#31139 1:20 - ááááééééééjjjj!!! Asztakurvaszentségit! -
#31138 NA ezért mondom, hogy ezt az egész dolgot saját magadnak generálod. És hibáztatsz másokat érte, akik egyébként max annyiban hibáznak, hogy nem a vonalnál állnak meg, hanem előrébb gurulnak. (amit egyébként azért tesz, hogy lásd hogy ott van. Ne a két autó között álljon takarásban.) A saját frusztráltságod vezet ehhez, nem a motorosok..És nem bántásból írom. Tehát tényleg ne vedd annak, de ez a saját agyad... :-)
Tehát hogy egy klasszikus idézzek (kontroll - Mucsi) Muki a környezete produktuma. :-) -
#31137 -
#31136 -
VJP #31135 Köszönöm a választ, így más értem, teljesen rosszul tagoltam, így jött ki nekem belőle hülyeség, illetve, hogy a bicikliket is itt említi, amiket tévesen motornak olvastam. De akkor így kell tagolni:
Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, - előre sorolás céljából
-étkerekű motorkerékpárral, illetve kétkerekű segédmotoros kerékpárral (belsőégésű motorok) az álló járművek mellett, vagy azok között
-kétkerekű kerékpárral (bicikli) az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról
szabad előrehaladni
Köszönöm a felvilágosítást!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2016.12.15. 16:17:45 -
Wicked Belzebub #31134 Zavar. Meg igen, az az ize, az ott van. Kisordog a vallamon mondogatja, nyomd le, nyomd le, hat most mit tehetek, hallgatok ra :))) -
#31133 Én értem amit írsz, csak azt nem mi a bajod vele. Ugyanis nem tart fel ezzel. Ha egy motor sargara elindul akkor nem kerülhet veled kapcsolatba. Hacsak Te nem akarod neki megmutatni, hogy izé. Érted. Tök felessleges! A kresz megengedi nekik az előre sorolást pont. Sok helyen ki van hagyva direjt ilyen sav ahova beállhatnak még biciklivel is! Pedig az feltart ha eléd áll.
Egyébként én kisteherrel nyomom nem motorral. :-) -
#31132 Uram! Rosszul tetszett értelmezni. Segítség:
- "álló járművek mellett, vagy azok között" - ez a MOTORKERÉKPÁROKRA vonatkozik, kár, hogy nem másoltad ki az előtte lévő részt, abban van benne
- "kétkerekű kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni" - ez pedig KERÉKPÁROSOKRA vonatkozik. -
Wicked Belzebub #31131 Az lehet, h nem az en szopatasomra all elem, de korlatoz a mozgasomban es erre nincs joga. Amikor elol allok egy lampanal a vonal elott szabalyosan, akkor szerintem nem allhat be elem, mert a vonalon allok, tehat szabalytalan amit csinal. Azert van a felfestett vonal, h ott kell megallni es nem utana. A motoros meg a vonalon athalad. Ez meg nincs megengedve nekik. Kulonben is nem a magadfajta futarokkal van a bajom, megertem, h rohannak, nem is pocsolnek a lampanal, sargara indulnak, nem tartanak fel. A bajom az atlagos kivagyi motorossal van, mint irtam, mikor egyedul allok, beall elem es nem indul, nem gyorsul, hanem feltart. -
VJP #31130 Üdv!
A mostani autós-motoros vitától függetlenül de ehhez kapcsolódva lenne gy kérdésem:
"álló járművek mellett, vagy azok között, kétkerekű kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni"
Tehát azon az oldalon ahol az anyósülés van. Nem most jártam KRESZ-re de az rémlik, hogy az autóval a sáv jobb oldalához közel kell haladni. (Amennyire az út minősége ez engedi) Ha én ezt betartom, hogyan fér el egy motoros ott?
Kétsávos útnál érthető, hogy a két sor között, de egysávosnál?
Nem üti itt egymást a két KRESZ szabály? Vagy ez a motorosoknak ilyen: "Nesze semmi, fogd meg jól!" szabály? -
#31129 Tudod az a gond, hogy Te magadban állítasz fel egy képet és hergeled magad. Ugyan is a motoros, nem a Te szopatásod miatt megy előre, hanem azért mert 1 szabad neki. 2 lehetsz Te akármilyen autóval ha akar úgy legyorsul egy motorral, hogy amire felfogod mi van már nem is látod. Egyszerű fizika. Könnyebb, és majd annyi lóerő mint az autód.
Tehát ezt a problémát amit érzel saját magadnak gerjeszted, nem a motoros erőlteti rád. Oltári nagy difi. És ezért van ez a sok harc az utakon. Amikor valaki siet nem azért siet, hogy a többieket szopassa, hanem azért mert dolga van. Pl egy futár mint (én pl) azért megy gyorsan és azért próbál minden lehetőséget kihasználni, mert még van hátra 12 címe 2 órára felosztva :-) Nem azért csinálja, mert ez a hobbia és téged akar szívatni.
Egy motoros azért megy a városba motorral mert van esze. Egyedül van, kb fele annyi idő alatt elintéz bármit mint Mi az autókkal. Én inkább segítek nekik, lehúzódom had menjen, nem gyorsulgatok és dudálok rá mert ez egy társasjáték nem az önző faszfejek, napi versenye. Csak ez sokan elfelejtik..
-
Tirion #31128 ezerből 1...gratu a haverodnak!
és igen pontosan ez ,hogy mindent leszarva a főútvonal forgalmát feltartották,mert ők megtehetik pontosan emiatt szánalmas senkiháziak! Példát kéne mutatniuk !
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.14. 14:39:30 -
#31127 "akik azt hitték,hogy övék a világ a kékfehérben" - bírom ezt a drámaiasságot ebben az abszolút pitiáner ügyben. :) Mint amikor a zsíros kenyér fejjel lefele esik, a következő vágókép pedig az, hogy 5 percig látni egy faszi arcát, aki az összes létező háborúban részt vett, és hárommillió ember gyilkolását élte át azzal, hogy leejtette azt a kurva zsíroskenyeret. :) Véletlenül sem lehet, hogy figyelmetlenek voltak, mivel rendőrök, ezért egyértelműen hülye faszok, 20 éves jaszkari mindegyik. Edzőtársam most 30 éves, és a negyedik diplomájára hajt éppen, ő is volt járőr, aztán nyomozó lett, ledoktorált jogból. Szóval amikor ilyet írsz, azért könnyen előfordulhat, hogy nálad sokkal értelmesebb, és tanultabb ember ül abban az autóban. Bár ugye Mo-n a fikázás a menő, ha bringás, ha motoros, ha taxis, ha rendőr, ha bármi, az alapból hülye fasz. Nem értem miért kell bárkit beskatulyázni a hivatása, vagy éppen a közlekedésben résztvevő járműje miatt, és akkora baromságokat írni, mintha valami kibaszott drámai öngyilkosságot elkövető szektát értek volna tetten. Ott álltak az út közepén, dumáltak, akurvaélet, húha, mindjárt nemzetvédelmi ügyet kell csinálni ebből. El sem merem képzelni, hogy mi lesz, ha egyszer látsz egy zsebelést az utcán, indítod az atomrakétát?