Wicked Belzebub#31116
Pont, h aranyaiban sokkal rosszabbak a motorosok. Mert valo igaz, h sok a szabalytalan autos. De rengeteg azto kozlekedik nap, mint nap. Nyaron, a motoros szezonban is csak max 1 motoros jut minden 1000 autosra. Most kb-ra irtam, nem ez a lenyeg. Ha csak 10-bol 2-3 autos szabalytalan, az is rengeteg, hisz sokan vagyunk. Rendszeresen figyelem a motorosokat. De az kurva isten, h naluk 10-bol 8 szabalytalan. Tehat nyilvan egy motoros szemszogebol a kozlekedesben resztvevo jarmuvek kozott sokkal tobb a szabalytalankodo autos, ez igy igaz, de aranyaiban nem. Nagyon nem!
Egyedul allok a pirosnal, egy lathatoan nem csiga autoban. Miert kell neki beallnia elem? Aztan meg csodalkoznak, h amint zoldre valt padlo gazzal indulok. Ha nem indul, duda. Feltartott, nem kertem. Ne korlatozzon. A kresz nem irja elo a gyorsulas merteket a megengedett sebesseg elereseig. Vagy a kedvencem, h all a sor, o meg vegigelozi a sort, csakhogy zarovonal van, azt meg atlepte es jon a savomban. Rakur, mert kozel megyek a zarovonalhoz. Dudam van, fenykurtom van.
Es igen, motoroztam. Tudom milyen motorozni. De en abba a kettobe tartoztam, aki meg tudott alni tizediknek a sorban egy lampanal. Kurvara felsobbrendunek erzik magukat, h nekik jarnak dolgok. Nem, nem jarnak.