Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Leesik a hó akkor menjetek el egy lejtős részhez aztán próbáljátok ki. <#phone>#phone>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szerk.:
Látom azóta a többiek kifejtették. Ilyen jégen nincs mit csinálni. Semmi. Mozizol. Velem egyszer olyan volt, hogy megálltam egy lámpánál, majd oldalirányba a kerekekre merőlegesen lecsúsztam az útról a padkára. :D
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.12.24. 12:44:33
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Az önvezető autó meg hogy a fenébe állna meg ilyenkor? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Nekimegy egy oszlopnak direkte, nehogy tömegbalesetet okozzon? Vagy folyamatosan mondaná, újratervez, újratervez, esetleg katapult ülés?<#vigyor1>#vigyor1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.23. 22:45:27
Régebben ennél is többet mentem. Napi 600-700 km. Akkor volt ez az egri sztori amit írtam lentebb..
Persze néha ingerültebb az ember meg fáradt stb. De talàn ezt a melót a vezetès szeretete nélkűl nem is lehetne csinálni...
Azért akkor nálad is megvan az a napi 150-200 km.. Nem kevés.. Mi is kb 200km/ nap átlagot megyünk.
Downhill!!
<#eljen>#eljen>
Ennyi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Downhill!!
Lassan mondom, hogy az is megértse, aki a monitor előtt rettenetesen tudja mi ilyenkor a teendő: Lejtőn. Ilyen. Esetben. Nem. Tudsz. Semmit. De. Semmit. Sem. Tenni. Semmit.
Ez nem a kis jegesedés, nem a hó ráfagyása. Hanem egy csodálatosan egybefüggő lefagyott eső után képződő tükörsima jégréteg. A kerekeid tapadása szó szerint zéró. Ha kiszállsz azonnal pofára esel. Ha bent maradsz legalább véd a kaszni, eleve csúszó autóból menet közben kiszállni nettó baromság. A kormány semmit nem ér. Semmit. Bármerre tekered nem számít. Az autód akkor is keresztbe, hosszába, teljesen mindegy hogyan, de pontosan arra fog csúszni amerre a lejtő viszi. Az ABS, motorfék mintha nem is lennének.
Nekem egyszer Eger után volt egy hasonló esetem. Nem Abs-el. Mentünk ráfékeztem mind a 4 kerék blokk csúszás (mentek előttem és kb vagy 60 al mentem) Egy nagy mák volt, hogy az út mellett volt hó. Fék elenged belekormányoztam a jobb oldalát a hóba és ott megfékeztem. Simán megállt.. Rajtunk kívűl kb 10 autósnak nem jutott ez eszébe :-) 5 -en a jobb oldaliba 5 en a szemben lévő erdőben landoltak. (Kerecsend elött a jobbosban :-))
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.12.23. 20:11:32
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: Bladzs, 2015.12.23. 19:55:57
1. Tükörjégen cseszheted az ABS-t.
2. Nem vagyok benne biztos, hogy abban az öreg Fiestában van ABS
3. Motorféknek pont az a lényege, hogy nem blokkolja állóra a kerekeket. Fékeztél már motorfékkel? Szépen alapjáraton letudott volna csorogni arról a jeges szarról, ráadásul FWD autóval még egyszerűbb lett volna.
Nem azt mondom, hogy gyerekjáték de ez, hogy állunk a féken meg kiugrálunk az autóból valami félelmetesen balfasz megoldás.
Berakta volna egyesbe, lassan ráengedi a kuplungot és jóság van.
Utoljára szerkesztette: Bladzs, 2015.12.23. 19:00:19
btw, motorfékkel lazán-faszán legurulhatott volna, állni a féken ilyenkor a legrosszabb ötlet.
"Három baleset történt 2015. december 23-án a délutáni órákban az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon.
Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 16 óra 35 perc körüli időben az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 35-ös kilométerszelvényben. Ugyanitt 10 perccel később szintén két jármű ütközött össze.
Fél óra elteltével, 2015. december 23-án 17 óra 15 perc körüli időben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvényben ütközött össze két gépjármű."
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Azér nem semmi, hogy nem esik le simán, mint egy kő.. Az a szerkó lehet, vagy 20 kiló..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.21. 23:23:08
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Downhill!!
Downhill!!