37102
-
#31086 Szerintem a pont ilyen élesen látsz a valóságban is, mint amilyen éles ez a fénykép, ezért nem látod a szabályosan közlekedőket. -
#31085 Nem értek én sem egyet. Egyrészt azért nem mert: Amikor valaki leszáll a motorról gyalogos lesz, amikor beül egy autóba autós lesz. Ugyanis minden járművet emberek vezetnek.
Ha valaki egy hülye motoron hülye lesz autón is és fordítva is.
Ez általánosítás. Plusz azt is hozzá tenném, hogy nyilván autósban kevesebb hülyét látsz, mert rengeteg az autó. De! Az, hogy nem látsz hülyét az nem azt jelenti, hogy a többi betartja a szabályokat. A nagyvárosokban ha tartod a többiek tempóját, felveszed a forgalmat, mindenhol szabályt sértesz. Ha ebbe "belerondít" egy motoros, mindenki őt szídja, hogy így meg úgy, de ha lenézel az órára Te sem 50 el mész.
Egy a lényeg, hogy a motorosok is emberek akik gyalogosok, autósok, biciklisek, taxisok, buszsofőrök, irodai munkások stb. Tehát Mi emberek. -
Tirion #31084 -
Tirion #31083 figyi bármikor,bármelyik útszakaszon megállunk és megszámoljuk látunk-e akár egyetlen szabályos motorost is egyáltalán.aztán meglátjuk kinek lesz igaza.írtam is,hogy se a robogós se a nagymotoros az életben nem fog szabályosan közlekedni! Abban igazad van,hogy a taxisok nagy része szintén zenész -
#31082 "22 éve vezetek,de még egyetlen szabályosan közlekedő motorost sem láttam soha" - okés, ennyire vagy komolyan vehető. Vagy szimulátorozol 22 éve, vagy kamuzol Ennek megfelelően kezelem ezentúl a hozzászólásaid valóságtartalmát. -
#31081 Te figyi, ezen kívül van még 600-féle motor, amiket nem azért vesznek, hogy 200-al egykerekezzenek a piroson át, de te mindet leírtad a "tipikus motoros" szövegeddel. Vezethetsz te 90 éve is, ha nem vagy képes felfogni azt a tényt, hogy a szabályosan közlekedő motorokat nem fogod kiemelni a tömegből, mert azok szabályosan közlekednek, de ha látsz egyet, aki nem tartja be, akkor már egyből fikázol. Mi a faszra jó ez? Mi a faszért írod le a motorosokat amiatt a 2-3 idióta százalék miatt, amit kitesznek ezek az emberek? Ez itt a gond.
Tudom, a taxisok is leszarják a kreszt. Az öregekl is. A diákok is. A kamionosok is. Az autósok is. Aizémindenki is. -
Tirion #31080 22 éve vezetek,de még egyetlen szabályosan közlekedő motorost sem láttam soha.Megeszem a hajam ha egyet mutatsz aki betartja a kreszt, az 1000-es GSX-r-el 50-el megy közúton,de még a rohadt robogókkal sem megy egyikőtök sem a kijelölt megengedett sebességgel soha!
Az autósok között pedig igen,van olyan aki szabálytalan,de a tetemes %-uk szabályos közlekedő a motorosoknál ez az arány 99% leszarja kreszt
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.11. 17:09:06 -
#31079 Tipikus általánosító. -
Tirion #31078 tipikus motoros -
#31077 https://gfycat.com/SeriousHeavenlyAfricanbushviper -
#31076 Iegn, így sokkal jobb, mint 4 hsz-l lentebb...
ugyeugye -
#31075 -
#31074 https://gfycat.com/WhoppingGlaringJanenschia -
#31073 Felrobbant egy gázszállító tehervonat Bulgáriában
-
#31072 Igen ez a lényeg. Akkor kicsit félre értettem. Mindenesetre elég szépen leromboltak ott mindent. Sajnálom mind2 félt, és jó, hogy nem lett nagyobb (már ha ez nem lenne elég nagy) baj belőle. -
#31071 https://gfycat.com/DifferentAdorableAfricanjacana -
#31070 -
#31069 Szerintem semmi baj a stílusommal, max félre érthető! Ha jobban bele gondolsz, kb azt írtam, amit Te. Azaz, a cikk írók sugallják, hogy a taxis volt a hunyó. Mi alapján, most mindegy. A Fórumozók meg ezt veszik át, ennyi. A valóságot ebből a cam állásbl nem lehet egyértelműsíteni, sőt, ha igazán bele gondolsz, még mondhatnánk, hogy tutira román kecseg vót a hibás. Én is vezetek napi rendszerességgel, ráadásul, Budapesten, forgalmas útszakaszokon. Mégis, néha oly balfék vagyok, hogy az na, és nem csak azért, mert mutogatok pl középső ujjat. Ergo, sokat számít a napi rutin, de ettől még én is benézek dolgokat. TV/monitor előtt SOKKAL okosabb az embör. Ja, és még boxolni is tudok, meg profi táncos is vagyok. Ja, meg snowboardozom, sikló ejtőernyőzök, szárnyas ruhában ugrálok ki légballonból. STEEP (a játék neve) -
#31068 Nem fogom felvenni ezt a stilust, szóval hiába várod. De az én következtetésem legalább annyira megállhatja a helyét mint a tietek. Ugyan úgy hibázhatott a busz sofőr is. Nem lenne baleset ha mindenki tökéletes lenne. Az eberek hibáznak benézik ez van. Engem csak az zavar, hogy egyből megy a "mer a taxis" elmondom neked, hogy pl apukám. kb 10 autóba rakott nagyjából fejenként 400000km-et az elmúlt harminc egynéhány év alatt amióta taxizik. Tehát a nagy "Schumacherek" a nyomába sem érhetnek egy ilyen taxisnak akinek ez a munkája, hogy vezet. Én teherautót vezetek. 11 éve dolgozom, nagyjából 1 millió pluszos km van a lábamban. És ettől függetlenül alázatosak vagyunk ő és én is. Nem vagyunk tévedhetetlenek, hibázhatunk, de az előítélet a leghülyébb tanácsadó.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.12.07. 21:27:29 -
Bebut #31067 Hátul látszik, hogy valószínűleg a taxis elől kikanyarodott egy autó, ott egy kiegészítő jobbra nyíl is van. Én azt gondolom, hogy az az autó elindult mert zöldet kapott a nyíl miatt, a taxis meg nem figyelt oda, és ő meg elindult előre, pedig a teljes lámpa piros volt, és csak a jobbra kis nyíl volt zöld.
Vagy pedig teli zöld volt nekik, és akkor meg a buszos volt a szabálytalan, de azt nem hiszem, mert akkor a gyalogosok is elindultak volna már. Ott van számláló a gyalogosoknak, sokan elindulnak már azelőtt hogy nullázódna, és itt nem láttam senkit aki megindult volna.
Én azt nem értem, hogy hogyan sérülhetett meg ennyire. Persze nem kapott kicsit, de ellenkező oldalon jött az ütés. Nekünk volt egy nagyon hasonló balesetünk, tesóm akkor az anyóson ült és agyrázkódással megúszta. -
#31066 Amúgy az ügy fura, a győri FB csoport is tele volt előítéletes faszokkal, akik egyből rávágták, hogy azért a taxis volt szabálytalan... mert ööö... taxis. Szóval ez már úgy néz ki, hogy az emberek nagy részénél bizonyíték a szabálytalanságra. -
#31065 Az első híradások AZT sugallják, hogy a taxis ment át. A BMW-s NEM mérvadó. Ugyanis rengeteg kereszteződés van, ahol nem egyszerre engedik a szembe forgalmat. Ergo, qrvára rosszul következtetsz, mert maradjunk annál, hogy NEM egyértelmű a lámpa színe.
Ja, és a taxis NE hibázzon már! Még, ha némely taxis ember is (mert nem mind az, mint pl bmw-sek se). -
#31064 Miért a taxi megy át a piroson? Mert Taxi? Tegyétek már félre az előítéleteket! A másik lámpánál neki csapódik egy pirosnál álló BMW-nek. Ha megnézed a táblát balra nem kanyarodhatott volna a BMW. Tehát mire vár? Az egyenes haladásra. A taxi merőlegesen jött. Kinek volt Zöld? Annak a busznak ami a BMW vel egy úton haladt (akinek piros volt) vagy annak a taxinak, ami erre az útra (ahol pirosnál állt egy BMW) felhajtott?
Tehát ha ezt az infot amit látok és olvasok összerakom a Busz jött át a piroson.
De ha esetleg mégsem akkor mi van? Nem hibázhat, mert Taxis? Elmondanám még azt is, hogy egy taxisnak ez a munka eszköze. Egy taxis nem kap fizetést, tehát ha nem dolgozik nincs pénze. Ha törik az autó, nem tud dolgozni, tehát nincs pénze. Az a Passat TK, nagyjából 8 milla. Több mint valószínű, hogy kb 70% hitelből. Ha nem sérült meg nagyon (remélem nem bár ha az életéért küzdöttek nem igen jelent jót) akkor ha nincs valami nagy csoda most tette tönkre magát és családját egy jó időre (persze ha nem a busz jött át a piroson). Biztos nem direkt csinálta.
Tudom a szitut, volt részem benne. Igaz akkor egy busz sofőr pl hátulról a pirosnál várakozó apámat baszta telibe (taxis) pont karácsony előtt..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.12.07. 19:37:20 -
Tirion #31063 mi az,hogy defekt miatt sodródott ki a taxi? tisztán látszik,hogy kajak átmegy a piroson -
IVU #31062 több -
#31061 Instant Karma: tolakodók, előzgetők, villogók, akik rögtön meg is szívják utána (egy jó részük volt már korábbi összeállításokban). -
#31060 taxis volt a hülye?
( gondolom, mert akkor a zebrásoknak is zöld lett volna )
-
Bebut #31059 Győr belváros
Nem sokon múlott. -
Tirion #31058 a villanyoszlop 0:08-nál!!!!!!! JÉZUSOM -
#31057 Itt meg a bringás teker az életéért, de asszem itt a pöröly kalapács lecsapott... -
#31056 Remélhetőleg, "csak" a tetőt skalpolta meg. Ennek ellenére, azért az autós is figyelhetett volna erre. Nem könnyű észre venni a veszélyt így, ez igaz... -
KaBuTo666 #31055 -
RealCián #31054 Ezt nem valószínű, hogy túlélték. :(
Remélhetőleg a teherautó sofőrjét jó időre hűvösre teszik, még egy nyomorult rongyot sem tett a gerenda végére. -
#31053 -
#31052 na ez igazán "aztakurva"...
https://giant.gfycat.com/AdvancedTornBluebottlejellyfish.mp4 -
#31051 -
#31050 -
RealCián #31049 8:38-nál mit akar a csaj azzal az akkus csavarbehatóval? :) -
#31048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!this stupid bitch, threatens the driver with dash-cam, claims that she has the right to ride this way, coz she's taking her mama to the hospital :) at the end cops arrived in time
Kommentekbe ezt írták. -
#31047 6 percnél a hülye jobbkormányos Hondás.
és még ő van felháborodva. ( kár hogy nem érteni hogy mit pattog a csaj. )