• Tinman #30732
    Talán már írtam itt pár éve: Nagyjából 3-4 éves sztori, hogy egy 70-el(!) közlekedő Megános 50 év körüli ürge mögé kerültem egy hosszú 90-es szakaszon. Nagyjából 30 mp-et mentem utána azt hittem gyorsítani fog, nem így tett. Elkezdtem kielőzni, index, szabályosan, nagy távot hagyva, ahogy kell. Erre padlót nyomott, 140-ig, gyorsítottuk ki az autókat egymás mellett, de láttam, hogy közeledik szemből egy autó visszasoroltam. Ekkor büntetőzött többször is, az elsőnél majdnem felkenődtem a hátuljára. Elment a szembejövő, gázt adtam, gázt adott, kielőztem. Majd villogtatott, dudált, és mutogatott. Egyszer sem mutogattam, villantottam, vagy dudáltam rá. Nettó elmebeteg volt, egy önjelölt kéretlen köcsög.

Feltételezem -más normális indokot nem tudok felmutatni a szarházi viselkedésére-, hogy 2 dolog zavarta talán:

1. Egy kategóriákkal rosszabb céges autóval mertem megkezdeni az előzést.
    2. Az útszakasz elején szarvasokra figyelmeztető tábla van kitéve. Tipikus jelenség, hogy az újabb állapotú autósok lassan mennek azon a részen, mindenki más meg teljesen átlagosan.

Egy biztos: Semmiféle joga nem volt azt művelni, amit művelt. Ha a Mad Max féle posztapok. világban lettünk volna, kirángatom az autójából, felláncolom a motorház elejére fejjel lefelé és Pestig meg sem állok.