Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
szerettem a tolvajkergetőket, kár hogy már vége nekik ( vagy mi van velük? )
Roger6
1. - biztos nem szabad, ezért kapnak bírságot, bár nem tudom, hogy egy matricáért mi járhat.
2. - ha nem autózol járdán, akkor viszonylag kevés gyalogos kerül eléd, szóval a motorháztető sem horpad be.
3. - Oroszországban viszonylag kevesebb joguk van a bűnözőknek. Nálunk minden szar jog védi őket, náluk annyira nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
ez a kérdés bennem is felmerült.
Mármint, hogy...

1. más értékét rongálni szabad-e? (főleg, hogy olyan levonó, amit körömmel se tudsz leszedni nagyon...)
2. a motorháztető sem bír el mindent, így horpad..stb...kár keletkezhet...ezt kifizetik?
3. oké, hogy önálló akció, viszont a durva helyzeteket már Ők is rendőrök bevonásával végzik. Lepaktáltak a zsarukkal?

Kérdés, hogy mennyire hatékonyan...(mint nálunk a tolvajkergetők?) Statisztikára kíváncsi lennék..
Illetve a Rendőrség reakciójára...
gyülekezés=szabálysértés???
Roger6
Ha ismered a sorozatot, akkor láthatod, hogy a rendőrök az esetek nagy részében melléjük állnak (én amúgy imádom őket, a sok faszparaszt ellen nem lehet szép szavakkal fellépni). Ugye az alap szituáció az, hogy járdán mennek verdával, ami nagyon nem okés. Megkérik őket többször is, hogy forduljanak vissza, ha ennek nem tesznek eleget, akkor kapnak egy matricát.

Nem értem, hogy miért kell a járdán verdával haladni, az a gyalogosoknak van fenntartva. Ha a te gyereked lenne a járdán, amikor egy ilyen állat felmegy autóval, szerintem te is megértenéd őket.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Akkor már inkább ez itt angol felirattal vannak fent a videók . A matricán lévő szöveg pedig “I don’t care for anyone else, I drive where I please.”

Tinman
Az már a következő lépés.

Az 1. lépés feljelenteni a srácokat a ragasztásért (rongálás), közúti veszélyeztetésért (szándékos motorháztetőzés) és persze csoportos garázdaságért. Nyilván a nő is kap járdán történő szándékos közlekedésért, meg a testi sértésért.

Szóval, ez az akció így nagyon nem oké... ezt rendőri felügyelet mellett lehetne, de akkor sem ragasztani és felfeküdni a motorháztetőre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem tűnt úgy,hogy a rendőrök intézkedtek volna a csajjal szemben 😞
SimaSuna
rég voltak már...
a csajt már lehet is perelni bántalmazásért..

A feliratra mi is van írva? Elfelejtettem már 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
az utolsó beszarás
PetruZ
A CCT-89 jobb, mint az előző, rögtön szép "találatokkal" indít és elég sok beijesztéses baleset is van.
Szabi
nem fért be.. :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

w77d
Most nemrég a Váci úton az OMW kút előtti zebrán elcsaptak egy idős bácsit és egy középkorú nőt. Nem volt szép a helyzet, a bácsi a zebrától 20 méterre fogott talajt. Kb fél órát dolgoztak rajtuk a mentők mielőtt elvitték őket. Remélem túlélik az estét :S

Alien69
Ráadásul, Budapesten már nagyon kevés a hasonló villamos megálló (ha van még egyáltalán ilyen). De régebben ez bevett szokás volt. Emlékeim szerint talán még Újpesten van (lehet) hasonló megállója a villamosnak. A kresz szerint, amikor tanultam, már amikor a vili lassít, a vezetőnek már nem szabad mellé hajtania, mert a jobb oldalon lévő járdáról leléphetnek a gyalogosok.<#vigyor>

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
Most tanulom a kreszt...

A villamost olyan megállóhelynél, ahol nincs járdasziget ott TILOS előzni!

Tehát a gépjármű vezető úr megbukott..

ocskoszilard
Nem vitatkozom, mert nem tudom már az egész kreszt, csak amit ugye mindenki napi szinten is használ. Azt viszont gondolom mindenki tudja, hogy a gyalogosok azért nem épp kresz szerint közlekednek, főleg aki még nem is tanulta. (Amúgy elvileg a buszt is el kéne engedni lakott területen belül megállóból, mégis az esetek többségében azt látom, hogy tesznek rá magasról az emberek)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Ööö, asszem tévedsz. Ha pl egy busz mellett mész el, mely a megállóban áll, fokozott figyelemmel KELL kerülnöd, mert igenis számítanod KELL (!!!) a hirtelen előbukkanó gyalogosra. <#nezze> A jelen esetben pl a gyermek jól mérte fel a helyzetet, benézett abba az irányba, ahonnan jármű jöhetett volna (SZABÁLYOSAN). Igyekezett át az úttesten, ez se szabálytalan, mert körül nézett. Az más kérdés, hogy én megvártam volna, amíg elmegy a vili, vagy, ha mégis előtte megyek át, akkor igenis, csak úgy, me hátha, benézek balra is. Ráadásul itt, az "apa" (nem tudni a rokoni hova tartozást, lehet, csak ismerős) láthatta, hogy szabálytalanul jön az autó, jelezhetett volna valamelyiknek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ocskoszilard
Ez mind igaz, viszont gyalogos meg nem szalad ki az útra álló jármű mögül, mint egy félőrült, és szerintem zebránál se csinálja ugyanezt.

SötétBarom
Bukó nélkül, good job.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jézusom!!!!!!!!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Akkor mindketten megbuktatok. VILLAMOS!!!! NEM előzzük se jobbról, se blaról (ha bent áll a megállóban, és nincsen járdasziget, KÖTELEZŐ megállnia a járművezetőnek),. Balról azért se, mert ugye az már szembesáv (kvázi záróvonal). <#idiota> Ráadásul, mint ismert, ilyen esetben ha van is lehetőség a szabályos kikerülésre, ezt FOKOZOTT figyelem mellett KELL végre hajtani, és számítania KELL az autósnak, hogy a Busz/villamos takarásából gyalogos felbukkan. <#vigyor>
Remélem, jól emléxem a kresz ezen részére sac/kb.<#alien>

Tuvok
Azt én se értettem miért az elütött lány akárkijének állt feljebb, nincs zebra vagy ilyesmi. Így ránézésre a lány volt a hülye.

ocskoszilard
5:30-nál mondjuk nem az autós volt a hibás, én lányom lett volna, biztos kapott volna visszakézből olyat, hogy többet nem rohan át az úton így

PetruZ
Most valamivel hamarabb jött a heti CCT válogatás, olyan nagy extra dolgok nincsenek is benne, kivéve talán az erdei úton előkeveredő csőrös kamiont, meg az utolsó két videót.
<#eljen>

az összes török cigány meg arab volt........fasza
Magas súlypont. Semmi extra. Óbudán egyszer a szemem előtt borult fel egy SUV úgy hogy elnézte a féktávot és elrántotta a pirosnál a kormányt a padka felé. Ment vagy 15 km/h val mikor megpattant a padkán és már a tetején is volt.

pajti
mini vs tahoe 😊

TG Gida
Csak focizni akart egy jót, erre mindenki elszaladt<#smile>

Isten áldja a pogányokat!

cement
nem neked akartam válaszolni, hanem az egyel alattad lévő hsz-re, bocsesz

respect to the man in the ice cream van

Tinman
Öööö én nem is írtam, hogy az lett volna... 100%, hogy nem az.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cement
az nagyon nem robogós volt, és jött vagy 100-al, az autó félbehajlott mint egy kifli

respect to the man in the ice cream van

szerencsétlen motoros

az a durva a feje még kapott egyet a másik autóstól is aki a mellék utcából jött szabályosan
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.13. 16:27:37
Tinman
Az volt a legkeményebb... sőt, asszem' ilyet én még nem láttam soha. ^^

robogós RIP at 5:50 körül
PetruZ
Szokásos heti CCT válogatás.
Tinman

pajti

pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.