Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. - ha nem autózol járdán, akkor viszonylag kevés gyalogos kerül eléd, szóval a motorháztető sem horpad be.
3. - Oroszországban viszonylag kevesebb joguk van a bűnözőknek. Nálunk minden szar jog védi őket, náluk annyira nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mármint, hogy...
1. más értékét rongálni szabad-e? (főleg, hogy olyan levonó, amit körömmel se tudsz leszedni nagyon...)
2. a motorháztető sem bír el mindent, így horpad..stb...kár keletkezhet...ezt kifizetik?
3. oké, hogy önálló akció, viszont a durva helyzeteket már Ők is rendőrök bevonásával végzik. Lepaktáltak a zsarukkal?
Kérdés, hogy mennyire hatékonyan...(mint nálunk a tolvajkergetők?) Statisztikára kíváncsi lennék..
Illetve a Rendőrség reakciójára...
gyülekezés=szabálysértés???
Nem értem, hogy miért kell a járdán verdával haladni, az a gyalogosoknak van fenntartva. Ha a te gyereked lenne a járdán, amikor egy ilyen állat felmegy autóval, szerintem te is megértenéd őket.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az 1. lépés feljelenteni a srácokat a ragasztásért (rongálás), közúti veszélyeztetésért (szándékos motorháztetőzés) és persze csoportos garázdaságért. Nyilván a nő is kap járdán történő szándékos közlekedésért, meg a testi sértésért.
Szóval, ez az akció így nagyon nem oké... ezt rendőri felügyelet mellett lehetne, de akkor sem ragasztani és felfeküdni a motorháztetőre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a csajt már lehet is perelni bántalmazásért..
A feliratra mi is van írva? Elfelejtettem már 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A villamost olyan megállóhelynél, ahol nincs járdasziget ott TILOS előzni!
Tehát a gépjármű vezető úr megbukott..
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Per Aspera Ad Inferi.
Remélem, jól emléxem a kresz ezen részére sac/kb.<#alien>#alien>
respect to the man in the ice cream van
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.13. 16:27:37