Szerintem is a Skodás a hülye, mert az még nem akkora bűn azért, ha valaki lassan megy előtted és nem takarodik ki. Ott azért az túlélhető baj nélkül, ha senki nem kezd el keménykedni... ellenben a büntetőfékezés, amiről írtam is az előbb.
A tanítós köcsögöket nagyon rühellem. Pont ma volt egy olyanom, hogy időre kellett mennem a megye másik felébe és tudtam, hogy cirka 5-6 órányi munka vár rám a helyszínen. Nyilván lakott területen kívül nem fogok 85-el menni, 110-120-al mentem. Beérek egy faluba, előttem egy "francia autós". 50. Ok, 50 és nem 60 amennyivel mentem volna, semmi gond. Kiérünk. 85. Na jó, erre nekem nincs időm. Sok egyenes, de hamar végük, nem belátható, nem mentem bele. Végre egyenes, előznék és az egész eddig bő 10 perce nagypapa tempóban autózó "francia autós" hirtelen Schumaherré vált, azonnal padlót nyomott, hát nehogymá' bárki gyorsabban merjen menni nála. Megértem lenyomni céges ronccsal, de meglett. Utána 10mp-en belül visszalassított és eltűnt a visszapillantómban nagyon hamar... és nem azért mert én jóval gyorsabban mentem volna, hanem megvolt a betartás az autós társának, megvolt a mai napi geciskedés, most már mehetünk annyuk' tovább nyugiba...
Semmi rossz kívánság, de azért remélem megb. a k. anyját ott ahol van -.-