37130
-
Ezt nem gondolod komolyan ugye?
A Hondának ez a alatt a video alatt nagyjából 3000 lehetősége lett volna lemenni. Senki nem volt mellette. A hátsó autó tök türelmes volt. Nem nézegettet jobbra balra, nem villogta le (ez látszott volna a Hondán) Ez egy büdös barom.. Olyan mint az a Skodás aki most nyírt ki majdnem egy családot egy Boschos céges autóval.
A második autós meg egy béna hülye. Velem is megcsinálták már százszor ezt a fékezgetősdit. Nem rángatjuk az autót miközben satu fékezünk..
Erre a legjobb megoldás egy gallytörő rács azt eltolni az édesanyába a fékpedáljával együtt. -
Igaziból megérdemli. Az más kérdés, hogy az elsőnek ehhez semmi joga, de életeket mentett ezzel a manőverrel, főleg, ha megdeglett ez az arrogáns idióta. Amikor kijött a Hondás, még jól látszott, hogy sokan vannak előtte, felvette a ritmust, látszólag. Amikor viszont seggébe állt a barom, akkor ugye büntetőzött, ráadásul nem is ment elég gyorsan talán. Viszont, jobbra kerülhető lett volna. Hamár paraszt módon vezet a hátsó, miért nem ment ki Ő jobbra.
-
És mi ennek örülünk Vincent, mert csak a komisz bitangokat kell felkötni, de a komisz bitangokat fel is kell ám kötni... -
Jó nagy ostoba volt a sofőr, de persze megint egy baleset, amihez 2 hülye kellett.
1. hülye: Autópályán cirka 130-as tempónál értékelhetetlenül kicsi követési távolság. Figyelmeztető fék után pedig nem számítani a következő büntetőre, az már simán agyhalott kategória.
2. hülye: Seriffnek képzelem magam. Nem megyek gyorsabban, mint a megengedett, így nem is húzódik ki jobbra, még akkor sem, ha a KRESZ ezt világosan kimondja. Ellenben akkora ignoráns ostoba féreg vagyok, hogy autópályán büntetőfékkel próbálom móresre tanítani azokat, akik gyorsabban mernének menni és mögöttem várják, hogy kitakarodjak... persze nem takarodok félre, inkább büntetőzök és qrvára nem számolok a következményekkel.
Mind a 2 megint csak sz*rjon tüskés ráját. -
-
-
Az egyik összetörte magát, ami itt a lényeg. -
Hát ennél a felvételnél egy 10k-s dashcammel is jobb eredményt lehet elérni. Street race-nek meg erős lenne, mert 2 szerencsétlen szüttyög a városban, ahol tudnak ott meg nyomnak egy kövér gázt, előzésről a 2 autó között szó sem lehetett. Ettől még sz*rjanak borneói nagyorrúmajmot, mert büdös gyökerek -.- -
-
-
-
KaBuTo666 #30340
-
-
Nem lett belőle baleset de érdekes : Kisgép szállt le az M1-M7-esen Budaörsnél
-
basszus, nagyon durva hogy pont így eset ki a kamera :D
elméletileg sérülés nélkül megúszták, de az autó totálkár, kár érte :-/ -
Nagyon ott van! Itt a teljes:
-
-
https://twitter.com/ballaz4/status/736909905798533120 -
CCT-121 -
https://youtu.be/XmRGnI8rXs4 -
-
megmentette a motorost az tuti
-
KaBuTo666 #30329
-
-
-
-

-
-
szép kilincset tolt :D -
-
http://imgur.com/a/subs1 -
Biztos vagy benne, de nem tudod melyek azok a pontok + agresszívan lépnél fel egy szabályosan közlekedővel. Well played. -
Hiszen mint tudjuk, a verekedés megold mindent. Ja nem, de cserébe mehetsz sittre is akár. -
Azért egy szinte egyenes úton elég szép teljesítmény összehozni egy ilyet :\ -
Biztos vagyok benne hogy amit ezt látunk több ponton szabálytalan, ki kellett volna szállni jól meg agyalni azt szia. Szeretem az ilyen menőket -
Halálos baleset az 5-ös számú főúton
-
Ok, nem vagyok benne biztos, hogy igazad van. De egy BIZTOS! El lehet gázolni? El. Akkor meg a kuva anny.át.
A saját érdeke LENNE, hogy óvja az életét. Ha mobilozik akkor TUTI, hogy nem tud figyelni rendesen. Bár, számomra az sem biztos, hogy szabad-e ilyen úton gördeszkázni. A kresz ezen részére nem emléxem.
-
Gördeszkásnak minősül, ez egy kvázi elektromos gördeszka. Lehet-e ott gördeszkázni? Lehet. Gördeszkázás közben lehet mobilozni? Lehet.
Sajnos nem én vagyok a képen... ha lenne ilyen vackom eladnám és az árát elqrváznám. -
Akkor ez most minek minősül? Me NEM gyalogosnak (szerintem), az tuti! Márpedig mobilozni "vezetés" közben TILOS.
(csak nem Te vagy a képen?
)
-
Tehát biciklizni sem szabad, hiszen bármikor elveszíthetik a kerékpárosok az egyensúlyuk. Az autósokról nem is beszélve... egy óvatlan pillanat és figyelmetlenségből is elsodorhatják a másikat. Meg görkorizni és gördeszkázni sem szabad. Semmit sem szabad.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.23. 22:50:33