Azt hozzá tenném, hogy van egy video ahol 6 perc alatt ér el a mentő az egyik helyről a másikra. Ez valami rekord vagy mi volt.. Külföldön megnézték az emberek nagy hír volt belőle.. Kb az összes külföldi országnak leesett az álla, hogy milyen jól működik ez nálunk..
Abban a videoban amit linkeltél sokszor akadályozzák, igen.. De nézd meg az okokat.. Taxit pl a szilágyin asszem egy bordó zafira. Amikor észre veszi, hogy mögötte van akkora gázt ad a diesel zafirának, mint az állat. Ott kormol.. Ha bement volna a bolyba na akkor akadályozta volna a mentőt.. Akkor a Krisztina krt-n amikor keresztbe átmegy asszem egy cmax. Ott ahonnan jön egy tömb ház van, semmit nem hallasz belőle (volt már nálam is példa hogy jött ott. ) Mondjuk Én megálltam de nekem ez a munkám, nyilván nem annyit vezetek mint az aki beszívja.. És lehetne sorolni.. Van pár suttyó nem vitás, de itthon az autósok zöme igenis jó ezen a téren. Engedik nem szopatják stb.. Nézd meg azt a két orosz csávót akik konkrétan majdhogynem letolják az útról a mentőt.. Na az baj, nem az ami itthon van..