Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az viszont, hogy a gép gyakorlatilag miszlikbe szakadt, ép darabjai alig maradtak, belső túlnyomásra utalhat. Pl. a géptörzs nem sérült, de az ereszkedés miatti növekvő nyomás szinte felpumpálta, az ilyenkor szokásos automatizmusok meg valamiért nem működtek. A legkisebb ütődés, sérülés is konfettiként szaggathatta szét a gépet (mint egy túlfújt lufit, ha megböksz egy tűvel). Ha rendben lett volna ez, a szárnyak és a törzs hátsó részei jobban egyben maradtak volna. Ez sokkal erősebben megüthette a két dobozt is, amelyek hátul, a farokrészben voltak.
Persze mindez csak spekuláció a részemről.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Þór vígi þessi rúnar
(egyébként kissé fura hogy 2015-ben még nincs megcsinálva, hogy ezeket egy központi szerverterembe automatikusan küldje a rendszer.. aztán néhány nap után törölné ha nem történt semmi incidens)
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.03.25. 09:36:41
Þór vígi þessi rúnar
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2015.03.24. 20:47:37
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Miaf? <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.03.24. 16:22:06
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
a süllyedés alapján olyan mintha vitorláztak volna lefelé, viszont elképzelhető hogy még a robotpilóta vezetett, mert nem sikerült kikapcsolni, ezért zuhantak gyakorlatilag egyenesen
"Nulla tenaci invia est via"
Azt nem értem, hogy 10:30-kor kezdett el süllyedni de csak 10:47 után zuhant le, ergo több mint negyed óráig süllyedt. Miért nem jelzett senki a rádión ez idő alatt?

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.03.24. 12:17:48
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”