• Roger6
    Már megint ez a hülye gyalogosok / bringások téma... Ezerszer leírtam, jó lenne, ha beleférne az emberek fejébe, hogy aki hülye fasz, az mindegy, hogy gyalog, bringával, vagy autóval megy, az csak egy hülye fasz marad, és pont.

Te autós vagy, erre jössz a gyalogosokkal, meg a bringásokkal. Gyere el velem 15 percre bringázni Győrbe, ami nyugodt városnak számít relatív jó közlekedéskultúrával, aztán majd meglátod, mekkora faszok az autósok, meg gyalogosok. És biztos vagyok benne, hogy te szabályosan közlekednél bringával is, de hidd el, a 15 perc alatt ha nem akar legalább 5 ember a bringaúton eléd ugrani, vagy nem akar legalább 2 autós leszorítani, akkor egy sem soha.

Mielőtt beszélnél a gyalogosokról, meg a bringásokról, menj el futni, ülj fel egy bringára, aztán rájössz, hogy mennyi hülye fasz autós van. És tudod mi a baj? Autósból annyi van, mint égen a csillag, és ugye a nagy számok törvénye alapján milliószor több hülye fasz agyatlan idióta van az utakon, mint bringás a városokban. Ami viszont még nagyobb baj, hogy mivel autót vezetnek, ezért jóval nagyobb felelősséggel kéne lenniük, hiszen emberélet kioltására alkalmas az a jármű, amit vezetnek, de hát magyarban mindenki Schumacher, meg tuningos, meg drifkirály, és hát mindenki olyan szinten ismeri s kreszt, hogy csak na. Ja nem.

Én nem ítélem el az autós, a bringást, és a gyalogost sem. Az embert viszont igen, aki szabálytalanságot követ el gyalog, autóval , vagy bringával, és ezzel veszélyeztet másokat. Nincsenek bringások, autósok, gyalogosok, csak forgalomban résztvevő EMBEREK.