Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor már helivel mennek utánad, mennyi az esélyed eltűnni? 0 vagy zéró? Amit itt letolt, az életfogytiglan... totál nem éri meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2015.02.10. 18:52:41
Isten áldja a pogányokat!
Ismerősi körömben nem tudok olyanról, akit megvágtak volna ilyennel, de ez nem mérvadó, mert szülővárosomban csak egyetlen közlekedési lámpa van <#smile>#smile>, itt, Bpesten meg kevesen és keveset járnak kocsival azok, akikkel kb. napi kapcsolatban vagyok (pl. munkahely).
De most, hogy megvették az új mobil "csoda" kamerákat és lesznek fix pontok is minden autópályán és fontosabb úton, szóval biztosan sűrűbben lesznek ilyen esetek.
Weednek tök igaza van. Egy kapitális állatság. Akkora ökörség, hogy fáj. Arról nem is beszélve, hogy csak fokozza a balesetveszélyt, mert satuzni sokkal nagyobb faszság, mint átmenni a sárgán. Ha ezt akarják, akkor tessék villogtatni a zöldet, mint sógoréknál.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha egyszer így módosult a kresz akkor ez van, büntetnek is érte, én is baromságnak tartom mert sokszor baleset veszélyes, figyelni kell, hogy nincs-e mögötted zsaru, ha nincs akkor le kell szarni és annyi.........
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nulla tenaci invia est via"
és még mindig van pár haverom/ismerősöm akik szimplán lehülyéznek mikor megemlítem hogy kötelezővé tenném a kis poroltót a kocsiban úgy mint az elsősegélyes dobozt
Jó ismerősöm volt aki mindig lassan,figyelmesen vezetett <#rinya>#rinya>
Lakott területen belül simán 100 felett...

"Nulla tenaci invia est via"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.