• Roger6
    Ezt mondom, ha ez a normális neked, hagyd meg a haverjaidnak. :) És már ne is haragudj, de ha valaki, akkor én bizony bocsánatot kérek, ha hibázok, akár fórumon, akár személyesen a szemedbe nézve. Leírtam a véleményem, amit elintéztél annyival, a hogy a semmire írtam - ez a normális hangnem? Ez egy értelmes válasz egy véleményre? Összekeversz valakivel. Miért is kéne bocsánatot kérnem? Leírtam a TÉNYEKET, hogy miből van baleset. Leírtam, hogy szar sofőrök vannak, aminek a szar oktatás az alapja. Sokan nem ismerik a jobbkéz szabályt pl, nem is tudják alkalmazni. Miért is kéne bocsánatot kérnem még mindig? Leírtad, hogy egy munkához mi kell, csak a legfontosabbat hagytad ki, ami nélkül kalap szart sem ér az egész, ezt is leírtam. Miért is kéne bocsánatot kérnem?

Ha tévedek, vagy jogtalanul megbántok valakit, bocsánatot kérek. Az esetedben ez egyáltalán nem történt meg, és hangnemed (ami szerinted teljesen normális) egyáltalán nem normális. Egyetlen értelmes hozzászólásod nem volt, csak a lazát akarod "nyomni", mint mindig. Nem vagy az. Egy olyan hozzászólásod nem volt, hogy "én máshogy gondolom, mégpedig...", hanem jöttél a személyeskedéssel, aztán vádaskodtál, majd utána visszaírtad, hogy én csinálom ezt. Ha pofont kapok, pofont adok. Az meg, hogy te mit gondolsz rólam, akinek ez a normális hangnem... nem igazán érdekel.

Akkor itt lezárhatjuk a témát, vagyis még reagálni fogsz, mindig reagálsz (persze nem arra, ami a téma, csak személyeskedés). Tedd ezt, én még csak el sem fogom olvasni.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.03.15. 14:15:27