-
Sajna, több szempontból is hibáztál.
A legfontosabb, hogy a veszély helyzetet kerüld el, vagy ki, minél hamarabb. Előzd meg, vagy maradj le tőle. Másfelől, azt is rosszul sejted/tudod, hogy "EZEK" hetente vezetnek.
pontosabban, biztos van olyan, akik hétvégén egyszer beül a tragacsba, oszt elmegy bevásárolni. De, mióta jelentősen drágult a benya, azóta jelentősen csökkent az utakon az autók is. Azaz, lehet, hogy volt valamikor egy kis rutinja, de az kopik.
Aztán, egyszer egy hónapban, vagy akár még ritkábban ül a volán mögé. Ne is csodálkozz, ha baromságokat csinál.
És térjünk rá a "milyen kocsiban ül" témára.
Flame ON!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek több a lóvéja, jobb autót vesz, mondjuk BMW-t, és mivel VAN benyára pénze, használja is az autót. DE! Mivel ez bizonyos szint felett, beképzelt majommá válik/VÁLHAT az ember, totál másképpen kezd el viselkedni. Levegőnek nézi a többi embert/közlekedőt (kivéve, ha minimum azonos árkategóriájú a verda alatta. "Hess köcsögök az utamból", mennek DIREKT szabálytalanul. Erre legjobb példa REZESOVÁ főköcsögsége. Szerencsére, nem tudták teljesen elsikálni, de alig kapott büntetést érte (az igazság érzete az embernek jelentősen sérül ilyenkor).
Természetesen, máskor is írtam, és itt is leírom, hogy én NEM a BMW-seket útálom, inkább egy "stílus jegyre" értem. Gyorsan hajt, nem relative, hanem túllépve a sebesség határokat, cikázik a sorban veszélyeztetve másokat, stb. Azért nevezem ezt a "stílust" BMW-snek, mert amerre járok, többnyire ezzel az autó márkával csinálják ezeket. De, természetesen láttam már hasonlót más járművet vezetőknél is, ford, VW, stb.