Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben, ha -ahogy írod- leírtam amit gondoltál, akkor miért értetlenkedtél egy sort, ha tudtad mi a helyzet? Just for fun? - költõi kérdés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Finom kis muzsikával 😊 (Underground2) Ejjj mennyit halgattam
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igen, utazással együtt simán 10 óra amit melóra megy el/nap. Na de könyörgöm a nap 24 órából áll! 6-7 órát alszom, cirka ugyan ennyi marad minden másra.
Egyébként fõleg hétvégén szoktam rögzíteni, ha nem megyek sehová.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mi értelme lenne odanyomni a yt-ra egyszerre 50 videót? Így minden nap 1 hosszút vagy 2 rövidet teszek át privátból nyilvánosra. Az érdeklõdés megmarad, a nézõk nem vesznek el. Ki nézne meg egyszerre 50+ videót? Ez olyan, mint egy sorozat.
Eleve a bejárásom 2x50km/nap... innen indul és akkor még egyetlen cégnél sem voltam kint.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Aztán régebben 900km/hét még ehhez hozzájött magán kocsival. De olyan is volt párszor, hogy egy héten elértem a 2500-3000km-t.
Ellenben nem vagyok futár :-D IT-s vagyok és bizony k. sokszor ki kell menni cégekhez. Régebben ez jóval durvább méreteket öltött mostanában már szelídebb, de azért a heti 1k meg szokott lenni.
2 naponta 1200km.... Futár meló ilyen.. 8 éve vagyok a cégnél 3 autó ment ki a kezem alól 200000km-el :-)
Downhill!!
1. Biciklis nem adott elsõbbséget, bõven idõben fékeztem* mégis felfeküdt az akkori céges kocsi motorháztetejére, eltört a lába. Perelt. Vesztett. 55-el mentem a rendõrségi szakértõ szerint, amúgy semmi nem lett volna belõle.
Slusszpoén, hogy a rendõr vesztegetésre adott lehetõséget, ugyanis helyszíneléskor finoman közölte, hogy jól jönne neki egy PC, természetesen nemet mondtam, tudtam, hogy igazam van. Nevet tudok, nem mondok, mert még aktív a rohadékja.
*Slusszpoén 2, hogy a céges kocsin iszonyat kopott ("sírós") gumik voltak. A rendõrségi szakértõ a cég telephelyére MÁSNAP érkezett, addigra az akkori mocsok fõnökök lecserélte vadi újra a kerekeket. Ugyanis a rendõrök sem értették, hogy a picsába húztam akkora fékutat (no ABS), amikor szinte közvetlen elõtte egy majdnem 90 fokos durva kanyar van...
2. Mentem egy régi Swift mögött 40km/h-val. Tél volt, nyirkos út. Szembe jött egy ürge, de akadálya volt, nekünk NEM! Erre a faszkalap Swiftes nyomott egy satut, hogy elengedje a szembejövõt engem meg a padozatig benyomott ABS szépen 25-el nekiengedett a Swiftesnek. Persze enyém volt a felelõsség, mert a követési távot nem tartottam be. BÁRKI beszívta ez volna... még a KRESZ kiagyalói is az k. élet!
3. Még középsuliban az iskola nyomására pakolnunk kellett, IFA. Az IFA leponyvázott hátában ültünk kb. 10-en, aztán egyszer csak elrepült odabent mindenki a szerjózsa minden irányába. Az sofõr ugyanis belerongyolt egy keresztezõdésben egy személyautóba, ahonnan aztán a tûzoltók vágták ki a jónépet. Azonnal el kellett hagynunk az IFA-t, mert az ürgét elég szépen meghúzták volna. Volt oszt. társam aki elég csúnyán megütötte magát, 8 napon túl gyógyuló sérüléssel, de kórház nem kellett... mák.
4. Ez a legrégebbi: Anyám vezetett. Egy faluban egy Skoda kitette balra az indexet és arra is indult meg, de 1mp-el késõbb kibaxta jobbra anyám meg bele. Mamámnak (R.I.P.) eltört a lába, nekünk kisebb zúzódások, de az 40-es fékezés nélküli tempó miatt totaled lett a zsiguli.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Engem fater majdnem megnyuzott,amikor friss jogsival meghuztam az elozo autonk oldalat egy beton viragcsereppel. Pedig az csak egy ocska 93-as Clio volt. 😄
....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Opel Movano 2.8DTi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill