KaBuTo666#27243
Gratulálok hogy túlélted az eddigi vezetést.
Akkor már leírom én is ma reggelemet...Elővettem az autót, 2 km-t se mentem de már egy jobb indexet kitevő autó elméletileg leakart volna állni az út szélére erre hirtelen egy gyors bal indexet rakott is és balra fordult be egy ház bejárójába, én meg majdnem oldalba kaptam mert kiakartam kerülni.
Aztán meg egy elsőbbségadás táblát nem figyelembe vevő terepjárós simán átvágott az úton egyenesen, majdnem oldalba kaptam azt is, következő művelete egy forgalmas útra való kimenetele, a stop táblát persze figyelmen kívül hagyta és simán kivágott a főútra, jött is egy autó akinek fékeznie kellett ez miatt hogy ne kapja oldalba. Mivel ez egy kisváros, ismerem ezt a terepjáróst. Ideje vele elbeszélgetni.
A harmadik, és egyben utolsó egy egyszerű dolog...egy éles kanyart nem jól vett be a szembe jövő autó és átjött az én sávomba, nem sok helyem volt...A kocsim meg nagy és széles, szóval eléggé résen kell lenni.
Ez a 3 eset 40 percen belül volt, nem vicc...
Szerencsére nem kellett azt leírnom ide, hogy 24.-én összebaszták az autómat, így karácsony napján nem lenne vicces, most már eltettem és ki sem mozdulok. :D