Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy elektromosan állítgatható, fûthetõ, fényre sötétedõ tükör nem 2000 Ft-os kár, szóval igen, eléggé érzékenyen érint a téma annál is inkább, mert a saját apám akarta kb. fél éve kihajtani a tükröt, amit azért hajtottam be, mert egy baromi szûk garázsba álltam be éppen. Ordítottunk rá mint a sakál, hogy hagyja abba... szerencsére nem lett baj.
Az autóm valóban nem egy nagy szám, de azért jobb, mint egy Lada:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezen a képen láthatod, hogy azzal a középkonzolos gombbal lehet KIZÁRÓLAG ki és behajtani a tükröt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ez nem csak pont ennél az autónál van ám így... szóval a pokolba vezetõ út is elhiszem, hogy jó szándékkal van kikövezve, de NEM nyúlunk a másik autójához, hanem finoman szólunk neki, ha valami nem tetszik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ugyanis magán tulajdonoddal sincs jogod kinyírni senkit. Ha be van hajtva a tükröd nem látsz rendesen, akármit mondasz.
Szóval bárkinek van joga kihajtani a te tükrödet is.
Ha meg olyan szar a kocsid, hogy ettõl letörik az nem a motoros hibája :-)) Nyilván érzi, hogy nem enged és nem fog izomból neki feszülni senki..
Downhill!!
Letõrtétek a tükrünköt.. 😊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Vissza: A videón az autó áll, a motoros(ok) a 2 sáv között húznak el.
Az autó a te magántulajdonod, senkinek semmi közé hozzá, ergo nincs jogod a motorodról lenyúlni és más tükrét baxtatni. Bekopogni, szólni azt lehet, az dicséretes, de nyúlkálni nem érdemes, mert lesz valaki, akinek letöröd egy ilyennel a tükrét, õ meg a kezed...
Ennyi a lényeg.
"nem béna a legtöbb"
Nem ezt tapasztalom.
Miért ne látnám? Van belsõ tükör is, nem dísznek tették oda.
Ne feledd: Személyautó szerepel a videóban.
Azzal nincs bajom, ha elmegy azt, azt utálom ha húzza neki mint a hülye. Elmehetne lassan is..
Downhill!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1 pont nem látod a motorost. Nem tudom szereted vagy utálod õket ez mindegy (ebben az esetben) de így úgy hogy nem látod simán rátudod húzni a kormányt.
2 nem látod, ha pl egy mentõ vagy rendõr stb stb jön, hogy engedd el.
Tehát az oldalsó tükör használata nem tetszik, nem tetszik kérdés hanem kötelezõ, ha közlekedsz.
Ha letöri a motoros? Felírod a rendszámát és feljelented. De azért ezek tudnak ám, nem béna a legtöbb. Nem fogja letörni.
Én kis teherautót vezetek akkora tükre van mint egy ház, és még is megmarad. Egyszer törték le róla, parkolás közben valami gyökér neki ment.. Persze se betét lap se semmi...
Downhill!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Azokban az autókban nincs ott senki, mikor behajtod a tükröt.
Képzeld el azt, hogy a videón látott motoros kihajtja a te tükröd, 2 perccel késõbb egy arra száguldó meg letöri, mert elakad benne, mert szokás szerint 2 sáv között elõznek középen. Mit szólsz?
Belõled sem nézném ki, hogy segítenél bárkinek.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Per Aspera Ad Inferi.
Pont azért van így megoldva hogy nem csak te tudod behajtani. Az hogy elektromos egy dolog. Nyilván érzed enged-e vagy sem, ha nem enged nem fogsz tiszta izomból nekifeszülni :-)
Downhill!!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
de a videózás az akkor is gerinctelen. akkor inkább húzzon onnan.
Amúgy, ha az én behajtott tükröm a motoros ki akarná hajtani a kezét eltörném, ugyanis a középkonzolról gombnyomásra be és kihajtható. Ha kézzel akarod kihajtani letöröd!
A 4. percnél levõ mamóka mitõl táltosodik meg hirtelen? Addig alig tudott botorkálni. ^^
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad mozdítani ez igaz, de azt azért meg lehet nézni, hogy tud-e szabadon lélegezni, nincs-e tele vérrel az orra-szája...
Már jártam úgy, hogy szemem elõtt történt baleset, egy csomag zsepi sokat segít, illetve a beszélgetések is amíg a mentõ a helyszínre ér.
Valószínû, hogy nem akartak belekeveredni a helyszínelésbe..