Na viszont eldöntöttem, hogy beszerzek egy HD fedélzeti kamerát. Nem a kocsiba, hanem melóba. Alig 10 km alatt 3 gázolás közeli esetem volt, egy amúgy is ritka szívatós szolgálat legvégén. Elsőre egy fás területen egy kis földúton egy kertitraktoros rongyolt át alig 100 m-re előttem, szétnézés, lassítás nélkül. Másodikra egy ív után egy paraszt tolta a biciklijét a sínek között, a párhuzamos földút nem volt jó, nem sokon múlt. Ha ottmarad hiába fékeztem volna már... Harmadjára pedig egy keményfaszú piros Fiestás egy tökéletesen belátható, jól működő fénysorompós átjárón szándékosan lassítás nélkül, sőt gyorsítva száguldott át alig 150m-re előttem. Egyenes az út, a LED-es fénysorompó kilóméterekről látható, több száz méterről farkasszemet néztük egymással. Esze ágában nem volt lassítani.
Ha valaki tud HD-s, de nem túl drága kamera típust, webshopot, írja le. Gyakorlatilag havonta csinálhatnék összeállítást közeli helyzetekről, szándékos szabályszegőkről, és ahogy az lenni szokott, szerintem még balesetről is... Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.09.04. 19:58:36