37102
-
SNICKER #26436 az is durva, hogy az audi alig tört össze, szinte nem is roncsolódott a motortéren kívül, a honda meg szanaszét szállt. ezért se kéne honda, lehet túlélték volna ha más kocsival mennek. -
#26435 Durva.. -
#26434 SNICKER #26427
kicsit visszább is be van linkelve :D -
#26432 -
#26431 -
#26430 2:38: Na, így kell felborulni! -
#26429 500 lóerő felett könnyen megvan a baj.
Nem pont a közút az ideális ezeknek a vasaknak... -
-
SNICKER #26427 -
SNICKER #26426 miért, mire következtetsz hogy ilyeneket csinál és mégis van jogsija? nekem azért is szívta a vérem minden alkalomnál és közölte hogy így nem lesz jogsi, ha sávváltásnál nem néztem rendesen a holttérbe, csak odapillantottam... -
#26425 Én félig orosz vagyok. Ismerősök azt mondják, hogy aki moszkvában télen vezetni akar, annak kötelező letenni egy külön jogsit. Amúgy, azért is vezetnek ilyen őrülten, mert a rendőrök megállíthatnak és kérhetnek is papírt, viszont nem kötelező nekik odaadni (az már más kérdés, hogyha elmész és nekik nem tetszik, akkor kilövik a kereked és börtönbe dugnak). -
#26424 Jó ég... Tombol az értelem. -
SNICKER #26423 ne haragudj meg ezért, de akkor ő valószínűleg természetben fizetett az oktatójának -
#26422 Persze, itt is vannak extrém pilóták ! -
#26421 Jó. Exem 2 kézzel váltott sebességet, szívfájdalom nélkül váltott sávot tükör, index és körülnézés nélkül, továbbá a stop táblák se nagyon hatották meg, egy kisebb koccanáskor pedig egyszerűen elhajtott... és ez nem Oroszország. -
#26420 ezen én is gondolkoztam már, hogy milyen ott egy jogsi szerzés menete, mert valami hihetetlen hülyeségeket művelnek (mondjuk szerintem itt már faji gondok vannak, agyban főleg) -
#26419 a tulaj mellette ült, ő megúszta elméletileg kisebb sérülésekkel
itt viszont egy 20éves srác nekiment négy autónak majd a busznak..
a csattanás után "kiszállt" és sétálgatott utána.. o.0 -
#26418 Ha jól látom mást nem vitt magával a baromja, de az autót sajnálom, sok ember sok munkája lett a roncstelepé.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.31. 09:39:32 -
#26417 18éves srác elvitte egy körre a lambót..
nem élte túl.. -
#26416 Ezután a videó után azért megfogalmazódott bennem egy kérdés. Oroszországban nincs KRESZ vizsga vagy valami mielőtt autóba ül az illető? Mert amit itt leművelnek az nagyon durva. Leszarják a felfestéseket, a táblákat és a lámpákat. Sőt, a legtöbb még az agyát se használja...
-
#26415 Fúú,ember,ezek nagyon durvák,némelyiktől a hideg rázott ki,főleg amikor a tandem Scania elsodorta az autókat,pff,nem maradt sok belőlük :( -
#26414 félreértettél valamit, én nem szidtam a "vétkes" hanem pont a vétlent védtem, mert weed azt mondta az ő hibája hogy megállt az úton, én csak erre reagáltam. -
#26413 Teljesen egyet értek. Balesetet szenvedett, nem kell egyből pálcát törni felette. Teljesen más szitu mint amikor a baromarcú száguldozva záróvonalon áthajtva beláthatatlan kanyarban gyilkolt. -
SNICKER #26412 látszik csóri csávón hogy a gyerekei az elsők még akkor is amikor egy egész csordát elgázol. -
SNICKER #26411 mivel az emberek általában nem direkt mennek neki a másiknak, főleg családostól. gyerekekkel tele jobban szoktak figyelni a sofőrök. valószínű elterelte valami a figyelmét, mondjuk az egyik gyerek szarul volt, vagy visítoztak a gyerekek és pont rendet tett köztük.
nekem is volt már hogy a gyerek behányt hátul, vagy kikötötte magát, vagy hisztizett.
most majd megmagyarázzátok hogy mindig az útra kell figyelni, de az ilyen veletek is elő fog fordulni ha ott lesz a gyerek. mert senki nem fog megállni félpercenként -
#26410 -
#26409 És látszik az is, hogy behúzódott középre.
Amúgy az elmúlt napban kb. 1000 km-t hajtottam, vegyesen autópálya (M3 oda-vissza) és vidék + Budapest, és mivel sok vendégmunkás ment szabadságról visszafelé, volt némi rálátásom, mit csinálnak általában. A szlovák és a lengyel tök normális, kienged, beenged, autópályán kisorol és nem is vág be eléd. A román, az olasz és sajnos a magyar akár 10 centiért is bármit kockára tesz: inkább gyök kettővel végigelőz egy sort a belsőben és feltart mindenkit, nehogy hamarabb leelőzzék; ha két kocsi között van két méter, inkább beugrik, befurakszik a belsőbe ő is, nehogy már lassítania kelljen, míg végigmegy a sor mellette; és ha oldalról jön fel kanyarodósávról, inkább kitapossa a kocsija belét, hogy beférjen még eléd akkor is, ha kihúzódsz a belsőbe és segítesz neki... :(
Az az illető pedig, aki a budai alsó rakpartra odatette a lámpát a Lánchíd és az Erzsébet híd közé, remélem, péntek óta (amikor bekapcsolták) sűrűn és szaporán csuklik minden nőági rokonával és ismerősével együtt...
-
#26408 ne légy hülye, el akart menni balra a föld útra csórikám, hallgasd meg jobban hallani, hogy megy az index -
VJP #26407 2:20-nál nem indexelt? Szerintem be akart kanyarodni balra, nem az embereket átengedni. -
#26406 2:20-nál nem csak a családos hibázott. A fasznak kell a semmi közepén megállni átengedni egy fél várost? -
#26405 0:55 az nagyon durva, ott elbasz vagy 6 -8 embert
02:20 gratulálok b@zmeg, ott ül veled az egész család -
#26404 Ebben volt egy pár olyan amire még én is azt mondtam, hogy AZTAKÚRV@. -
#26403 3.54re hívnám fel a figyelmet, ezzel aztán tényleg végképp nem lehet mit kezdeni sajna...
-
#26402 Nem teljesen értem őket néha. Igazi címeres paraszt az úton, kárt is csinál, és feltölti a videót, hogy közzé legyen téve compilation-ben. És még látszik is az illető a videón... -
#26401 BMWs elég nyugodtan nézegette,hogy mi kára lett. -
#26400 CCC 365
1:40-nél annyira szurkoltam, hogy menő barátunkkal történjen valami
Az utolsó rész meg no comment -
Szilveszter968 #26399
Nem történt baleset - de azért akkor is... -
#26398 No comment, jó csemegézést
-
#26397 N69 Valkenswaard(NL)
-
#26396 hahaha ezt megszívta xD