Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt kivételesen élvezhették az autókimentõk.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

st3v3
z0ty4
na ilyen videókból kéne még sok. a végén a nõ az laza, a csávó is aki lefotózta 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

st3v3
Nagyon jó! 😄 Ilyet én is fogok csinálni 😄<#buck><#eljen>

I'll Be Back

st3v3

I'll Be Back

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

sovatalevi
Meg kell állni ennél a keresztezõdésnél.Akkor lehet tovább menni (megadva az elsõbbséget) ha van egy jelzõlámpa ugyanott,és egy kis zõld nyilacska villog jobbra..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

jobbra akart menni, ki van rakva az irányjelzõ... igaz illett volna megállni és szétnézni nem e jön senki, de hát most õszíntén M.o-on se sokan állnak meg jobbra kanyarodás elõtt... pedig kint van a stop tábla.
Misuka963
Isten nem ver bottal ! <#hehe>

Megérdemelte.
Ha a lámpát nézitek, simán átment volna a piroson, úgy nyomta neki.
A kamerás autó már elõtte fékezett.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hondash3

The Power of Dreams

matyi0323
Értem én, persze, és be is látom..
Például ha saját kocsival vagyok, olyankor egyáltalán nem szoktam telefonálni, sehogy. Kompenzálom az elõzõ napi 300km-es telózást 😊)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Reméljük hogy nem lesz ekkora a lecke. <és ezzel nem elítélni akarlak matyi, de te is tudod hogy igazunk van>.
matyi0323
Majd szólok, ha bekövetkezett

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
nem kéne megvárni, hogy a lecke bekövetkezzen, mert nagy eséllyel egy ilyennel megölne valakit.

Kifogás. Mindig csak a kifogások. Megoldás meg mindig van. De egyszerûen jobban szeretsz mobilt fogva vezetni és kész. Nem kell ezt túlbonyolítanod. 😄 Addig nincs is baj a mobilos vezetéssel míg nem lesz baleset ez miatt. Néha kell egy lecke az élettõl hogy rájöjj a helyességre.
1000Ft a Sony fele "agyba dugos" fules egy hasznalt telefon boltban. Az nem csuszik ki a fuledbol es meg jol is szol.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

matyi0323
Nem akartam a nõket felhozni példának, mert az lesz, hogy lenézem õket 😊) Azt nem mondom, hogy minden nõ rosszul vezet, mert egyaránt van férfiben is és nõben is akinek megy és akinek nem. De amúgy ja, áll ki telefonál cigizik plusz a hátul ülõ kiskölyöknek is magyaráz..

Kabuto: Mennyit próbáltál már úgy? én sokat és még mindig állíítom, hogy szar. Kijön a vezeték, kiesik a füledbõl stb..

Miért nem jó neked, hogy a mobilból kilóg a füles, oszt csak az egyiket dugod a füledbe?
SpeedXHUN
Nõket birom,némelyik alig tud kiparkolni,de már telefonál,és a mûkörme miatt kanyarodni is alig mer......

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

matyi0323
+1
Futár vagyok.
Sms-zni én sem szoktam soha, viszont szinte egész nap a telefonon lógok. Aki próbált már bluetooths fülest vagy vezetékest az szerintem tudja, hogy egy szar, legalábbis nekem egyik se vált be, pedig többet is próbáltam már. Na igen, mondja weed, hogy autós kihangosító, gondolom egy x millás merciben már alap, de egy futár cégnek nem ez az elsõdleges szempont kocsivételnél ( a mienknek nem ez volt ), így nincs is a legtöbbe. Így marad a telefonálás egy kézzel. Sajnos én is rengeteget csinálom, nincs arra idõ, hogy megálljak parkolóban vagy akár útmentén, így menetközben kell.. Ezt is meg lehet szokni. Nyugodtan kijelenthetem minden nagyképûség és beképzeltség nélkül, hogy talán így is "jobban" vezetek, mint nemelyik sofõr aki két kézzel kapaszkodik a kormányba..
Én is egyetértek azzal, hogy tilos, sõt jó is, mert aki balfasz a vezetéshez és még telózik is..de néha lehetetlen és értelmetlen minden szabályt betartani. Lehet most szidni és okítani😄

st3v3
A cigányok szándékosan okozták, majd azzal jöttek ha nem akar rendõrségi ügyet, adjon nekik 500 lejt, késõbb már szurkálással is femyegetõztek.

I'll Be Back

st3v3

Bizalomgerjesztõ arcok 😄

I'll Be Back

st3v3
fasza lagzi volt 😄

I'll Be Back

st3v3
Akinek van okos teló, de nincs még autos kamerája😄aily Road app

http://www.youtube.com/watch?v=PFuEiCTHzKE

I'll Be Back

pedobear
Misuka963
Azt oszt telibe kapta 😮

ocskoszilard
hát én nem tapasztaltam zavartalan közlekedést
kecskemét

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Azért próbálom ésszel! Sms-t azért csak nem írok :-)

Downhill!!

Azért remélem olyat nem csinálsz, mint a videón a buszsofõr, hogy 6-7 mp-ig fel sem néz.

gordon 24
Elfogadom! Egyszer azért próbáljátok ki nem egyszerû:-) Azok amiket felsoroltok meg kb mind egy rakat szar:-) Próbáltam egyik sem mûködik normálisan, legalábbis ilyen igénybevétel mellett.

Nem vita meg ilyenek, de sajna én nyomkodok, fogom, telefonálok kb egész nap. És egy 200-300km et rakok bele a gépbe/ nap.. Nah mindegy, persze teljesen igazat adok nektek, megha megfognak esetleg a rendõrnek is, de nem minden kék meg piros, vannak árnyalatok is :-)

Downhill!!

hondash3
Ez egy másik kanyar. 😊

The Power of Dreams

Vicces egy kanyar.. itt egy egész sorozat róla...
Nordschleife Touristenfahrten Crash
SimaSuna
Gy.Arielék voltak...

azóta Ariel felépült és erõsebb BMW-t épített...nem semmi a srác.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Pluskast
"A rakpartok majdnem végig 70-esek, de mindig, szinte minden nap van olyan sügér, aki még a számára biztonságos 50 alatt is egy tízessel megy és mondjuk lejön a Margit-hídnal és csak a Lágymányosinál fordul el, miközben a sor már a Szentendrein is torlódik miatta (oké, túlzok, de a nagyságrend hasonló)."

Én nap mint nap ugyanezt élem meg csak a Váci úton kifelé Újpest irányba. Ugye egy idõ után - azt hiszem a Dózsa György úttól nem vagyok biztos, hogy onnan - megszûnik az 50-es korlát és ki van rakva a 70-es tábla, de a vezetõk 90%-a észre sem veszi, hogy lehetne többel menni, mert a jelzõ táblákat már szarnak megnézni. Tegnap délután mentem haza, hát katasztrófa volt, ahogy vezettek. Elkezdett esni az esõ és annyi szerencsétlenkedésnek voltam szemtanúja, hogy hangosan röhögtem a kocsiban.

UI: Egyébként az indexet tényleg nagyon kevesen használják, és az már csak hab a tortán (és már meg sem lepõdöm), hogy a legtöbb "kolléga" a minimális fáradságot sem veszi, hogy ha beengedem magam elé akkor azt megköszönje, mert ugye ez nekik természetes elõjoguk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Alien69
Basszus, bluetooth füles, oszt csá. Igaz, elvileg az is telefonálás, de legalább nem a telefont bámulja. <#vigyor3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
Én is a kormányról veszem fel, amikor beülök szépen egy szó nélkül csatlakozik a telefonomhoz a kocsi.

st3v3
Legtöbb kocsiban kormányról kapcsolható

I'll Be Back

w77d
kihangosító... vezetés közben senki se nyomkodja a készüléket baszod...

st3v3
Hát aki futár stb. van pl kihangositó, vezeték nélküli füles....

I'll Be Back

gordon 24
Na most igen. És ugye nem is vitázom tilos, és tudom is. De amikor naponta 200km et vezetsz 14-15 helyet látogatsz meg. (ki be szállsz az autóból egész nap) telefonon tartod a kapcsolatot a cégeddel az ügyfelekkel meg a tököm tudja még kivel. Mit csinálsz? Hát telefonálsz vezetés közben. Ha valaki sokat csinálja ugyan úgy rutinná válik, mint bármi más. Persze igazatok van, és nem lehet és el is fogadom, de nem mindenki balfasz aki mobilozik, valakinek ez a munkája része.

Downhill!!

st3v3
Na ez is befejezte a buszsofõri pályautását, egyébként már irtam régebben, hogy velem szemben is jöttek már ugy, hogy facebookoztak vagy sms eztek vagy a faszom tudja de a telefont nyomkodták.A tegnapelõtt majnem láttam egy gázolást a pali éppen telefonált ugy vette be ezerrel a kanyart.De elég sokan telefonálnak is, holott tiltott.

I'll Be Back

Black Ghost
Asszony-Anyós kombó (napi száz-száz km-t ingáznak, három határt is átlépve, 5 ill. 20 éve van jogsijuk) felolvastam nekik a sztori, síri csend, hátrafordulok és néznek rám szép boci szemekkel, majd anyós "ilyenkor a lámpának nem kéne sárgán villogni?"!!!

...még is mi a francot képzeltem!<#szomoru2>