• Totti5
    20 évesen nem volt saját autóm és igen betartottam akkor is ( ha 160al akarok száguldozni akkor itthon megteszem szimulátorokkal, vagy ha versenyzeni akarok "valóban" akkor megtettük havonta többször is a gokart pályán. Nekem nem okoz örömet az úttesten harcolni FUN-ból, meg direkt a szabályok ellen menni. Hogy mentem e 130al? persze, és szoktam is olyan szakaszon amit ismerek, ahol nincs forgalom és olyanok a körülmények. Szvsz a 90-110 bőven elegendő tempó közúton amivel el lehet jutni mindenhova, ahol meg úgy ítéli meg az ember h lehet még nyomni, akkor nyomja, nekem ezzel semmi bajom nincs, de ha valami történik akkor a fával beszélje le és véletlen se másokban okozzon kárt akik szabályosan közlekedtek.

"Nekem az oktatóm mondta anno: Ha szóról-szóra minden KRESZ szabályt betart, akkor vagy előbb-utóbb megsérül vagy meghal. Nagy igazság... "

Nade ez mire vontkozik? akkor ne tartsuk be? mit ne tartsunk be? mit nem tarthatunk be ami a biztonságunket növeli? ( a közuti száguldozás és a versenyzés nem ez a kategória... )