Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
I'll Be Back
ui: olyan nincs hogy sok videó, pakoljad bátran 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
de az ilyen 10-20perces válogatásokat én el se kezdem nézni, álltalában a fele már úgyis volt.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ilyen szivacs kéne mindenhova! 😄
itt jobb a kép, csak a szög nem 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Unom mar a sok orosz vackot aminek a fele votma vagy annyira bena hogy nem is erdemes idot szanni ra.
Þór vígi þessi rúnar
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
minden nap nézzük a topicot, de csak az unalmas, tucatfos ruszki videóiddal van tele.
minõség > mennyiség, nem tudom, hallottál-e már róla.
Per Aspera Ad Inferi.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
😞
Vagy irjatok haza az sg nek<#nezze>#nezze> hogy vegye ki a "video megosztása menüt".
Arról én meg nem tehetek, hogy van mikor ide se dugjátok az orrotokat napokig, ha látok valami érdekes videót ugy is linkelem.Jöhetnek a negativ szavazatok, ugy sem érnek semmit sem.
Egyébkén a másik oldal(ti) vajon igy néz ki, sok kis okoskodo kocka???---😄----
I'll Be Back
Per Aspera Ad Inferi.
btw ban megkerüléséért mintha járna valami, nem?
Per Aspera Ad Inferi.
Eddig soha nem használtam a pontozást, de most kedvem támadt hozzá! <#integet2>#integet2>
I'll Be Back
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ezt a sok rohadt videót linkbe tedd már, úgy kell újraéleszteni a böngészõt, ha bejövünk a topicba.
Per Aspera Ad Inferi.