Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
stressz mentes életmód? ma? haggyukmá XD

Ne beszelj mar megint faszsagokat,naponta tobb ezer,egyebkent makk egeszseges ember kap agyverzest,szivrohamot,stb...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Coral Springs
Na ezeket pont azok okozzák, amiket felsoroltam. Egy egészséges ember én szerintem a rákot nem tudja tudatosan elkerülni, minden mást pedig igen, egészséges, stressz mentes életmóddal.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

st3v3

I'll Be Back

st3v3
Bármi lehetett agyvérzés, szivroham

I'll Be Back

Coral Springs
Hát a sok pia, gyógyszer, cigi, energiaitalok, azok okoznak ilyen hirtelen kimúlásokat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

st3v3
Valószinü menet közben halt meg, mert a kocsi sérülései nem indokolták a halálát, szatmári rendszám volt a kocsin.

I'll Be Back

st3v3
Még õ sem tudja<#hehe>

I'll Be Back

desigo
Ezen nagyon jól szórakoztam <#nyes>
(lehet fel kéne már rakni a téli gumikat)
Misuka963
Te ez tipikusan olyan mint a GTA-ba.Ha ráütsz egyet a kocsira a sofõr behülyül és tör-zúz mindent <#idiota><#idiota><#idiota>

z0ty4
mi az istenért szalad a kocsi után??? megfogja a 1,5-2 tonnát vagy mi??????

ui: olyan nincs hogy sok videó, pakoljad bátran 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Szabi
nekem nincs gondom semmivel, mint írtam nálam úgyis rejtve vannak a kommentjei és nem nyitom le egyiket se 😄

de az ilyen 10-20perces válogatásokat én el se kezdem nézni, álltalában a fele már úgyis volt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Coral Springs
Leesett az elsõ hó Oroszországban. <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Akkor most a sok flash volt itt a probléma, vagy a sok ruszki videó ?

Coral Springs

tuzfal3
Az ilyet remélem valaki úgy elveri, hogy beszarik..

Opel Movano 2.8DTi

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szabi
na még egy szerencsés baleset zárás ként 😄

ilyen szivacs kéne mindenhova! 😄

Szabi
a lenti kép videón, amit szerintem egy kamera képérõl csináltak telefonnal :'DD

itt jobb a kép, csak a szög nem 😄

Carlos
Szinten. :-)

Þór vígi þessi rúnar

Roger6
Amúgy eleinte érdekes volt, néztem is õket, de mára olyan szinten meguntam, hogy már el sem indítom a videókat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Carlos
Egyetertek enis.
Unom mar a sok orosz vackot aminek a fele votma vagy annyira bena hogy nem is erdemes idot szanni ra.

Þór vígi þessi rúnar

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

desigo
wow de komoly pic <#merges2>
Coral Springs
Ez így van, felesleges ez a videó flood (ráadásul alig van köztük friss infó). Nem egyszer lett már szólva neki.

Master91
rakd spoilerba azt képsz, mindenkinek beszarik a böngészõ hiába 25 magos a procija
Roger6
+1 - minden nap itt vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

st3v3
gigi becali kecskepásztor és a maybach

I'll Be Back

RatBaG
süt az IQ...

minden nap nézzük a topicot, de csak az unalmas, tucatfos ruszki videóiddal van tele.
minõség > mennyiség, nem tudom, hallottál-e már róla.

Per Aspera Ad Inferi.

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Ricsi234
Pénteken 3.órán szóltak az osztálytársamnak, hogy nagy baj van..Hát ez lett..
😞

st3v3
Tegyél bele egy többmagos processzort.<#eljen>

Vagy irjatok haza az sg nek<#nezze> hogy vegye ki a "video megosztása menüt".

Arról én meg nem tehetek, hogy van mikor ide se dugjátok az orrotokat napokig, ha látok valami érdekes videót ugy is linkelem.Jöhetnek a negativ szavazatok, ugy sem érnek semmit sem.

Egyébkén a másik oldal(ti) vajon igy néz ki, sok kis okoskodo kocka???---😄----

I'll Be Back

SimaSuna
ne is mondd...megfekszik a melós gép a sok flashtõl 😊
w77d
egyébként is szelektálni kéne a jobbakat, mert senki sem fog naponta 50 ilyen orosz szart végignézni.

RatBaG
egyébként is meg lett beszélve már régebben egyszer, hogy ilyen sok videót inkább linkelünk.

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
azért tényleg durva, hogy egy nap alatt 40-50 egymás után hsz-eket csinál Steve... miért nem lehet összegyûjteni és egyben berakni, nem 5 percenként postolni magában egyet?

ez egy ilyen topik, ha nem tetszik valami pápá

RatBaG
szerintem nem kértem sokat, de ha ennyi eszed van...
btw ban megkerüléséért mintha járna valami, nem?

Per Aspera Ad Inferi.

st3v3
Téged felpontozlak, szabikát meg a patkányt minuszba!<#eljen>

Eddig soha nem használtam a pontozást, de most kedvem támadt hozzá! <#integet2>

I'll Be Back

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pedobear
Inkább csak a durvábbakat rakja be

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi
tedd a minuszos hsz-ek elrejtését kisebb értékbe és akkor elrejti a hszeit, én egyik se szoktam megnyitni 😄

RatBaG
st3v3!
ezt a sok rohadt videót linkbe tedd már, úgy kell újraéleszteni a böngészõt, ha bejövünk a topicba.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi

st3v3

I'll Be Back