• Tinman #26334
    Ez nem városban történt.

"Az meg megint más, amikor 50 helyett mondjuk 70-80-at mész"

Ok, 70-80-al már simán megölhetsz bárkit. 55km/h-val mentem (rendőrségi szakértő is ezt állapította meg) mikor egy biciklis kivágott elém egy kereszteződésben, észleltem, satufék, kb. 25km/h-val ütöttem el, eltört a térde + zúzódások. Hosszú huzavona után olyan szinten nem engem hoztak ki vétkesnek, hogy az ürgével akartak mindent megfizettetni: kocsiban esett kárt, szakértőt, perköltséget, etc. Szinte mindent én fizettem ki, mert nem vagyok gyilkos nekem az az 1 év olyan volt mint a purgatórium. (Az ürge ugyanis olyan pert indított ellenem, hogy élete végéig 15.000 Ft járadékot fizessek neki, mert 1 millió kártérítést, mert van egy kiskertje és sokáig nem tud ott normálisan dolgozni.)

Mindezt úgy, hogy mentem egyenesen, ő meg kijött elém...

Gyilkos vagyok ugye? Amúgy, ha úgy esik simán a feje a kerék alá került volna és akkor is gyilkos vagyok ugye? Elárulom, hogy azon az úton amikor vezettem 2 dologra gondoltam: 1. Az akkori barátnőmre. 2. Az előttem álló munkára. Egyértelmű, hogy gyilkos vagyok. -.-

Bocsánat pedig van, mindenki számára, de főleg nem a szándékos elkövetők számára. Igen, akkor is lenne, ha az én szüleim lettek volna, mert kibaxott balesetek mindig vannak és igen, mindig van 1 hibás. Mindig!