Felhozol egy olyan példát, ahol kisodródik az útról, majd pörög,az energiák elszöknek, aztán megáll. Na itt meg mentél egyenesen, jött szemből valami, és durr. Nincs tovább, nincs pörgés, egyből megállsz, 90-ról 0-ra. Francokat nullára, -30 km/h-ba. Félve kérdezem meg, hogy érted-e a különbséget aközött, hogy valami egy ideig pattog, csúszik, súrlódik és folyamatosan veszti az energiát, meg aközött, hogy belemész a betonfalba 200-nál (ha összeadod a két autó sebességét, ki fog jönni a 200, vagy közeli sebesség). Mert ugye itt ez történt.
Tudom, próbálsz hülyének nézni, de ha nem fogod fel a két példa közötti ÓRÁSI különbséget, akkor a gondok nem nálam vannak. Gyanítom direkt írtad, mert személyeskedni akartál.
Faternak 1.200-es piros Ladája volt, nekem ВАЗ 1.500-ös, dupla körlámpás, még 10 évvel ezelőtt, fasza Mahagóni színű volt. Mindegyiket vezettem, sokat.
Amiket írok, nem azért írom, hogy bántsalak, vagy mert támadni akarlak, hanem a posztod egy baromság. Ha más írta volna, ugyanígy reagálok.