37102
  • Tinman #25662
    Egy újabb netes semmitmondó eszmecsere, amibe belementem. Soha nem tanulok... hihetetlen
  • Roger6
    Azt mondtad rám, fantáziátlan vagyok, aztán kimondtad azt, amin szakadtam. Szóval ki a fantáziátlan? Költői kérdés.
  • Tinman #25660
    Ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben ;-)

Ellenben, ha -ahogy írod- leírtam amit gondoltál, akkor miért értetlenkedtél egy sort, ha tudtad mi a helyzet? Just for fun? - költői kérdés.
  • RatBaG #25659
    http://www.liveleak.com/view?i=962_1403621404
  • Szabi #25658
  • Stockbauer33 #25657
    https://www.facebook.com/photo.php?v=419331468209062&set=vb.399610033514539&type=2&theater

Finom kis muzsikával :) (Underground2) Ejjj mennyit halgattam
  • Stockbauer33 #25656
  • gordon 24
    Mondjuk nem tudom mit karattyoltok erről a net dologról. Nekem van mobil Internet a telón egész nap fent vagyok facebookon, szoktam írni sg-re stb stb... És? Attól még haladok! :-) Persze nem vezetés közben írogatok :-) Legtöbbször :-))))

• Misuka963

Ez vagy a régebbi,vagy az ettől újabb ?
    Azok mennek a kis gépek,látom dízeles is ;)
  • Roger6
    XDDD Te, azért írtam, hogy a TE dolgod, hogy nehogy kimondd te, amit gondoltam. Kimondtad, szakadok.
  • Tinman #25652
    1.7-es Opel Combo, tudod az a rakteres, amibe lehet pakolni bazi nagy szervereket is gond nélkül :-D
  • Tinman #25651
    Így van az én dolgom, de el vagyok képedve mennyire nincs fantáziád :-D

Igen, utazással együtt simán 10 óra amit melóra megy el/nap. Na de könyörgöm a nap 24 órából áll! 6-7 órát alszom, cirka ugyan ennyi marad minden másra.

Egyébként főleg hétvégén szoktam rögzíteni, ha nem megyek sehová.
  • Misuka963
    Milyen autóval vagy ott ?
  • Roger6
    Hehe, mert ha előre veszed fel, nem kerül időbe? Most ezt így mondtad... 8 óra munka + másfél órányi utazgatás. Te dolgod.
  • Tinman #25648
    Egy zala megyei IT cégnél, ~25 éves cég, kereskedelem & szerviz, de valójában minden ami IT.
  • Tinman #25647
    Az fel sem merül benned, hogy azok a videók már fel vannak töltve?

Mi értelme lenne odanyomni a yt-ra egyszerre 50 videót? Így minden nap 1 hosszút vagy 2 rövidet teszek át privátból nyilvánosra. Az érdeklődés megmarad, a nézők nem vesznek el. Ki nézne meg egyszerre 50+ videót? Ez olyan, mint egy sorozat.

Eleve a bejárásom 2x50km/nap... innen indul és akkor még egyetlen cégnél sem voltam kint.
  • Blum
    Van aki vezetes kozben SMS-ezik. O meg SG-zik :D
  • Roger6
    Szóval céges autóba 1.000 km-et teszel úgy, hogy szinte egész nap írsz sg-n, majd miután hazamész, naponta több videót renderelsz szövegalámondással. 1 héten belül pontosan 28 videód van, a legtöbb 20 perces. Nem alszol, mi? :) Ez a titok.
  • Misuka963
    Melyik cégnél vagy ? :)
  • Tinman #25643
    Az, hogy a céges gép be van jelentkezve és tálcán lent az SG én meg belépve az egy dolog...
  • Tinman #25642
    Céges autóba 1 hét alatt ~900km szokott belemenni, ha lájtos a hét. Ha húzós, akkor inkább 1400-1500/hét.

Aztán régebben 900km/hét még ehhez hozzájött magán kocsival. De olyan is volt párszor, hogy egy héten elértem a 2500-3000km-t.

Ellenben nem vagyok futár :-D IT-s vagyok és bizony k. sokszor ki kell menni cégekhez. Régebben ez jóval durvább méreteket öltött mostanában már szelídebb, de azért a heti 1k meg szokott lenni.
  • gordon 24
    Heti 1200km? Kevés apám... :-)

2 naponta 1200km.... Futár meló ilyen.. 8 éve vagyok a cégnél 3 autó ment ki a kezem alól 200000km-el :-)
  • Roger6
    Ja, csak akkor nem ül itt a fórumon nap mint nap.
  • Misuka963
    Ha futárkodik akkor egy nap alatt 6-700 km-et simán levezet,és még ez csak 1 nap :)
  • Nyiri
    Te heti 1200 km-t autoztál az elmúlt 16 évben? Mikor alszol, eszel, fórumozol?
  • Tinman #25637
    ~16 év, 1m km:

1. Biciklis nem adott elsőbbséget, bőven időben fékeztem* mégis felfeküdt az akkori céges kocsi motorháztetejére, eltört a lába. Perelt. Vesztett. 55-el mentem a rendőrségi szakértő szerint, amúgy semmi nem lett volna belőle.

Slusszpoén, hogy a rendőr vesztegetésre adott lehetőséget, ugyanis helyszíneléskor finoman közölte, hogy jól jönne neki egy PC, természetesen nemet mondtam, tudtam, hogy igazam van. Nevet tudok, nem mondok, mert még aktív a rohadékja.

*Slusszpoén 2, hogy a céges kocsin iszonyat kopott ("sírós") gumik voltak. A rendőrségi szakértő a cég telephelyére MÁSNAP érkezett, addigra az akkori mocsok főnökök lecserélte vadi újra a kerekeket. Ugyanis a rendőrök sem értették, hogy a picsába húztam akkora fékutat (no ABS), amikor szinte közvetlen előtte egy majdnem 90 fokos durva kanyar van...

2. Mentem egy régi Swift mögött 40km/h-val. Tél volt, nyirkos út. Szembe jött egy ürge, de akadálya volt, nekünk NEM! Erre a faszkalap Swiftes nyomott egy satut, hogy elengedje a szembejövőt engem meg a padozatig benyomott ABS szépen 25-el nekiengedett a Swiftesnek. Persze enyém volt a felelősség, mert a követési távot nem tartottam be. BÁRKI beszívta ez volna... még a KRESZ kiagyalói is az k. élet!

3. Még középsuliban az iskola nyomására pakolnunk kellett, IFA. Az IFA leponyvázott hátában ültünk kb. 10-en, aztán egyszer csak elrepült odabent mindenki a szerjózsa minden irányába. Az sofőr ugyanis belerongyolt egy kereszteződésben egy személyautóba, ahonnan aztán a tűzoltók vágták ki a jónépet. Azonnal el kellett hagynunk az IFA-t, mert az ürgét elég szépen meghúzták volna. Volt oszt. társam aki elég csúnyán megütötte magát, 8 napon túl gyógyuló sérüléssel, de kórház nem kellett... mák.

4. Ez a legrégebbi: Anyám vezetett. Egy faluban egy Skoda kitette balra az indexet és arra is indult meg, de 1mp-el később kibaxta jobbra anyám meg bele. Mamámnak (R.I.P.) eltört a lába, nekünk kisebb zúzódások, de az 40-es fékezés nélküli tempó miatt totaled lett a zsiguli.
  • Pluskast
    Akkor még olcsón megúsztad. Én már háromszor voltam karambolos mind a 3 esetben vétlen. Egyszer piros lámpánál álló helyzetben jöttek belém hátulról a 2 napos vadi új kocsimba, aztán egy okos emberke úgy gondolta, hogy a jobb kéz szabály rá nem vonatkozik, plusz volt egy elég csúnya karambolom amikor is a tatai úton le akartam kanyarodni balra és az egyik "kolléga" úgy gondolta, hogy a gépjárművel előzni tilos tiltás ellenére ő azért még is csak megpróbálkozik a dologgal mert nem volt türelme kivárni a 4 autóból álló konvojt, úgy hogy úgy kb 80-al belém szaladt.
  • W aWaW Wah
    kéziféket kellett volna húzni aztán mikor átpördül beleállni a fékbe akkor meg lehetett volna úszni, de még az is jobb lett volna ha satuféket nyom, idióta amcsi
  • Susarc
    nekem egyetlen balesetem volt kb. 10-12 évvel ezelőtt az akkori csajomat vártam este egy elbaszott nagy üres parkolóban! Megjött,beszállt...elkezdtem tolatni marha nagy ívben hátra...egyszercsak BAMM ! mondom mi afaxom? hátra néztem nem volt ott semmi.....kiszálltam erre egy villanyoszlop ami kivolt törve ott árválkodott a parkoló közepén egy 50 cm-es darab volt a földből otthagyva....lökös kuka lett,de szerencsére nem volt komolyabb baj vicces volt :P
  • milk4
    Közveszélyes vagy.
  • Blum
    De az ilyen gonosz viragcserep volt. Mikor beleneztem a tukorbe meg elment volna az oldala aztan arrebb kuszott a rohadtja mikor nem figyeltem.
  • milk4
    Megkéne tanúlni vezetni öreg.
  • Blum
    20 evesen lezuzni egy M4 azert mar nem rossz.
    Engem fater majdnem megnyuzott,amikor friss jogsival meghuztam az elozo autonk oldalat egy beton viragcsereppel. Pedig az csak egy ocska 93-as Clio volt. :D
  • Susarc

http://www.bmwblog.com/2014/06/23/first-bmw-m4-coupe-crash/
  • Tinman #25628
    Ez se totaled... elmegyek neppernek basszus :-)
  • Misuka963
    De lehet,hogy ott már a sisak sem segített volna,és ha nem nagyfiúskodott volna és lett volna kis tapsztalata akkor túléli,mert biztos nem ment lassan :/
  • Nyiri
    A vagánykodással még semmi baj nincs. Azzal van gáz hogy tudás és sisak nélkül ment.
  • Stockbauer33 #25625
  • Misuka963
    Mit tesz a vagánykodás :/
  • Totti5
    "bukósisak és jogosítvány nélkül"

....