37102
-
#25662 Egy újabb netes semmitmondó eszmecsere, amibe belementem. Soha nem tanulok... hihetetlen -
#25661 Azt mondtad rám, fantáziátlan vagyok, aztán kimondtad azt, amin szakadtam. Szóval ki a fantáziátlan? Költői kérdés. -
#25660 Ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben ;-)
Ellenben, ha -ahogy írod- leírtam amit gondoltál, akkor miért értetlenkedtél egy sort, ha tudtad mi a helyzet? Just for fun? - költői kérdés. -
#25659 http://www.liveleak.com/view?i=962_1403621404 -
#25658 -
Stockbauer33 #25657 https://www.facebook.com/photo.php?v=419331468209062&set=vb.399610033514539&type=2&theater
Finom kis muzsikával :) (Underground2) Ejjj mennyit halgattam -
Stockbauer33 #25656 -
#25655 Mondjuk nem tudom mit karattyoltok erről a net dologról. Nekem van mobil Internet a telón egész nap fent vagyok facebookon, szoktam írni sg-re stb stb... És? Attól még haladok! :-) Persze nem vezetés közben írogatok :-) Legtöbbször :-))))
-
Ez vagy a régebbi,vagy az ettől újabb ?
Azok mennek a kis gépek,látom dízeles is ;) -
#25653 XDDD Te, azért írtam, hogy a TE dolgod, hogy nehogy kimondd te, amit gondoltam. Kimondtad, szakadok. -
#25652 1.7-es Opel Combo, tudod az a rakteres, amibe lehet pakolni bazi nagy szervereket is gond nélkül :-D -
#25651 Így van az én dolgom, de el vagyok képedve mennyire nincs fantáziád :-D
Igen, utazással együtt simán 10 óra amit melóra megy el/nap. Na de könyörgöm a nap 24 órából áll! 6-7 órát alszom, cirka ugyan ennyi marad minden másra.
Egyébként főleg hétvégén szoktam rögzíteni, ha nem megyek sehová. -
#25650 Milyen autóval vagy ott ? -
#25649 Hehe, mert ha előre veszed fel, nem kerül időbe? Most ezt így mondtad... 8 óra munka + másfél órányi utazgatás. Te dolgod. -
#25648 Egy zala megyei IT cégnél, ~25 éves cég, kereskedelem & szerviz, de valójában minden ami IT. -
#25647 Az fel sem merül benned, hogy azok a videók már fel vannak töltve?
Mi értelme lenne odanyomni a yt-ra egyszerre 50 videót? Így minden nap 1 hosszút vagy 2 rövidet teszek át privátból nyilvánosra. Az érdeklődés megmarad, a nézők nem vesznek el. Ki nézne meg egyszerre 50+ videót? Ez olyan, mint egy sorozat.
Eleve a bejárásom 2x50km/nap... innen indul és akkor még egyetlen cégnél sem voltam kint. -
Blum #25646 Van aki vezetes kozben SMS-ezik. O meg SG-zik :D -
#25645 Szóval céges autóba 1.000 km-et teszel úgy, hogy szinte egész nap írsz sg-n, majd miután hazamész, naponta több videót renderelsz szövegalámondással. 1 héten belül pontosan 28 videód van, a legtöbb 20 perces. Nem alszol, mi? :) Ez a titok. -
#25644 Melyik cégnél vagy ? :) -
#25643 Az, hogy a céges gép be van jelentkezve és tálcán lent az SG én meg belépve az egy dolog... -
#25642 Céges autóba 1 hét alatt ~900km szokott belemenni, ha lájtos a hét. Ha húzós, akkor inkább 1400-1500/hét.
Aztán régebben 900km/hét még ehhez hozzájött magán kocsival. De olyan is volt párszor, hogy egy héten elértem a 2500-3000km-t.
Ellenben nem vagyok futár :-D IT-s vagyok és bizony k. sokszor ki kell menni cégekhez. Régebben ez jóval durvább méreteket öltött mostanában már szelídebb, de azért a heti 1k meg szokott lenni.
-
#25641 Heti 1200km? Kevés apám... :-)
2 naponta 1200km.... Futár meló ilyen.. 8 éve vagyok a cégnél 3 autó ment ki a kezem alól 200000km-el :-) -
#25640 Ja, csak akkor nem ül itt a fórumon nap mint nap. -
#25639 Ha futárkodik akkor egy nap alatt 6-700 km-et simán levezet,és még ez csak 1 nap :)
-
Nyiri #25638 Te heti 1200 km-t autoztál az elmúlt 16 évben? Mikor alszol, eszel, fórumozol? -
#25637 ~16 év, 1m km:
1. Biciklis nem adott elsőbbséget, bőven időben fékeztem* mégis felfeküdt az akkori céges kocsi motorháztetejére, eltört a lába. Perelt. Vesztett. 55-el mentem a rendőrségi szakértő szerint, amúgy semmi nem lett volna belőle.
Slusszpoén, hogy a rendőr vesztegetésre adott lehetőséget, ugyanis helyszíneléskor finoman közölte, hogy jól jönne neki egy PC, természetesen nemet mondtam, tudtam, hogy igazam van. Nevet tudok, nem mondok, mert még aktív a rohadékja.
*Slusszpoén 2, hogy a céges kocsin iszonyat kopott ("sírós") gumik voltak. A rendőrségi szakértő a cég telephelyére MÁSNAP érkezett, addigra az akkori mocsok főnökök lecserélte vadi újra a kerekeket. Ugyanis a rendőrök sem értették, hogy a picsába húztam akkora fékutat (no ABS), amikor szinte közvetlen előtte egy majdnem 90 fokos durva kanyar van...
2. Mentem egy régi Swift mögött 40km/h-val. Tél volt, nyirkos út. Szembe jött egy ürge, de akadálya volt, nekünk NEM! Erre a faszkalap Swiftes nyomott egy satut, hogy elengedje a szembejövőt engem meg a padozatig benyomott ABS szépen 25-el nekiengedett a Swiftesnek. Persze enyém volt a felelősség, mert a követési távot nem tartottam be. BÁRKI beszívta ez volna... még a KRESZ kiagyalói is az k. élet!
3. Még középsuliban az iskola nyomására pakolnunk kellett, IFA. Az IFA leponyvázott hátában ültünk kb. 10-en, aztán egyszer csak elrepült odabent mindenki a szerjózsa minden irányába. Az sofőr ugyanis belerongyolt egy kereszteződésben egy személyautóba, ahonnan aztán a tűzoltók vágták ki a jónépet. Azonnal el kellett hagynunk az IFA-t, mert az ürgét elég szépen meghúzták volna. Volt oszt. társam aki elég csúnyán megütötte magát, 8 napon túl gyógyuló sérüléssel, de kórház nem kellett... mák.
4. Ez a legrégebbi: Anyám vezetett. Egy faluban egy Skoda kitette balra az indexet és arra is indult meg, de 1mp-el később kibaxta jobbra anyám meg bele. Mamámnak (R.I.P.) eltört a lába, nekünk kisebb zúzódások, de az 40-es fékezés nélküli tempó miatt totaled lett a zsiguli. -
#25636 Akkor még olcsón megúsztad. Én már háromszor voltam karambolos mind a 3 esetben vétlen. Egyszer piros lámpánál álló helyzetben jöttek belém hátulról a 2 napos vadi új kocsimba, aztán egy okos emberke úgy gondolta, hogy a jobb kéz szabály rá nem vonatkozik, plusz volt egy elég csúnya karambolom amikor is a tatai úton le akartam kanyarodni balra és az egyik "kolléga" úgy gondolta, hogy a gépjárművel előzni tilos tiltás ellenére ő azért még is csak megpróbálkozik a dologgal mert nem volt türelme kivárni a 4 autóból álló konvojt, úgy hogy úgy kb 80-al belém szaladt. -
W aWaW Wah #25635 kéziféket kellett volna húzni aztán mikor átpördül beleállni a fékbe akkor meg lehetett volna úszni, de még az is jobb lett volna ha satuféket nyom, idióta amcsi -
Susarc #25634 nekem egyetlen balesetem volt kb. 10-12 évvel ezelőtt az akkori csajomat vártam este egy elbaszott nagy üres parkolóban! Megjött,beszállt...elkezdtem tolatni marha nagy ívben hátra...egyszercsak BAMM ! mondom mi afaxom? hátra néztem nem volt ott semmi.....kiszálltam erre egy villanyoszlop ami kivolt törve ott árválkodott a parkoló közepén egy 50 cm-es darab volt a földből otthagyva....lökös kuka lett,de szerencsére nem volt komolyabb baj vicces volt :P -
#25633 Közveszélyes vagy. -
Blum #25632 De az ilyen gonosz viragcserep volt. Mikor beleneztem a tukorbe meg elment volna az oldala aztan arrebb kuszott a rohadtja mikor nem figyeltem. -
#25631 Megkéne tanúlni vezetni öreg. -
Blum #25630 20 evesen lezuzni egy M4 azert mar nem rossz.
Engem fater majdnem megnyuzott,amikor friss jogsival meghuztam az elozo autonk oldalat egy beton viragcsereppel. Pedig az csak egy ocska 93-as Clio volt. :D -
Susarc #25629
http://www.bmwblog.com/2014/06/23/first-bmw-m4-coupe-crash/ -
#25628 Ez se totaled... elmegyek neppernek basszus :-) -
#25627 De lehet,hogy ott már a sisak sem segített volna,és ha nem nagyfiúskodott volna és lett volna kis tapsztalata akkor túléli,mert biztos nem ment lassan :/ -
Nyiri #25626 A vagánykodással még semmi baj nincs. Azzal van gáz hogy tudás és sisak nélkül ment. -
Stockbauer33 #25625 -
#25624 Mit tesz a vagánykodás :/ -
#25623 "bukósisak és jogosítvány nélkül"
....