• Tinman #24497
    Nem értek egyet. Nézd meg lassítva.

Egy teljesen átlagos előzés lett volna... igaz picit neccesebb, de SEMMI gond nem lett volna, ha a szembe jövő a másik sávban nem pánikolt volna be!

Mert mit csinált? Meglátta, hogy vele szemben valaki előz, erre fogta elrántotta a havas, csúszós úton a kormányt és onnantól aztán tényleg a szembe sávba volt + szalagkorlát. Valószínűleg meg is ölte az előző ürgét, aki SIMÁN és gond nélkül betudta volna fejezni az előzést.

Bár más felállás, de pár éve én is hasonoló ostoba fasz miatt miatt törtem meg az akkori autóm elejét.

40-50-el mentem egy Suzuki Swift után. NEKÜNK nem volt AKADÁLY!

A SZEMBEJÖVŐNEK volt.

Mi történt? A Suzukis akinek NEM volt akadálya lemondott az elsőbbségéről, de úgy, hogy nyomott egy satut, pedig a szembejövő szépen meg is állt. Az út picit csúszott, hiába fékeztem az ABS szépen nekiengedte a kocsit a Suzukis farának.

Ha nem mondd le az elsőbbségéről, semmi gond nem lett volna. De most komolyan? Ilyenre ki a fax számít? És itt kapcsolódok a videóhoz a sztori, ugyanis ha előzök qrvára nem arra számítok, hogy szembejövő rángatni fogja a kormányt az ÉN sávom felé, hanem arra számítok max, hogy lassít és a legvégső esetben(!) rántja a kormányt el a SAJÁT oldala felé.

A sztorim eredménye: 2 összetört kocsi, a szembejövő meg elhúzott a faxba onnan, röhögött egy jót a markába. A rendőrök meg engem hoztak ki hibásnak a követési táv be nem tartása miatt. Ha-ha-ha.