37102
-
#24499 bocs nem látttam -
http://www.szon.hu/halalos-baleset-a-ferihegyi-gyorsforgalmi-uton-2/2470401 -
#24497 Nem értek egyet. Nézd meg lassítva.
Egy teljesen átlagos előzés lett volna... igaz picit neccesebb, de SEMMI gond nem lett volna, ha a szembe jövő a másik sávban nem pánikolt volna be!
Mert mit csinált? Meglátta, hogy vele szemben valaki előz, erre fogta elrántotta a havas, csúszós úton a kormányt és onnantól aztán tényleg a szembe sávba volt + szalagkorlát. Valószínűleg meg is ölte az előző ürgét, aki SIMÁN és gond nélkül betudta volna fejezni az előzést.
Bár más felállás, de pár éve én is hasonoló ostoba fasz miatt miatt törtem meg az akkori autóm elejét.
40-50-el mentem egy Suzuki Swift után. NEKÜNK nem volt AKADÁLY!
A SZEMBEJÖVŐNEK volt.
Mi történt? A Suzukis akinek NEM volt akadálya lemondott az elsőbbségéről, de úgy, hogy nyomott egy satut, pedig a szembejövő szépen meg is állt. Az út picit csúszott, hiába fékeztem az ABS szépen nekiengedte a kocsit a Suzukis farának.
Ha nem mondd le az elsőbbségéről, semmi gond nem lett volna. De most komolyan? Ilyenre ki a fax számít? És itt kapcsolódok a videóhoz a sztori, ugyanis ha előzök qrvára nem arra számítok, hogy szembejövő rángatni fogja a kormányt az ÉN sávom felé, hanem arra számítok max, hogy lassít és a legvégső esetben(!) rántja a kormányt el a SAJÁT oldala felé.
A sztorim eredménye: 2 összetört kocsi, a szembejövő meg elhúzott a faxba onnan, röhögött egy jót a markába. A rendőrök meg engem hoztak ki hibásnak a követési táv be nem tartása miatt. Ha-ha-ha. -
jégpályát irnak mára és vasárnap. -
#24495 -
#24494 Totti,Tuvok igazatok van ;)
-
#24493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#24492 Soha nem fog összejönni annak, akinek nem tanították meg hogy kell. SOHA ne ugráljon senki ! -
#24491 Voltam én is hogy benéztem egy állomást... leszálltam a következőn. Buta dolog ha valaki ilyet csinál, csak magára vessen. -
#24490 Lehet,hogy megijedt,hogy tovább megy és nem gondolkozott hanem ugrott,de nem jól jött össze neki :I -
#24489 Inkább keresett volna egy vészféket... -
#24488 Kiesett a vonatból? :/
Az előbb a Hírekben még azt mondták,hogy magától ugrott ki,mert elaludt a leszállójánál :/ -
#24487 nagyon úgy tűnik -
#24486 Kiraboltak egyet megint? -
#24485 amúgy nem baleset, de igen nagy balhé van tőlem nem messze az utca végében. Egy dohánybolt előtt állnak a rendőrök 4 autóval és már a mentő is itt van... -
#24484 De ha jönnek szembe, akkor miért érdekes, hogy havas-e az út? Hisze, abban az esetben semmi esetre sem előz az ember. -
#24483 egy hülye arabbal kevesebb -
#24482 Hibátlanul csinálták, kár hogy nem a tréler lapította őket össze. -
RealCián #24481 Ehhez csak gratulálni lehet, miért is ne két egymás mellet haladó teherautóval szemben drifteljenek? -
#24480 -
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/02/01/baleset_tortent_a_ferihegyi_uton_lezartak_a_fovaros_fele_vezeto_utszakaszt/ -
#24478 gyorshajtás öv nélkül
esetleg majd pár rendőr ennek hatására figyelmesebb lesz... -
#24477 http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/egy-fiatal-lany-meghalt-a-gyorsforgalmin-2234965 -
RealCián #24476 Ezért ne előzz ezerrel havas úton, ha jönnek szembe...
-
#24475 Ferihegyi út -
#24474 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/01/31/kathi_bela_ladat_emel/
-
#24473 Örültél gondolom :D -
Héeder #24472 Szerintem ez lesz az! -
Héeder #24471 Ez nem az, közben megtudtam, hogy zalahalápnál történt a baleset :( -
#24470 Amúgy mostanában valahogy vonzom is ezt az árokból rángatósdit. Az elmúlt 3 napban ő volt a 4. akit kihúztam valahonnan:D milyen jó is az a drótkötél -
#24469 Nincs mit, akkor jó ;)
Egyébként ma majdnem telibe vertem oldalról egy mercit. Megelőzött (mert neki az a 120-as tempó nem elég, mindegy a gyorshajtás témába pont én nem megyek bele.:DD ), aztán számomra érthetetlen módon akkor lépett oda neki mikor az út közepén járt, ami még teljesen havas, latyakos volt. Egyből keresztbe vágta magát előttem, két lábbal tapostam a féket, hogy ne küldjem bele oldalról magam :D Aztán megúszta annyival, hogy árokból ki kellett rángatnom, mer' még annyi emberség is volt bennem, hogy megálltam megnézni él-e a birka :D -
sztanko15 #24468 Köszönöm a választ, időközben előkerítették szerencsére! :) -
#24467 Hali
Nálunk úgy megy, hogy minden terméknek van egy kódja, ami megvan nálam, bent a cégnél és amit odaadok az illetőnek papírt azon. Plusz a telefonszámunk és ugye az összeg. Ahogy hozom el ott kódszám alapján gép rögzíti mi van nálam, nálam is van egy kódolvasó és mikor leadom az törli is a listáról. Ha esetleg valami megmaradna azt vinni kell másnap vissza a raktárba. De olyan sose volt, az a gyakoribb, hogy valahogy ( ezt sose fogom megérteni, hogy hogyan:D ) a raktárba is megvan egy kód, plusz nekem is "kicímkézik", de a raktár terméket/csomagot nem kap hozzá. Ergo már ahol pakoljuk meg a kocsit ott sincs. Ezek postán szoktak eltűnni, vagy rontott a kódszám és nem is létezik olyan csomag egyáltalán.
Mi ellopni egy csomagot sem tudunk, esélyünk nincs rá. Max olyat tudnánk kamuzni, hogy a keresett személy nem volt elérhető, de azt másnap vagy az nap este még rakjuk is le a cégnél és a cég addig zaklatja telefonon amíg új időpontot nem egyeztetnek vele, arra meg már nem biztos, hogy pl én viszem. Na meg olyan ellenőrzések vannak, hogy a borravalóval is az utolsó forintig el kell számolni ( ez persze mellékes :D ) -
#24466 -
#24465 nem sok hiányzott
-
sztanko15 #24464 Írok pü-t hogy ne offoljuk szét a topikot! :) -
#24463 Jobbulást neki ! :/ -
IVU #24462 http://www.infoesztergom.hu/hir_olvas/permalink:baleset-a-veszprembol-tapolcara-vezeto-77-es-uton-2014-01-29-120825/ -
Héeder #24461 A mai Tapolca környéki balesetről nincs hír? Fontos lenne mert az egyik kollégám az :( -
#24460 Az szép... Hát elméletileg ha ilyen céggel vitetted kell lennie azon a papíron egy számnak amit adott neked. Futár száma vagy valami. Az alapján megtudják ki volt.
Papírt adott ?