fs9pilot#24227
Én sem tudtam megállni, hogy ne szóljak ehhez hozzá. Mármint a BMW témához. Látom, itt is vannak olyanok akik kiszemelték maguknak ezt a márkát, és akkor rá kell ugrani, mint h*lyegyereknek a Xanaxos dobozra... Soha nem értettem, és talán nem is fogom, hogy MIÉRT a BMW-t kell állandóan kiszemelni, és minden áron b*sztatni, kb. mint ha fizetnének érte. Mert ugyebár a csodálatos Audi / Mercedes az korrekt, sosem hibáznak, sosem veszélyeztetnek, azt csak megfontolt emberek hajtják. Persze! 10 kéz nem lenne elég hogy megszámoljam azokat az eseteket, ahányszor audis/mercis csinált balesetet, vagy idézett elő balesetveszélyt, ellentétben a BMW-vel. Megsúgom, és nem hazugság, 10-ből 9 alkalommal BMW engedett át a zebrán!! Én is BMW-s vagyok, tulaj, és rajongó egyben. Lehet engem is szidni, de én meg az olyan embereken röhögök, akik irigységből nézik le a márkát. Ami mögött vannak évek, presztízs, biztonság, kényelem. A rizsrakétás (honda és társai) vérjanikákat miért nem szidják sehol? Mert az hűdefaja' amikor már 8 ezres fordulaton tilt az a szerencsétlen, majd szét szakad, rezonál az egész kasztni, de az patent. Ők is csodásak ugye? ... hogy állandóan a BMW-t kell szidni. Röhej... De unom már.
Ugyanúgy lehet taigetosz pozitívnak lenni Swiftel, vagy akármivel, nem értem tényleg hogy miért mindig a BMW...