37102
-
#24217 Most már álljunk át bmw-s emberekről a Mercisekre -
KaBuTo666 #24216 He? Az oldal negyedénél már van egy videó! :D -
#24215 oszoljunk kérem, nincse' itt semmi látnivaló :D -
KaBuTo666 #24214 -
#24213 Megint megjelent egy BMW-s videó a FB-n, már nem merem belinkelni (mondjuk nem lett baleset de kva balesetveszélyes volt amit csinált) -
#24212 támogatom. Én elkövettem ezt a hibát és tanultam az esetből. Hála az égnek személyi sérülés nem történt, csak a két felnim tört, de addig nem hittem el, hogy a pia ilyen drasztikus mértékben befolyásolja a reakciót és az ítélőképességet. Azóta nem, nincs az az isten egyszerűen és ti is tartsátok be. Komolyan mondom azt az érzést sosem felejtem el, amikor egyik pillanatról ott a járda aztán puff és fel is ugrattam rá. Csak arra tudtam gondolni (olyan geci hirtelen józanodtam ki hogy az hihetetlen) hogy kérem a jó istent senki ne legyen az autó előtt vagy alatt. Nem volt. A kocsi sérüléseire meg szartam rá... -
#24211 30 rongy?
Már nem zéró tolerancia van itt is? Én úgy tudtam.
Alapból jogsielvétellel és újravizsgázással büntetném.
Nem azokat baszogatnám, akik 90 helyett 100al mennek. -
#24210 Akkor nem szóltam, bocsi! -
Stockbauer33 #24209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=X6S0IOxiul0#t=13 -
#24208 Ebbe én is egyet értek!!! De amit mi beszéltünk a márkatársammal az egy 3 napos rendezvény,ahol a kocsik nagyrésze áll,és a tulajok isznak -
#24207 Aki részegen (alkohol van a vérében bármennyi) én agyonlőném nem 30 rongyos csekket tolnám az arcába.
(és most lehet kurvaanyázni, meg minden, de megvan rá az okom, hogy igy gondoljak) -
#24206 Persze,minden évbe szokott ott lenni,de csak nyáron!! :) -
#24205 Mi lesz ott? Bmw tali? -
#24204 Komolyan,te retardált vagy szerintem,ne oltogasd a bmw-vel járó embereket,fáj neked? Irigy vagy?
Carlos,Igen,iszik,be is vallja,mert Soltvadkerten van BMW találkozó ,ahova jöhet a breslauer is,és akkor ott megtudjuk beszélni a "Paraszt bmws témát".. -
#24203 Aha, értem. Én bevállalom. Hülye vagyok, rendben van, sose tagadtam. Le is ülök, esélytelen pl Veled vitába szállni. Hiszen Te tök korrekt voltál, vissza engedted, aki Téged amúgy veszélyeztetett azzal, hogy megunta, hogy a fenekébe robogsz (LOL).
De ok, leülök, és kussolok, mint ahogy szoktam, és inkább beengedlek, félre állok. Részemről le is zárva a bmw-s mizéria. -
#24202 A cyka-t (szuká) meg nyilván tudod, az hozzátartozik az általános műveltséghez... :D -
#24201 Így megy ez :)
Nevelőfaterom nemzetközizik, szóval tudom miről beszélsz. Tudom milyen, amikor 70-el kell polgártól pestig menni a pályán, mert előtted a wabisnak az megfelel. Itt mindig pályát zárnak meg baszogatják az embert, ahelyett, hogy kiküldenék a hókotrókat. Rohadtul nevettem, mikor Nyíregyházán szeptemberben mentek körbe-körbe a hótolók, mikor meg leesik majd az első normálisabb hó, akkor megint megbénul az egész ország, mert rohadt váratlanul ért minket tél közepén a hó:DD Először is mindenhol a fejekben kellene rendet rakni, öltönyös és volán mögötti szinten..
Ám én kamionos nem akarok lenni, eleinte kisebb koromban mikor voltam pár útra kint, akkor tetszett meg minden, mint minden tizenévesnek, aztán beláttam, hogy ez nem élet :) Nekem ez így jelenleg tökéletes, míg nincs nyugisabb meló. Minden éjjel itthon alszok, reggel indulás. Szombat, vasárnap szabad :D -
#24200 Annyit mi nem tudunk menni legálisan, max. 870-880km-t tíz órában, ha minden jól alakul. Indexet sokan használnak, kiteszik majd húzzák is befelé a autót, körbenézni luxus. Még ha látja is magasról tesznek rá. Sietünk mi is, főleg akik nemzetköziben járnak. Késel a cégtől, már 2 percnél is húzzák a szájukat, közlik, hogy majd holnap reggel folyt köv. Pályán! előzni tilos Magyarországon. :DD Viccc. Csodálkoznak a baleseteken? :) Nincs is tél, lezárják az M1-et elakadt kamionok miatt? :DD -
#24199 óh köszönöm, mostantól ezekre fogok figyelni :D -
#24198 "Át is dudáltam, és a mellényzsebemből előhúztam a középső újjam, felmutattam neki és rámosolyogtam." ez igen. és ezzel most menőbb lettél?
"majdnem felhívtam a rendőrséget hogy kapcsolják le " na ez mindent elmond rólad. szájhős only
-
#24197 nem unjátok ezt a BMW kontra szar kocsim van témát?
még friss..
-
breslauer #24196 mert mit gondoltál a paraszt BMW-sekről, most komolyan? még csak nem is titkolják ezek a mai suhancok, anyuci apuci megveszi nekik a legújabb BMW-t aztán mennek inni, az hogy ki nyírnak ki részegen, az nem érdekli őket!
Rezesova 2-ő!!!
tegnap este is jöttem haza beállt mellém egy ilyen 20-szon éves suhanc egy X5-el és természetesen ahogy kell bömbölteti a zenét, rajta az óra meg minden, olyan vagányul fogja a kormányt mint az összes paraszt gazdag, és LÁTTAM RAJTA, hogy full részeg a csávó!
Át is dudáltam, és a mellényzsebemből előhúztam a középső újjam, felmutattam neki és rámosolyogtam.
erre összeráncolta a homlokát és nagy gázt adott és kilőtt a zöldre, majdnem elcsapott pár gyalogost!!!
majdnem felhívtam a rendőrséget hogy kapcsolják le csak olyan gyorsan elhúzott hogy nem maradt idő leolvasni a rendszámát.
de ha nem a használt szaromba ültem volna az biztos hogy utánnamegyek és jól szétverem a részeg fejét!!!
az emberek életet nem veszélyeztetheti.
-
#24195 A blyat vagy blyad ilyen "a picsába" jellegű dolog. A bazdmeg az ebat (jebáty). A f*sz meg khuy (huj), az anyázás mat (máty, opdvájumáty). -
#24194 Kocsival mesz inni? Gratulalok! -
#24193 tudjátok mit jelent a "büleágy" vagy valami hasonló kiejtésű szó? Már annyiszor figyeltem, balesetes videóknál nagyon gyakran elhangzik (itt pl 3:16 körültől többször is). Egy bazdmegre tippelnék de hátha tudja valaki közületek pontosabban.. :) -
#24192 Ambrus egyébként -
#24191 Ez a breslauer gyerek tuti troll, ennyire nem lehet hülye valaki xDDD -
#24190 Én be szoktam engedni az embereket, még ha fékeznem kell akkor is. Tudod "milyen jó érzés", amikor villant egyet, hogy nem voltál paraszt, mint az előző 20 ?! Na meg tudom milyen érzés, mikor perceket kell várnom valahol, hogy beengedjenek... Igaz néha elszakad a cérna, aztán tolom be az orrát, aztán mikor keresztbe áll előtted egy Sprinter már sok lehetőséged nincs, hogy megállsz vagy sem :) De ilyen csak ritkán van. -
#24189 Magnumrolcsi, gondolom akkor kamionos vagy, ha jól értelmezem amit írsz.
Az, hogy gyorsan megyek, még nem jelenti azt, hogy állat vagyok. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányszor nem használtam indexet amikor kellett.. Az, hogy gyorsan megyek egy másik dolog.. Ha kell a pénz, és uugye kell, akkor menni kell, de ezt nem neked kellene magyaráznom, ha teherautó sofőr vagy. Eddig fix napidíjam volt, így én se öltem meg magam, de egy ideje km pénz van, így meg hülye lennék nem menni, na meg a főnök hajt is minket. Igen, tudom..mondanom kellene neki, hogy nem, de nem mondom mert kell a pénz. 13Ft/km meg nem egy világi összeg ahhoz, hogy milliomos legyél. Napi kétszer meg "kell" járnunk kv-bp utat, amit ha megnézed több, mint egy ezres, így igencsak szúrni kell neki..
Így is fél 8as indulással este 9-10-fél 11 mire hazaér az ember.
És még mindig azt mondom, hogy nem én vagyok a legveszélyesebb az utakon (és kolegáim). Lehet aki évente vezet 100km-t az sokkal nagyobb veszélyt jelent mindenkire.. -
#24188 Calibrás p*csfej eldobta rendesen a vasat,mondjuk rábaszott,mert nem volt bekötve,különben nem repül ki. -
#24187 Bizony: D így, hogy már van kocsim, megyek majd: D -
#24186 Ennyi!! SOltvadkerten találkozunk,és iszunk erre az okosra! -
#24185 Ülj le 1 es! Én is BMW vel járkálok, igaz egy régi e30-cal, de ez most felb@szott.
MIért kéne egy BMW-snek alaphangon másfeles szorzó?
Ennyi erővel lehetne ugyan ezt mondani a hondás hülyegyerekre is aki csak azért pusztult meg 2 napja majdnem előttem, mert neki nem tetszett, hogy egy bmw a picsájában van. Úgy ugrott ki előzni, hogy 20 méterre szembe jöttek. Majdnem összetörte magát is, amit különösebben leszarok, de az, hogy a szutyok szarjával, meg a buzi gondolkodásával engem is veszélyeztetett az már nem tetszett. Előzni meg ugye nem sikerült, de szerencsére még vissza fért elém. Ha igazi buzi BMW-s akartam volna lenni, amilyen a ti felfogásotokban egy BMW-s akkor nem fékezdtem volna, és szartam volna rá...
De oké, te okos vagy grat :)
Az kimaradt, hogy 20 éves vagyok, és tudom mikor-hogyan-hol kell menni. Nem tolok mindenkit le, emrt nekem bmw-m van.. Ez csak embertípustól függ... -
#24184 Elég nagy társasjátékon játszomEurópa, komoly teherrel a nyakamban. Mindenki tudja, hogy az idő pénz a szállításban. Belekényszerítenek olyan szituációba ami neked ellenedre van, de csinálod mert dolgozni kell és szereted a munkádat. De mindenki próbáljon biztonságosan közlekedni. : ) És nem erre az oldalra felkerülni! : )) -
#24183 Amúgy meg az elején nagy rizikó aki első autónak bmw-t vesz és ész nélkül nyomja neki,de nekem hatalmas tapasztalatot adott,főleg hóban,és érdekes módon ha megcsúszik egy hátsókerekes autó sokkal jobban visszalehet szedni(ha tudod),mint egy első kerekest,ami ha megindul valamerre,nem tudod gázfröccsel visszaegyenesíteni.
-
#24182 Teljes mértékben igazad van,pl én is fiatal bmw-s suhacnak számítok,de egy teljesen rendes ember,legalább is a visszajelzések szerint udvarias,vidám emberke vagyok.
Aztán még dolgozom is,elég keményen,és rámegy sok pénz a kocsira.
Veszélyeztetni nem szoktam,csak ott nyomom meg,ahol semmilyen kárt nem okozhatok. -
#24181 Nem unjátok még? -
#24180 Arról hogy te munkanélküli segélyből élsz,még az utakon az irigykedést szerintem mellőzni kéne,tök mindegy hány éves ember ül egy jó autóba,ha normális emberi morál benne van,akkor nem értem mi a bajod a fiatal bmw-s gyerekekkel,lehet hogy nem ő dolgozott meg érte,de attól még lehet hogy jobban vezet több okoskodónál.. -
#24179 Most ennek mi köze a közlekedéshez? Azért mert nincs munkád még nem kell hülyének lenned:-)
-
#24178 Ezzel én is így vagyok, nagyon jó példa rá pesten, ha a rakpartról a roosevelt térre akarsz felhajtani, a sor végén a villamossíneknél mindig az szokott lenni, hogy bepofátlankodja magát pár paraszt a vadiúj suv-jával, ha tehetem elkerülöm ezt a szakaszt. Aki időben akar bejönni elém, azt beengedem, de azt aki direkt kielőzi a sort és a legvégére akarja beszúrni a kocsiját azt soha. Ez, meg a korábban említett kereszteződésbe beálló idióták tudnak felidegesíteni a közlekedésben..