Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uttesten fekvõ embert gázolt az opeles.Egy szembe jövõ észlelte, hogy valaki fekszik az uton, reflektorrel jelzett, az opeles elgázolta, õ azt mondta elvakitotta a reflektor.
A kamionok vánszorogtak és csúszkáltak közöttük az autósok meg szlalomoztak.
Viszont Szegeden +6 fok volt 😊
Suliba menet (Biatorbágy-Pest végig havasak voltak az utak, autópálya is, minden. Végig dugók, elakadt jármûvek...
De hát mit is vártak az emberek, 40 fokot, napsütéssel? 😄
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Per Aspera Ad Inferi.
mondjuk ezt már biztos nem tudod értelmezni 😄DDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Per Aspera Ad Inferi.
Pl.: 1-10-es szintig.<#eplus2>#eplus2>
youtube.com/user/icetihiii22
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
furcsáltm is, hogy random kiálló yardokat honnan tudja ugyan, mert erre felé meg fix kamera nem nagyon van tudtommal
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
okostelónak hála nem sokára én is kipróbálom már, fõleg, hogy ekkroa téma volt a tvben is, no meg azért is, mert jönnek a rohadt gyorshajtási csekkek xDD elvileg szól ha trafi van, kíváncsi leszek
Ja és miért akarják betiltani a GPS-t? Legalább valaki szól ha "túl gyorsan mész" 😄
szvsz az útszéli 5x5 méteres reklámtáblák ezerszer zavaróbbak, mint egy gps. Mondjuk életemben eddig 1x utaztam gps-el, így nem tudok annyira véleményt mondani. Mielõtt megyek valahova(ami a világvége után van, vagy eldugott kis szar helyen, vagy soha életemben nem jártam még arra) googlemaps megnézem, azt a fõút utáni 3 keresztezõdést max lerajzolom egy fecnire.
Azé ez már egy agymenés. Eddig is megvolt mindenki a mostanság tiltandó dolgokkal, ezután is meglenne. Az életben meg vannak zavaró dolgok és lesznek is. Ha semmi sem zavar vagy fáj, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy megdöglöttél....
hallottátok a legújabbat? tilos lenne(lesz) az evés, dohányzás, gps nézés a kocsiban vezetés közben.
kérdem én akkor minek gps? gondolom nem regényt olvas rajta vezetés közben senki..
sehol nem lehet már cigizni, azért is büntetnek ha a kocsimban cigizek..
vicc az egész.
én betiltanám már az autókat is, sõt.. a tömegközlekedést is és mindenki weedmódszerrel közlekedjen. este jólbebaszol és teleportálsz.
omájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgás
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
youtube.com/user/icetihiii22
A New Jerseybõl Manhattanbe tartó komp fedélzetén mintegy 300 utas tartózkodott, fõként ingázó New York-i munkavállalók. A vízi jármû a reggeli csúcs idején, háromnegyed kilenckor, kikötés közben ütközött a dokknak, aminek következtében a törzsön, a vízvonal felett lék keletkezett.