Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uttesten fekvõ embert gázolt az opeles.Egy szembe jövõ észlelte, hogy valaki fekszik az uton, reflektorrel jelzett, az opeles elgázolta, õ azt mondta elvakitotta a reflektor.

pajti
desigo
Reggel az M31 és az M0 is életveszélyes volt.
A kamionok vánszorogtak és csúszkáltak közöttük az autósok meg szlalomoztak.

Viszont Szegeden +6 fok volt 😊
v43 001
Na a mai nagy hóhelyzetrõl nincs semmi?
Suliba menet (Biatorbágy-Pest végig havasak voltak az utak, autópálya is, minden. Végig dugók, elakadt jármûvek...
De hát mit is vártak az emberek, 40 fokot, napsütéssel? 😄

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

SimaSuna
a 4 karika erõsebb mint az egyenes 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ezek folyton eltévednek, már nem egyszer akarták megkérdezni tõlem merre van románia.Azt értem hogy a GPS elviszi õket a rákba, de románul nem tudok, igy nem is tudok segiteni nekik. 😄

pajti
milk4
Soha.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

PetruZ
A kormány felett, középen, a szélvédõ belsõ oldalán. Ahol kinézel, a szemed elõtt. Nem vezettél még autót? 😊
matyi0323
amúgy boldogat Lujcsi.
mondjuk ezt már biztos nem tudod értelmezni 😄DDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a karcagi baleset oka is a gps-buzerálás volt 😞

Per Aspera Ad Inferi.

icetihi
Szerintem meg ideje lenne épeszûen alkalmazni a demokráciát. Többszintû jogsit kéne bevezetni. Szintenként más elbírálásban részesülnél lennének a rendõrség részérõl, minél alacsonyabb a szinted, annál több szigorítás lenne. Nem vagyunk egyenlõek, sosem voltunk, és nem is leszünk. Ebben meg fõleg nem. Nem lehet ugyanazt a szigorítást ráhúzni mindenkire egységesen.
Pl.: 1-10-es szintig.<#eplus2>

youtube.com/user/icetihiii22

w77d
nnna pont sikerült egy gyári GPS-es kocsit beraknod 😄

Norbi1990
Sztem a mûszerfal felett gondolja.
Az elég hülye aki odarakja 😄
milk4
PetruZ
Nem, ez a vezetõi oldalon volt, középen, elõl. Ha lent van, jobb kéz felõl, oldalt, kutyát nem érdekli, engem nem zavar. De ez bal oldalt, középen volt (nem lent alul, hanem középen). Ne mondja nekem senki, hogy ez nem zavaró és nem balesetveszélyes.
matyi0323
😞

furcsáltm is, hogy random kiálló yardokat honnan tudja ugyan, mert erre felé meg fix kamera nem nagyon van tudtommal

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
akkor szól, ha elõtte valaki lejelenti a rendszerbe.. nálunk meg ne várj ilyen bajtársiasságra

matyi0323
😄DD

okostelónak hála nem sokára én is kipróbálom már, fõleg, hogy ekkroa téma volt a tvben is, no meg azért is, mert jönnek a rohadt gyorshajtási csekkek xDD elvileg szól ha trafi van, kíváncsi leszek

Norbi1990
Egyáltalán nem zavaró szerintem. Ha benyomod, hogy dumáljon akkor rá se kell nézni.

Ja és miért akarják betiltani a GPS-t? Legalább valaki szól ha "túl gyorsan mész" 😄
matyi0323
Naja. Erre akartam utalni én is, csak lusta voltam 10 sorban leírni.
szvsz az útszéli 5x5 méteres reklámtáblák ezerszer zavaróbbak, mint egy gps. Mondjuk életemben eddig 1x utaztam gps-el, így nem tudok annyira véleményt mondani. Mielõtt megyek valahova(ami a világvége után van, vagy eldugott kis szar helyen, vagy soha életemben nem jártam még arra) googlemaps megnézem, azt a fõút utáni 3 keresztezõdést max lerajzolom egy fecnire.

w77d
Persze el kell tudni helyezni, de az hülyeség hogy zavar valakit a vezetésben.. ennyi erõvel a mûszereket is szereljék ki, mert milyen már, hogy lepillantok az órára a sebességet megnézni.. meg a vezetõülésen kívül az összeset szereljük ki, mert ha más beül csak elvonja a figyelmünk. Jah meg tiltsuk be a jó nõket, mert a sofõrök õket stírölik... Tiltsuk be az útszéli reklámokat.

Azé ez már egy agymenés. Eddig is megvolt mindenki a mostanság tiltandó dolgokkal, ezután is meglenne. Az életben meg vannak zavaró dolgok és lesznek is. Ha semmi sem zavar vagy fáj, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy megdöglöttél....

PetruZ
A GPS-rõl: kb. egy hete elég sokáig mentem egy régebbi "kocka" Volvo mögött, ami tetûlassan és furán csalinkázva ment végig a Budafokin, meg a Hunyadi Jánoson, kifelé a 6-osra. Amikor végül elmentem mellette, láttam, hogy a GPS-e a vezetõoldal *elé* volt feltéve belülrõl a szélvédõre, nem középre lent, ahol szokott lenni. A manus egy nagy gumitappancs mellett nézett ki nagy utálkozva, eltehénkedve a székben. Nekem nincs, én nem használom (max. megállok és megnézem gyorsan telón, ha kell, nem szoktam eltévedni 😛 ), de az ilyennek minek?
w77d
-.-

matyi0323
off
hallottátok a legújabbat? tilos lenne(lesz) az evés, dohányzás, gps nézés a kocsiban vezetés közben.
kérdem én akkor minek gps? gondolom nem regényt olvas rajta vezetés közben senki..
sehol nem lehet már cigizni, azért is büntetnek ha a kocsimban cigizek..
vicc az egész.
én betiltanám már az autókat is, sõt.. a tömegközlekedést is és mindenki weedmódszerrel közlekedjen. este jólbebaszol és teleportálsz.

Carlos
ÓMÁJGÁS!

Þór vígi þessi rúnar

Benel

omájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgás

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Amikor az autódat elnyeli a föld....

Az aztán robbant egyet 😄

A fejét majdnem levitte.

N o N a m e
A 3 gyalogosnak ezúttal óriási mákja volt, fõleg a jobboldalinak. Õ elmehetne torreádornak.

desigo
Civic Type-R
Nürburgring

Carlos
aztakurva.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
hehe... Meglesz ez... 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hárman csak összerakjuk XD

N o N a m e
N o N a m e
igazából leszállás után csúszott túl a kifutópályán 😛
Carlos
nem lezuhant, hanem nem tudott felszállni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az az orosz repülõ lezuhanása volt

Pluskast
Ott öt perc környékén az a baleset elég durva.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

icetihi

youtube.com/user/icetihiii22

desigo
Legkevesebb 57-en megsérültek szerdán reggel, amikor egy komp balesetet szenvedett a dél-manhattani révkikötõben. Két sérült állapota válságos.
A New Jerseybõl Manhattanbe tartó komp fedélzetén mintegy 300 utas tartózkodott, fõként ingázó New York-i munkavállalók. A vízi jármû a reggeli csúcs idején, háromnegyed kilenckor, kikötés közben ütközött a dokknak, aminek következtében a törzsön, a vízvonal felett lék keletkezett.